Stric Burek Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Po mojih podatkih pridemo: Jax Burnout Grčar Mi Gebre Jest Bli smo vsi mi plus: Batzajla Kađiva s svojo novo-staro ropotuljo :D gizmokak ankh Gregc Še en k ma smešn nick pa se ga ne spomnem Žigc je šu mimo..
era Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Bli smo vsi mi plus: Batzajla Kađiva s svojo novo-staro ropotuljo :D gizmokak ankh Gregc Še en k ma smešn nick pa se ga ne spomnem Žigc je šu mimo.. ne, sej mene pa ni blo a ne :glare:
gizmOkak Objavljeno Maj 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 ne, sej mene pa ni blo a ne :glare: ja seveda d je bla naša deklica :grim Stric te ne pozna... zato te je pa več za nas druge :kva2:
Stric Burek Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 ne, sej mene pa ni blo a ne :glare: Ajaaa, se mi je zdelu da sm še nekwaga pazabu... :slap: Se posipam s pepelom... :blush: Sorry Era
era Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Stric te ne pozna... zato te je pa več za nas druge :kva2: :kva2: :blink: :lol: Ajaaa, se mi je zdelu da sm še nekwaga pazabu... :slap: Se posipam s pepelom... :blush: Sorry Era Ni panike, boš dal v naslednjo za eno kepco meloninega sladoleda, pa bo. :D .) . Kr dnar prprav.
Noise Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 A so to tiste srede, ki so jih pred leti začeli izvajati Aldo in Bojan Črnologar od revije Motorist? ;) Ja, in tiste, ki jih je motosvet pred leti obudil od mrtvih, ker so se eni ustrašili in zbežali v znani LJ boemski okoliš... in tiste, ki jih bo očitno spet treba malo obuditi :D
Stric Burek Objavljeno Maj 18, 2006 Opozori Objavljeno Maj 18, 2006 Ni panike, boš dal v naslednjo za eno kepco meloninega sladoleda, pa bo. :D .) . Kr dnar prprav. Deal, ampak sam eno ku je drag ta sladoljed ku ps :D
Stric Burek Objavljeno Junij 14, 2006 Opozori Objavljeno Junij 14, 2006 Dons kdo pride? Burnout Gebre Stric Burek Jax mogoče, za druge pa nevem... Grčare, prnesi majco!
Hanzi Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 No prejšnjo sredo se jih je samo nekaj mimo odpelajlo (med 6 in 7) pogum je zbrala ena punca na daelimčku ali nekaj takega :OK: Očitno so srede drugače zasedene :devil:
Irencko Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 :OK: No prejšnjo sredo se jih je samo nekaj mimo odpelajlo (med 6 in 7) pogum je zbrala ena punca na daelimčku ali nekaj takega :OK: Očitno so srede drugače zasedene :devil: :OK: jst sm tista punca na daelimčku :OK: Am, bom kr redna gostja 3M ob sredah!
Irencko Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Dons kdo pride? sm te pa vidla na 3M, k si se prpelu, sam sm te kmal zgubla:( kam si ga kidnu? drugo sredo prideš tut?
GrCaR Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 sm te pa vidla na 3M, k si se prpelu, sam sm te kmal zgubla:( kam si ga kidnu? drugo sredo prideš tut? :yes:
Misek Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 (popravljeno) :OK: :OK: jst sm tista punca na daelimčku :OK: Am, bom kr redna gostja 3M ob sredah! he he to sredo nas je blo pa kr neki tm, no mal še manka da bo tko kot lansko leto da bo cel prešerc zaparkiran, ampak sej se je vsreme komaj začel s tem pa tudi sezona! Se porajtamo! :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :naughty: Popravljeno Junij 16, 2006. Popravil Misek
Irencko Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 he he to sredo nas je blo pa kr neki tm, no mal še manka da bo tko kot lansko leto da bo cel prešerc zaparkiran, ampak sej se je vsreme komaj začel s tem pa tudi sezona! Se porajtamo! :OK: :OK: :OK: :OK: :kva2: :naughty: ja neki ns je blo ja, sam de vreme tko naprej, pa bo zmeri bl veselo;) tk de folk, sreda zvečer je rezerverana za tromostovje :OK: se vidjamo!!!
Hanzi Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 No dober, drugić ne bova 2 metra narazen gledala vsak v svoj konec pol ure. Sem bil precej blizu tebe, je pa res da je mojemu "motorju" mašina "stran padla" in je bila v pajkicah na ograji O:-) :whistle: če bo vreme, definitvno pridem tudi to sredo :devil:
Stric Burek Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Dons spet sreda :OK: Pride kdo? Jest, Gebre, Pleya verjetno, jest bom sam ene pol urce... Matura ju3, SLO :D
Tanatos Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Ene par nas pride iz zgornjesavske doline..., evo glih Tanjuška se je prpelala :D
Hanzi Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 No včeraj smo imeli še celo potujoči klavir
Misek Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Eh si me pa prehitu, zdej pa ne bom še jaz popal slike gor! Je bil kr zanimiv tale dečko! :OK:
.T. Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) MUHAHAHA! Enim je včeri ful dogajal na Motosvetovi sredi na 3M :naughty: :naughty: :naughty: Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil Tadej
Noise Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 B.I.A.T.C.H. :alien1: :alien1: :alien1:
Priporočene objave