SiR Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 (popravljeno) @nts - ne da se mi iskat objave ... :doze: če se pa motim, je to nenamerno in se ti posledično skušam absolutno vljudno opravičiti Popravljeno Maj 13, 2006. Popravil SymRu
Manu Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Tole so mal pederske fore, če mene vprašaš. Pa ne z analiziranjem ampak z opravičevanjem. Sploh pa bi se lahko vsi ostali, ki smo lezbijke združili. :devil: Ojla, a si še živ? :) :D :P Pa v kateri temi te najdem :) p.s. Da ne bom :topic: : punce in fantje, ne se kregat zaradi anale. :)
primozh Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 (popravljeno) res ste smešni k se prepirate zarad tko simpl stvari :lol1: ne vem kaj je to kaj tacga jest osebno ga prakticiram sam je zlo težko partnerico dobit k je prpravlena na to :naughty: .................. še bolš mi je pa, da sva z frendom pa da obe zafilava he he he :kva2: Popravljeno Maj 13, 2006. Popravil primozh
Lobo Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 blagor vam, ki ste še mladi in lepi in lahko izbirate kam ga ženski vtaknit. Kaj pa jaz ubogi hropec? Men je samo važno, da ga spravim na toplo, pač kam ji paše.
lojzi Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 (popravljeno) : punce in fantje, ne se kregat zaradi anale. :) Ker bo tako ali drugače vse prišlo v anale...najbrž :OK: Popravljeno Maj 13, 2006. Popravil lojzi
Lobo Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Četa spermijev se pomika po kanalu, ko naenkrat vodja zakriči: "Bratje, stojte!" Vsi so se zaustavili in se začudili ukazu: "Kaj pa se dogaja?" "Izdaja!" je zavpil vodja spermijev. "Kakšna izdaja?" so ga vprašali. "V riti smo!"
Godfather Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 res ste smešni k se prepirate zarad tko simpl stvari :lol1: ne vem kaj je to kaj tacga jest osebno ga prakticiram sam je zlo težko partnerico dobit k je prpravlena na to :naughty: .................. še bolš mi je pa, da sva z frendom pa da obe zafilava he he he :kva2: Se strinjam :OK: :grim
Ćardak Objavljeno Maj 13, 2006 Opozori Objavljeno Maj 13, 2006 Ma pejte vsi v rit :P Spermiji :devil:
Wobewt Objavljeno Maj 17, 2006 Opozori Objavljeno Maj 17, 2006 .......... še bolš mi je pa, da sva z frendom pa da obe zafilava he he he :kva2: A drug drugemu? B) Zna bit fino, ja... :grim
GREY WOLF Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 A drug drugemu? B) Zna bit fino, ja... :grim :kva2: :eek: vsak prakticira kar mu gre najbolje od rok,ups od k...a :yea1:
primozh Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 A drug drugemu? B) Zna bit fino, ja... :grim ah, kje pa no :grrr
moto rider Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Kakšen odziv! 13 strani! Še mal' in me boste prepričal', da so še babe pedri. :D :D :grim anja37 1
primozh Objavljeno Junij 6, 2006 Opozori Objavljeno Junij 6, 2006 ti ze ves :grim moški ritopik pa res nism :grrr
<=YaMaHa=> Objavljeno Junij 12, 2006 Opozori Objavljeno Junij 12, 2006 Lahko dodaš še odgovor..probal,nič posebnega :)
moto rider Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Ampak s tole temo, boste pa še tiste sprovociral', ki prej nikoli niso nikol' pomislel' na "Anale Rituale"... :o :o :grim :D :D
GorazdH Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 hmmm lahko rečem samo to, da babja rit niso orglice.... :krneki: anja37 1
Dadi Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 hmmm lahko rečem samo to, da babja rit niso orglice.... :krneki: Špilat pa le znajo, le glej kolk se nas vrti okoli njih, a ne Sanda7 ? P.S. a si ti bila pri furijah ?
Sanda7 Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 ja sam moške bolj špilajo sem nekje prebrala da moški v povprečju prdne 15x na dan medtem ko žebnska največ 7x P.S ne nisem bla pri furijah sem pri ROAD SHADOWS kah
Dadi Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 ja sam moške bolj špilajo sem nekje prebrala da moški v povprečju prdne 15x na dan medtem ko žebnska največ 7x P.S ne nisem bla pri furijah sem pri ROAD SHADOWS kah Nemogoče štet, ker moram vmes še dihat :kva2: :lol1: P.S. oprosti sem te zamenjal z drugo, pa ravno tako prijetno motosvetovko
klimbra Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Ne razumem žensk.....spljoh :BUA: Z vročim voskom, si z veseljem pulijo dlake, se podvržejo bolečim liposukcijam, pa povečavam jošk......si dajo s kolagenom filat ustnice........ A ko jo hočeš v rito......začne vpiti......NEEEEEEEE.....BOLIIIIIIIIIIIIIIIII :eek: :eek: :eek: anja37 1
SHERIFF Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Ne razumem žensk.....spljoh :BUA: Z vročim voskom, si z veseljem pulijo dlake, se podvržejo bolečim liposukcijam, pa povečavam jošk......si dajo s kolagenom filat ustnice........ A ko jo hočeš v rito......začne vpiti......NEEEEEEEE.....BOLIIIIIIIIIIIIIIIII :eek: :eek: :eek: Ne oziraj se saj si dec, ti samo tiš.... :OK:
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Ne razumem žensk.....spljoh :BUA: Z vročim voskom, si z veseljem pulijo dlake, se podvržejo bolečim liposukcijam, pa povečavam jošk......si dajo s kolagenom filat ustnice........ A ko jo hočeš v rito......začne vpiti......NEEEEEEEE.....BOLIIIIIIIIIIIIIIIII :eek: :eek: :eek: Klimbra to si že najmanj ene 5x povedu ... pa še zdej ne vem zakaj ... :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se