Climber Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Ste me sprovociral (sam sem si kriv) in bom šel še sam kupit listek. Potem bom imel veliko denarja in upam da bom znal biti bogat Ni tabuja na celem svetu, ki nebi zrasel le v tvojih oceh!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 5, 2002 Deli Objavljeno Junij 5, 2002 Vazn da bos dal za ene 100 rund pa bo! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 No ja, dragi sovplačniki... Sam igram loto redno kake pol leta. Decembra sem nehal kadit, pa sem začel (za bistveno manjši znesek) vplačevat loto. Najprej listke z 10 kombinacijami, nato še lotko (po mojem največja bedarija, pa vendar... kupujemo sanje, a ne?), zadnjih nekaj mesecev pa vplačam vsak teden sistemski listek s petkrat po osem kombinacij plus lotko, skupaj 1500 SIT. V zadnjih nekaj krogih sem pokasiral petico na sistemu, 18.000SIT (3x5 + 4x4), nekajkrat pa sistemsko štirico po 1.600 do 2.600 SIT(4x4). Za loto si vodim približno evidenco; Po mojih izračunih sem pod črto nekje na pozitivni nuli (recimo, da sem en pirček ali dva v plusu). Pa vendar je po par tednih "suše" pravo zadovoljstvo dobiti dobro kombinacijo. Keep on dreaming! LP ...en-dva-tri, pa je šla kuplunga rakom žvižgat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 Na kratko!! SREČNO VSEM!!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 A kdo ve, če je že ful gužva za vplačevat?? God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 6, 2002 Deli Objavljeno Junij 6, 2002 quote: A kdo ve, če je že ful gužva za vplačevat?? God bless the losers, for they determine the winners! Je pa ni, odvisno kje. Dons sem čakal natanko tri minute. Gužva rata predvsem konec tedna, v petek popoldne in pa v soboto. In še to predvsem v večjih nakupovalnih centrih. Jebat ga, mam vse naštudiran. Zihr je zihr! Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 8, 2002 Deli Objavljeno Junij 8, 2002 Računam na jutri,al pa vsaj na lotka tudi 100miljončkov bi bilo cool sanda LIVE TO RIDE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 Ni bla lih sedmica sam tudi s tem je človek lahko zadovoljen.....MARIJA ŠTIRICA! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 .....zadel moj kurac dons.....!!! HOCM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Junij 9, 2002 Deli Objavljeno Junij 9, 2002 Nič od nič z nič pri nič od nič, pa nič... ...pa začetniška sreča pa to... phooey... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Jest sm mel trojko - in to me je prisililo, da sem opustil sanje o nenadni obogatitvi in zato se ob tej nenormalni uri tudi učim za jutrišnji izpit, ker zgleda da denar ne bo padel z neba! God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Zoolo je imel zanimivo debato o zadetku sedmice... mu kar verjamem, glede na to, da nisem pokasiral tistih 350 neto SIT... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 katere številke so potegnili? Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Mi smo v službi (8 ljudi) vplačali po 140 SIT. Rezultat? 3 x petica, 5 x štirica. Za eno pico in par pirov pa bo. Pa prvič sem igrou. Mogoče pa to kaj pomeni! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 quote:.....zadel moj kurac dons.....!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Sedmice tudi ta teden ni bilo. Naslednji teden se pričakuje sklad za sedmico 570 MIO SIT! Navali narode. Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Sedmice tudi ta teden ni bilo. Naslednji teden se pričakuje sklad za sedmico 570 MIO SIT! Navali narode. Lojzi ma vas rad Se bojim da bo 600 in več. To bo spet REKORDNI ODBITEK. Od mene so dobili samo enkrat. Lojzi tisti denar ki ste ga dobili investirajte v nasledni krog. Mogoče imate srećno službo in boste čez noč vsi postali direktorji pa nas reveže zaposlili, vi pa na pot okrog sveta seveda z motorji. Sonce naj sveti vsak dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Pa sej to ni normalno! Ko bo v skladu milijarda, vplačam svojo plačo. NOT!! Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bin here Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Dobu štirico na navadnem listku. Pa bo za dva navadna listka spet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 Pomoje je tale loto kr orenk zrežiran... God bless the losers, for they determine the winners! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 4x4 sem že na plusu! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Pomoje je tale loto kr orenk zrežiran... God bless the losers, for they determine the winners! Edini res naključni način izbiranja številk je prav mehansko naključje ... boben+veter+pingpongžogice. Vse ostale računalniške sisteme se da načeloma pogruntat. hotschko {Born To Lose Live To Win} Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Junij 10, 2002 Deli Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Mi smo v službi (8 ljudi) vplačali po 140 SIT. Rezultat? 3 x petica, 5 x štirica. Za eno pico in par pirov pa bo. Pa prvič sem igrou. Mogoče pa to kaj pomeni! Lojzi ma vas rad Kako ste pa igrali? sistem mislim Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 quote: Kako ste pa igrali? sistem mislim Racing Nimam pojma, sistema sploh ni bilo.Mislim, da smo igrali 4 x po 7 številk, vsak, ki je vplačal, je obkrožil 4 številke. Jest se na loto ama baš ništa ne spoznam, amapk tak rezultat da človeku voljo. Mislim, da za vplačanih 1.100,00 SIT kakšnega pametnega sistema tud igrat ne moreš. Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Junij 11, 2002 Deli Objavljeno Junij 11, 2002 Sistem ??? sistem ??? ... sistema ni ... je samo sreča !!!!!! Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se