blindek Objavljeno Maj 16, 2006 Deli Objavljeno Maj 16, 2006 tisti sprej za gume je za robe ne za površino kjer se voziš :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 16, 2006 Deli Objavljeno Maj 16, 2006 tisti sprej za gume je za robe ne za površino kjer se voziš :slap: heh lejga sej pravm d je samo po robu mastna, ker sem jo samo po robu našpricu rob gume se rabi pa za... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 16, 2006 Deli Objavljeno Maj 16, 2006 ne tisti rob kjer polagaš :) tam kjer pišejo dimenzije gum itd. to je samo za bling bling :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 16, 2006 Deli Objavljeno Maj 16, 2006 jah sam pol bi mogu zaščitit un del ko ga ne misliš sprayat, ker je ta doza pod pritiskom in široko spraya sem pa mel prej eno tako stvar za gume, je bla tudi v spreju sam v plastični flaški in si pumpal z roko (kot čistilo za steklo) pa je blo velik bolš, pa še mastno ni blo res čisto nič ker je zgledalo kot voda ampak spucalo pa je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blindek Objavljeno Maj 16, 2006 Deli Objavljeno Maj 16, 2006 možno :) jaz gumo samo z visokotlačnim pošpricam in je to to... če je kje kako srečanje ali kaj takega pa samo tisti napis pošpricam oz. jaz mam za mazat, da se lepo sveti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ovink majstr Objavljeno Maj 16, 2006 Deli Objavljeno Maj 16, 2006 jest vse pucam z unim za avte al pa sonaxsom! pa je odlično dokler se ne grem furat :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 a pol noben ne ve kera mast al sprej je za filtr da ne dobis mikro praha u celindr??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 a pol noben ne ve kera mast al sprej je za filtr da ne dobis mikro praha u celindr??? :? dj ne bluzi s takimi, ker itak ne boš opazil razlike, če bo not al ne.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 19, 2006 Deli Objavljeno Maj 19, 2006 ma ja..to tak vse zgori :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se