Skoči na vsebino

MARIJA, SEDMICA!

Tetsuya

Priporočene objave

mam tak občutek, da ko bo izžrebana kombinacija, bo pa en kup sedmic, tako da bo potem vsaka vredna par miljončkov :roll: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pupa.... si taka kot pri nas doma

Za LOTO se ne kupi srečka, ampak se morajo vplačati kombinacije :oops:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

je že kdo pomislil na kak način lahko država pobere "prostovoljne" davke od svoje raje? mislim da je odgovor LOTO! prejšnjo nedeljo je bilo vplačanih za skoraj miljardo tolarjev kombinacij, pri tem pa je bilo pokitih že kar 72% vseh možnih kombinacij, sedmice pa še vedno ni :x . Kot vsi vemo pa je proračunska luknja zelo velika :wink: . Tolažim se samo s tem, da sem do sedaj tisto kar sem vplačal tudi dobil izplačano (sicer na račun drugih "sotrpinov":) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons je blo po radiju da je en tip dobu sedmico na sistemu. 680.000.000 sit pa še mal 6, 5, 4. Blagor nemu. Če ga kdo pozna nej ga naštima za eno dobro žurko. :shock: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker jaz nisem te sreče da bi jo zadela je šla po gobe ena full hudo nora žurka,želim pa tistemu,ki jo je zadel veliko užitkov,in naj ga denar ne pokvari :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V 25. krogu lota je bila po desetih prenosih vendarle izžrebana sedmica, srečnemu dobitniku, ki je listek vplačal na Fužinah v Ljubljani, pa bo po odbitku 15-odstotnega davka prinesla 595,5 milijona tolarjev.

Izžrebane so bile številke 2, 6, 11, 12, 29, 36, 38 in dodatna številka 16, za lotka pa 011801. Dobitnik je igral na sistemu desetih številk. Na lističu je imel tudi dodatno številko 16, zato ima poleg sedmice še sedem dobitkov 6+1, 14 šestic, 63 petic in 35 štiric. Bruto vrednost dobitkov znaša skoraj 700,5 milijona tolarjev, po plačilu 15-odstotnega davka na dobitke od iger na srečo pa bo srečnežu ostalo skoraj 595,5 milijona tolarjev, so sporočili z Loterije Slovenije. Poleg sedmice je bilo izžrebanih še 21 šestic, 63 petic in 35 štiric. Vrednost sedmice je 686,8 milijona tolarjev, vrednosti ostalih dobitkov pa bodo znane jutri.

Vplačil v 25. krogu lota je bilo ob 1.096.564 vplačanih loto listkih za skoraj 940 milijonov tolarjev, vrednost sklada za sedmico pa je znašala 686,8 milijona tolarjev. Skupno je bilo vplačanih 26.850.258 kombinacij, od tega 10.962.588 različnih, najpogosteje vplačana kombinacija tega tedna pa je bila 4, 20, 22, 27, 29, 32 in 35, ki je bila napisana kar 9.652-krat.

Zadnji rekordni znesek je bil izplačan julija lani, ko so dobitniki iz Prekmurja dobili več kot 207 milijonov tolarjev. [www.24ur.com]

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drek.

2, 6 in 12 so moje številke, ostale pa ne.

No, čestitke tistemu, ki ga je zadelo in malo privoščljivosti, ko se bo otepal "prijateljev", tudi. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drek.

No, čestitke tistemu, ki ga je zadelo in malo privoščljivosti, ko se bo otepal "prijateljev", tudi. :D

Ne skrbi.....tile iz Fužina majo tko al tko ogromne familije.....mu bojo hitr vse pobral!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drek.

Ne skrbi.....tile iz Fužina majo tko al tko ogromne familije.....mu bojo hitr vse pobral!!!!!

Mogoce mu pa ne bo vec treba motorjev krast a? :o :o

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoce mu pa ne bo vec treba motorjev krast a?  :o  :o

Na pa glih to sem hotel napisat.

Dobra stran tega, da je fužinar dobil sedmico namesto mene je morda to, da mu sedaj ne bo treba krast mutorjev.

Me pa res zanima ali je Slovenec ali Slovenac -> stavim na slednjega

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Ekole kaj sem jst pogruntala:

Če bi jaz kdaj zadela sedmico na lotu, bi s tem bila izčrpana moja kvota sreče v življenju. Ker je na motorju kar precej rabim (jebat ga včasih nardim tut kako pizdarijo, seveda ne nalašč), bi v tem primeru morala takoj prodat motor, če bi hotela še mal živet in uživat sadove svoje loterijske sreče.

