Pravokotar Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Klimbra to si že najmanj ene 5x povedu ... pa še zdej ne vem zakaj ... :? Da bi punčke zagvišno dojele bistvo sporočila.
Lobo Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Da bi punčke zagvišno dojele bistvo sporočila. Sploh ta plontne.
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Sploh ta plontne. Kakšne so pa ta plontne :?
Pravokotar Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Kakšne so pa ta plontne :? Take, da jim je treba zadeve večkrat povedat.
Vale Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Take, da jim je treba zadeve večkrat povedat. A pol ma Klimbra problem, ker ma vedno ta plontne???
Gallus Objavljeno Junij 19, 2006 Opozori Objavljeno Junij 19, 2006 Take, da jim je treba zadeve večkrat povedat. ... :grim :grim :grim ...
klimbra Objavljeno Junij 20, 2006 Opozori Objavljeno Junij 20, 2006 A pol ma Klimbra problem, ker ma vedno ta plontne??? :blush: :blush: :blush: :grim :grim :grim :grim :grim anja37 1
vapotek Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Ta plontne so zakon! anja37 in Ghost_R1 1 1
Medoo Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 Vsepovsod ga je imeti bolje kot v gatah! :yes:
Thundercat Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 ...a med vrati tudi.... :o :whistle: :nono:
Pervy Objavljeno Junij 22, 2006 Opozori Objavljeno Junij 22, 2006 :cry: :cry: :cry: a peče? :blink: anja37 1
semamiz Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Ne razumem žensk.....spljoh :BUA: Z vročim voskom, si z veseljem pulijo dlake, se podvržejo bolečim liposukcijam, pa povečavam jošk......si dajo s kolagenom filat ustnice........ A ko jo hočeš v rito......začne vpiti......NEEEEEEEE.....BOLIIIIIIIIIIIIIIIII :eek: :eek: :eek: :naughty: Se sam fine delajo , k jih je mal :blush:
Insallah Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Ne razumem žensk.....spljoh :BUA: Z vročim voskom, si z veseljem pulijo dlake, se podvržejo bolečim liposukcijam, pa povečavam jošk......si dajo s kolagenom filat ustnice........ A ko jo hočeš v rito......začne vpiti......NEEEEEEEE.....BOLIIIIIIIIIIIIIIIII :eek: :eek: :eek: To pa je problem vas, ki imate velike. :photo:
Thundercat Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 ne velke :grrr ...debele :grim
semamiz Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 ne velke :grrr ...debele :grim :naughty: ...pa trde , da očke ven :eek:
unroberto3 Objavljeno Junij 24, 2006 Opozori Objavljeno Junij 24, 2006 Se je že ohladilo! :010 Ni se mi dal vseh odgovorv brat....tko da ne vem če je že kdo kej podobnega napisu...v glavnem nisem mogel verjeti ko sem v članku v reviji prebral da obstaja 7% možnost zanositve tudi pri analnem spolnem odnosu...(za vse pametne....seveda odnos moški ženska) :) Aja pa prakticeram to...bomba vsaj men...kakšna bejba pa clo za trenutek mejčken "hroma" rata ob vrhuncu...tko opišejo občutek :) ups...citirati sem hotel slikco nižje...pardon.
husky610 Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Bean there, done that and never again. Sem še dva dni zatem avto luftal. :BUA: Smrdi kot , hja , kot drek no....... :blush: Predvsem pa ne vem zakaj to pupo zanima. Glede na to da sva sokrajana bi ji lahko na 4 :eek: razložil zakaj je bljak in ga ne prakticiram. Sicer pa , a je ona povedala al ga , al ga ne? :grrr :? Toliko od mene, bljak bljak in še 1x bljak ;)
vapotek Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 .....Sem še dva dni zatem avto luftal. :BUA: ..... Kupi si kabrio. Ghost_R1 in anja37 1 1
Thundercat Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 Sem še dva dni zatem avto luftal. :BUA: klistriraj se.... .)
Pravokotar Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Bean there, done that and never again... Najbrž Mr. Bean? :hmm:
Anubis Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Bean there, done that and never again. Sem še dva dni zatem avto luftal. :BUA: Smrdi kot , hja , kot drek no....... :blush: Predvsem pa ne vem zakaj to pupo zanima. Glede na to da sva sokrajana bi ji lahko na 4 :eek: razložil zakaj je bljak in ga ne prakticiram. Sicer pa , a je ona povedala al ga , al ga ne? :grrr :? Toliko od mene, bljak bljak in še 1x bljak ;) Ponavadi je vedno kriza, če se slačiš na petek zvečer, glede na to, da je sobota dan za tuširanje. Če bi se šla pa poprej na zrak zluftat in potem šele v avto, bi bilo bolje. :devil: Če ti karkoli telesnega pri seksu smrdi, imaš težave. Precejšnje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se