Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Ej tatjana , prejle se je ena hotla it z mano cybersex :D ...pa mi ni glih šlo :oops: ...is it me? :lol: A si ne bi ti raje ene decve v zivo omislil?! Ce ne gre, pa malo pocakaj... Vmes pa treniraj.... Rokomet?! :twisted: :D Ups, a ni ze zloba odsla danes iz mene ven?! Ma ne, malo je se tu.... ampak samo se malo.... :wink:
kocka Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Kaj si preveč sramežljiv :oops: , zberi pogum in jo pokliči nazaj kot pravi 8)
AREA Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Ajajaj, zdaj si me pa razočarala :oops: Pa kak nisi v formi? Tega še mi nobena ni rekla! :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ej... ta je bla PRO! Ampak res...dala mi je kao naslov od njene domače strani. Če je kej od tega res ,kar je napisala... pol ...nje cela slovenija ne bi mogla zadovoljit :shock: Je rekla da ji je zadnjič 2x prišlo ,ko se je dol dajala s PETIMI deci!!! Ok ....sem si reku...ti si mal zmešana ,zato pa jaz zdej grem! :x
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Hehe.... spet poučni pogovri :D No kdo tuki je na spodnjem delu telesa ves pobrit :?: :twisted: :wink: Se te pru nc ne tice! Zgleda, da Vrtnica je, ker se na vsako izjavo o popolni obritosti javi :twisted: :wink:
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ej... ta je bla PRO! Ampak res...dala mi je kao naslov od njene domače strani. Če je kej od tega res ,kar je napisala... pol ...nje cela slovenija ne bi mogla zadovoljit :shock: Je rekla da ji je zadnjič 2x prišlo ,ko se je dol dajala s PETIMI deci!!! Ok ....sem si reku...ti si mal zmešana ,zato pa jaz zdej grem! :x To ni nič ... kadar sem jaz v akciji ji 5x pride z enim ... pa ne prek neta ... :lol:
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Ajajaj, zdaj si me pa razočarala :oops: Pa kak nisi v formi? Tega še mi nobena ni rekla! :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si prepričan? :wink: v Gl. me punce bi zdržale brez vas samo zaradi ene klobasice mormo vzet celga prašiča! :wink: nč smrtno resnega nisem mislila s tem!! :oops: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 hahahahaaaahaha :lol: :lol: :lol: Tatjana mam en video ,ki zelo nazorno pokaže da ženske zdržite tud brez kranjske klobase :D :D :twisted: :wink:
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Ja ja! :D Da ne bom glih mim usekala! Kar mislim, da misliš drži! Samo ne za vse!
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Za tiste na videu definitivno drži :twisted: zate pa ne bom spraševal. Bi pa prašu kaj je s tisto depilacijo po erogenih conah (tko nasplošno). :?: :twisted: :roll: :wink:
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 to je pa čisto moja osebna zadeva! Če se s tabo zezam še ne pomeni da lahko sprašuješ take intimne stvari! Še mal žgančkov al pa polentice bo treba pojest! :evil: :evil: :evil:
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Sorry mi je kar zavrelo! Nism mislila tko sam to je pač ženska stvar, ki je že za nas nadležna pol nas pa še sprašujete!
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Sorry mi je kar zavrelo! Nism mislila tko sam to je pač ženska stvar, ki je že za nas nadležna pol nas pa še sprašujete! Zakaj bi bila pa to nadležna stvar ... men se zdi pa to čist neki tko ... običajnega, če ma kdo rad fizuro, nekdo goščavo in nekdo goljavo ... Meni je pri dekletih vse všeč, ker je bistvo skrito čisto nekje globje pod kožo ... :)
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 To, hotschko !!!! :D :D :D :D :D Alla
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Hehe.... spet poučni pogovri :D No kdo tuki je na spodnjem delu telesa ves pobrit :?: :twisted: :wink: Se te pru nc ne tice! Zgleda, da Vrtnica je, ker se na vsako izjavo o popolni obritosti javi :twisted: :wink: Hočko, think. A misliš, da se ona že sploh mora brit?
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Hočko, think. A misliš, da se ona že sploh mora brit? En mal pa že, prav veliko dela pa verjetno nima :twisted: :twisted: :P :lol:
pupa Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ŽE Mačica??? Zakaj pa že?? A se ti sploh kdaj??
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 No bom pa en "štos" povedala na to temo! Na plaži leži neka nudistka! Pa mimo pride krt! Ej ježek a si ti? Ej ježek pa a si ti? Ježek a si mrtev?
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 No bom pa en "štos" povedala na to temo! Na plaži leži neka nudistka! Pa mimo pride krt! Ej ježek a si ti? Ej ježek pa a si ti? Ježek a si mrtev? Prav je tkole Na plaži leži neka nudistka! Pa mimo pride krt! Ej ježek a si ti? Ej ježek pa a si ti? pride bližje ... povoha Ježek a si mrtev?
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Prav je tkole Na plaži leži neka nudistka! Pa mimo pride krt! Ej ježek a si ti? Ej ježek pa a si ti? pride bližje ... povoha Ježek a si mrtev? Ok no! Bom pa drugič bolj natančna! sam mislim, da sem jaz slišala drugo verzijo! Je pa 90% da sem to preslišala! :oops:
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 hehehe :D Pustmo ježke pa nudistke :twisted: Dejstvo je da so danes ženske pr istih letih VELIK bolj razvite kot včasih in kot posledica tega je več ...em... drevja :D
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Je rekla da ji je zadnjič 2x prišlo ,ko se je dol dajala s PETIMI deci!!! Ok ....sem si reku...ti si mal zmešana ,zato pa jaz zdej grem! :x Enduras, to ni nic takega... pravzaprav je to zelo povprecno... Zenski lahko, mimogrede, pride tudi 15X, pa to samo z enim tipom. Tako, mimogrede... :wink: :D
hotschko Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dejstvo je da so danes ženske pr istih letih VELIK bolj razvite kot včasih in kot posledica tega je več ...em... drevja :D Ne bi rekel ... prej obratno ...
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ŽE Mačica??? Zakaj pa že?? A se ti sploh kdaj?? A ti se ne?
kekec III Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ŽE Mačica??? Zakaj pa že?? A se ti sploh kdaj?? A ti se ne? Mačica-če bi si rada ogrela ročice-imam zate boljšo ročko....
Priporočene objave