Ergo: ne igram lota

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ekole kaj sem jst pogruntala:

Če bi jaz kdaj zadela sedmico na lotu, bi s tem bila izčrpana moja kvota sreče v življenju. Ker je na motorju kar precej rabim (jebat ga včasih nardim tut kako pizdarijo, seveda ne nalašč), bi v tem primeru morala takoj prodat motor, če bi hotela še mal živet in uživat sadove svoje loterijske sreče.

Ergo: ne igram lota

Ja pa jade........ŠKRTICAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....namest d bi veselo za velike gnarje igrala....jest bi pa pobiral sedmice,osmice....upssssssss štirice......itd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pizdarija smo ratali pohlepni,prej ko je bila rekordna sedmica smo vsi sanjali kaj bi nardil če bi zadeli,ves folk se je menu sam o sedmicah in stali v vrstah tud po ur za vplačilo listka.Ta teden je pa vredna 110miljonov pa nisem še niti enga slišala kaj bi naredu če bi jo dobil.Sej sploh ne štekam več tega naroda kot da 100miljonov ni nič,no ja men bi kar prav prišli.Če uprašaš vsakega druzga kolk je ta teden 7 pa ti ne bo vedu odgovorit,a ni tako.Pizda ta denar nas bo sam zj....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Ta teden je pa vredna 110miljonov pa nisem še niti enga slišala kaj bi naredu če bi jo dobil

Sanda7, že lep čas redno igram loto. Kot sem v tem topicu nekoč že napisal, vplačam vsak teden en navaden listek s "svojimi" 10 kombinacijami - trenutno to znese 350 SIT, torej podobno ceni kakega zanikrnega piva v lokalu. Enako je bilo v času čakanja na rekordni dobitek. Pravzaprav me tedenska vrednost sedmice ne zanima - če bi jo dobil, bi bilo to itak way cool... Vsak ponedeljek zjutraj v miru pogledam v cajtng izžrebane številke. Žrebanja nikoli ne gledam na TV.

Če bom še kdaj kaj dobil, bo seveda fajn. Do sedaj je bila največ petica. BTW, tudi v času največje evforije okrog rekordne sedmice nisem na svojem stalnem vplačilnem mestu čakal več kot 10 minut. Pa še zmeraj kakega znanca srečam v vrsti... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:shock: :?: enkrat na 30.000 let ... premalo :!: :!: :!: :arrow:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

Radio je rekel, da včeraj ni bilo Marije Sedmice in da se bo obljubljenih 250.000.000 tolarjev do nedelje spremenilo tam nekje v 325.000.000 tolarjev.

Hitro spisati listke in stopiti v vrsto za vplačilo. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hitro spisati listke in stopiti v vrsto za vplačilo. :D

hehe mam srečo da je pod mojo pisarno ena prodajalna tehle listkov ... sem zadnjič (pred 2 tednoma se mi zdi) kupu enga takega, k majo že vnaprej pripralvjene in prečrtane. ni treba nič delat. Odstotek sreče je pa enak ... ok, le občutek, da lahko nanjo vplivam, je ful manjši :D

pa saj edini vpliv je tistih X tolarjev, ki jih izbezam iz žepa in frcnem v sklad za glavni dobitek :D

PS: gospa ki prodaja to srečo mi je zanč razlagala, kako je enkrat gospod, ki je gvinal glavnega, pršu do nje in reku "Pejva v štacuno, si boste en avto izbrala" :D :D :D sm koj reku da jaz ji pa pol kupim še Adriino prkolco za na morje :D :D :D če dobim glavnga seveda ... al pa v toplicah eno barakico :D kr avto je že prkšeftala :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Takoj novo CBR 600 in veliko dodatne motoristicne opreme....

hehe a pol si dubu glavni dobitek :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V 3. krogu igre na sreco loto znova ni bilo sedmice. Sklad za glavni dobitek je v prihodnjem krogu ze 350.000.000 SIT.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bo še sanda7 en listek napisala,da bo vedla zakaj ma že 7 :D

..potem jih moram sam napisati 19.....

:rolleyes:

Popravljeno . Popravil kekec III
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj sem vedel da ne bo dobitka še ta vikend ! :P

naslednji pa bo ! igramo na POLNO !

uf, pol pa sladke sanje ..... :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!