vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 tebi vse opraviceno :grim A to pomeni, da me boš kdaj tut na kavo povabla? anja37, Ghost_R1 in spuzva 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Če je še toplo, zakaj pa ne... Saj sn vedo, da je bil moj sum upravičen....... :evilgrin: anja37 in grepavl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Saj sn vedo, da je bil moj sum upravičen....... :evilgrin: Zakaj jim pa ne bi izpolnil "pozadnje" želje? :P pajkica, anja37, Ghost_R1 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 A to pomeni, da me boš kdaj tut na kavo povabla? :lol1: :lol1: kuk je tole dobra kombinacija; analno, pa kava pa še mal toplga za zravn :P sam smetane ne pozabt :D Furioso, motoristka7, spuzva in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) kuk je tole dobra kombinacija; analno, pa kava pa še mal toplga za zravn :P A ne da je? ;) sam smetane ne pozabt :D Brez panike, je nikol ne pozabim. Popravljeno April 6, 2009. Popravil vapotek Ghost_R1, anja37 in spuzva 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Brez panike, je nikol ne pozabim. ne bi vedla, nism te sreče Furioso, soncnca, anja37 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 ne bi vedla, nism te sreče Sirota Jerica... :( pajkica, Ghost_R1, anja37 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Sirota Jerica... :( a ne de..... kuk sm boga še dobr da se kermu zasmilm.... anja37, motoristka7, Furioso in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 A to pomeni, da me boš kdaj tut na kavo povabla? zaenkrat se ne veljam za še toplo truplo...k me bo pa kje kdo celno nabasov pa razmazov,se pa oglasi :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 zaenkrat se ne veljam za še toplo truplo...k me bo pa kje kdo celno nabasov pa razmazov,se pa oglasi :winkiss: Ni glih zbirčen, če smo že pri tem......... Tak da me lahko čist komot... :P spuzva, pajkica, anja37 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Mrtav, ladan anja37 in grepavl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Mrtav, ladan haha,ja,legendarni film :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno April 15, 2009 Deli Objavljeno April 15, 2009 A je to to? :hmm: http://www.integeeks.com/picture.php?album...mp;pictureid=14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Kaj majo ti zadni posti z samo temo veze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Nič. Je pa fajn zajebancija... grepavl in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Nič. Je pa fajn zajebancija... Je ne ! Eh nekteri jemljejo sexologijo kot delo ali obveznost ali celo kot "filozofijo" :hmm: Za nas ostale "navadne" smrtnike pa je jeba jeba....fajna zajebancija !!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Ha ha KUK. Važno, da šiba ))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 Nč nisem kapiral, o kakšnih odnosih je govora... prosim samo resne odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 Video tutorial Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Nč nisem kapiral, o kakšnih odnosih je govora... prosim samo resne odgovore. Še dobro da nisi rekel, naj ti kdo pokaže... pajkica, Ghost_R1, spuzva in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Še dobro da nisi rekel, naj ti kdo pokaže... E Vapo, ne prehitevaj...malo romantike ne škodi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Kaj morate vedeti o analnem seksu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Kaj morate vedeti o analnem seksu? To že vse vemo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 To že vse vemo :krneki: kaj pa še ne veš? :unsure: Furioso, Burda, motoristka7 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se