pupa Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 yep... vedno, spretno ter elegantno... pa še vedno ne vem tvojega odgovora????
cyc Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Hočko, think. A misliš, da se ona že sploh mora brit? Al pa ce bi ti vzela dopust za vsaj ene dva tedna, da bi za nekaj casa mel mir pred takimi butastimi neumestnimi posti :idea: :twisted:
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Hočko, think. A misliš, da se ona že sploh mora brit? En mal pa že, prav veliko dela pa verjetno nima :twisted: :twisted: :P :lol: Macica... Hmm ja brijem se sam hmm verjetno manj kot ti kr si starejsa .... Razen ce se ne? Itaq to je le higiena mislm halo
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Hočko, think. A misliš, da se ona že sploh mora brit? Al pa ce bi ti vzela dopust za vsaj ene dva tedna, da bi za nekaj casa mel mir pred takimi butastimi neumestnimi posti :idea: :twisted: Zgleduj se po Vrtnici!
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Hočko, think. A misliš, da se ona že sploh mora brit? En mal pa že, prav veliko dela pa verjetno nima :twisted: :twisted: :P :lol: Macica... Hmm ja brijem se sam hmm verjetno manj kot ti kr si starejsa .... Razen ce se ne? Itaq to je le higiena mislm halo Bravo. Pa si me ;) Če se pa brijem al ne bojo pa povedali tisti, ki so me videli na plaži.
cyc Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Zgleduj se po Vrtnici! Saj se - tam kjer mi pase :twisted: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 No pa sem naredu ! Krstil sem mojo yamahco :( :cry: :cry: :evil: Ovink ....pa sva šla po tleh ... :cry: Pazte to! Škoda : cca: 700sit :D :D :D :D ENDURO JE ZAKON!!!!!
TOMY Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 :shock: :shocked!: Iščem, iščem, pa ne najdem, zveze s temo namreč... :onfire:
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Če se pa brijem al ne bojo pa povedali tisti, ki so me videli na plaži. Ojoj bogi krt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 No pa sem naredu ! Krstil sem mojo yamahco :( :cry: :cry: :evil: Ovink ....pa sva šla po tleh ... :cry: Pazte to! Škoda : cca: 700sit :D :D :D :D ENDURO JE ZAKON!!!!! Vazn da si ti v enem kosu!
AREA Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Ja, pa ga že bluzite mimo teme....verjetno gre to na roko Tatjani? :roll: :? :twisted:
MotoRossi Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Je...š enduraša, sam da je motor cel! :twisted: :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Je...š enduraša, sam da je motor cel! :twisted: :wink: Ah no no vazn da sta OBA cela pa tud ce motor ne bi biu vazn da je Enduras da ne dobimo se kakega motosvetouca v bolnco
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dons sem se pa tolk naučil kot prej v treh letih motorizma 8) Nikoli ,ampak NIKOLI ne it do konca z gumo :D
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Če se pa brijem al ne bojo pa povedali tisti, ki so me videli na plaži. Ojoj bogi krt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted:
kocka Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Ko pa je mokro ne it 8) niti do polivice!!
kocka Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Ko pa je mokro ne it niti do polivice!! 8)
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 tud to sem že izkusil kocka :oops: :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Če se pa brijem al ne bojo pa povedali tisti, ki so me videli na plaži. Ojoj bogi krt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: Kaj pa je Macica ti je muca popapala jezik? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 hehe :D mijavvvv PHHHHhhhhhhhhhhh :D
kocka Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Sem zabremzal najprej z zadnjo in je začela drset, pol še s sprednjo, ki je tudi začela drset, pa sem na križišču šel ravno namesto desno. Vsaj ni blo prometa, ljubim lokalne ceste!!
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Kocka, enduras tle je debata oz naslov teme je Ljubezen torej kaj motorji tle pocno?
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 so statisti pri padanju punc cez le-te. :roll:
Vrtnica Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 so statisti pri padanju punc cez le-te. :roll: O cem ti?
Priporočene objave