IKE Objavljeno Maj 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 Res je najboljše, da se vse odvija počasi, da spoznavaš počasi člana po člana in ga ocenjuješ po svojih normativih. Iskreno povedano pa z osebo ki jo poznam lahko lažje in bolj odkrito komuniciram. Na motosvet se zatečem kot za razvedrilo, pa podzavestno začnem misliti o članih kot o kataloških številkah, ki jih uporabljam v službi, le da motosvetovci pišejo poste. Pa ne okol govort !
IKE Objavljeno Maj 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Ja, a z eno "cako"... Ljudi, ki sodelujejo v kakšnih "občutljivih" temah (kot primer: npr. najboljši in najslabši serviserji), in ki hkrati ostanejo anonimni, tukaj resno NE jemljemo. Še tole, ker sam delam v trgovini na servisu motorjev, mi verjemi, da je vsaka kritika znane ali neznane besede enako boleča, vprašanje je le to, ali je realna in koliko je upravičena. Čisto na kratko naj povem še to, da 90% motoristov razmišlja v stilu, da vsi čakajo ravno njega in če bi bilo delo opravljeno včeraj, bi bilo že danes prepozno. Na vsako stvar lahko gledamo iz več zornih kotov in vsak s svojim interesom ... meje pa ni možno potegniti. Pa ne okol govort !
AREA Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 IKE, mislim da se vam bom v bliznji prihodnosti rade volje pridruzil
Chebi Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 Sam Ike, ti tut nimaš svojih podatkov vpisanih. Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
IKE Objavljeno Maj 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 quote: Sam Ike, ti tut nimaš svojih podatkov vpisanih. Po novem, od dans naprej ... saj to je bistvo chata !!! Pa ne okol govort !
Thundercat Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 Jst pa mislm da tisti ki hoče biti znan naj napiše podatke, tisti ki noče pa naj pusti stvar prazno!Ne pa da piše neumnosti tam notr! Thundercat
IKE Objavljeno Maj 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 quote: IKE, mislim da se vam bom v bliznji prihodnosti rade volje pridruzil Torej še enkrat seznam naših druženj : - vsak ponedeljek ob 20 uri pri Mladi Lipi - vsak četrtek ob 20 uri pri Večerkotu Trenutno nas je večina z avti, vendar mislim, da se bo to z lepšim vremenom spremenilo. Pa ne okol govort !
AREA Objavljeno Maj 30, 2002 Opozori Objavljeno Maj 30, 2002 In kdo ste tisti ki se trenutno redno dobivate ce ni skrivnost?
Chebi Objavljeno Maj 31, 2002 Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 quote:- vsak ponedeljek ob 20 uri pri Mladi Lipi Sam pr Stari lipi je pa ful nr pohan piščanc - tko da ne vem, zakaj se tm ne zbirate Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo...
YZFgeorge Objavljeno Maj 31, 2002 Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 quote:In kdo ste tisti ki se trenutno redno dobivate ce ni skrivnost? Bolj ali manj redno Ike, Ghost R1, Furioso, Latino, Diablo, Lindau, Lena, Uti, moja malenkost, ter še mnogo drugih "ne motosvetovcev". Pa le pogumno! Accelerate 'till you see God ....then brake.
IKE Objavljeno Maj 31, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 quote: Sam pr Stari lipi je pa ful nr pohan piščanc - tko da ne vem, zakaj se tm ne zbirate Se noče nihče zredit ... bi mašince trpele !!! Pa ne okol govort !
dare Objavljeno Maj 31, 2002 Opozori Objavljeno Maj 31, 2002 Kdo sem, kaj sem, zakaj sem je popolnoma moja stvar. Kakšno težo ima moj posamezni prispevek na forumu naj pač presodi vsak sam, vendar pa vedno jemljem v zakup, da obstaja določen nivo komuniciranja, ki nikakor ne dovoljuje žalitev ali širjenje dezinformacij, za kar najprej skrbijo moderatorji, naslednji pa so tisti, ki se na stvar spoznajo. Zavedati pa se je tudi potrebno, da si z ignoriranjem dezinformacij na strani dezinformatorja. Vedno pa se bo našel kdo, ki bo šel čez, kar pa se ne da preprečiti z vpisovanjem podatkov v raznorazne obrazce, ampak je to stvar, ki si jo mora najprej razčistiti vsak sam. Osebno mi je forum najprej pripomoček za zbiranje informacij o temah ki me zanimajo, rešitvah ki jih ne poznam. Kako bi, da bi bilo bolje! Nismo pa vsi istega mnenja, ampak vedno tudi druga stran ve zakaj trdi drugače od tebe in najmanj kar lahko storiš je, da se pozanimaš zakaj tako misli. Če je tu anonimnost v pomoč, še toliko bolje. Nikakor pa naj si nihče ne misli, da s tem ko navaja izmišljene podatke in blati levo in desno, da se ga ne da najti. Kako se to da izvesti, pa ve vsak diplomant informatike. Vse se da. Be & on the road!
Noise Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 Hear, hear Dare. Mislim da je čas, da počasi zaklenem tole temo... Gregs bi rekel Šlik Šlak. N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se