sky_21 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 To je že tretjina cene njegovega motorja lol :whistle: Tolko stanejo najbolj top karburatorji po polni ceni. ;) Za po cesti se pomoje ne splača tolko denarja dat za karburator. Raje uzameš Dellorto al pa mikuni če pravijo da je res tko dober :P.
NejcZ Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Tolko pa ne dam za fergi, ni šans, tud če bi mel preveč dnarja :whistle: Vglavnem če ma kdo kake bolj točne mašina kaj zdej paše na tega tomosa oz ybr-ko nej kr pove :) Ugodno&zanesljivo&pa da paše afkors :alien1:
C4V4L13R Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 @C4V4L13R: Sem ugotovu ceno karburatorja od keihin. Ga ne prodajajo v trgovini, ampak distributerji v različnih državah. Cena je zelo visoka 650€ :P woooohoooo, mater...resda sem prčakvau visoko, sam 650€?!? 2 jurja sm dau pa za moped hahaha :lol1: ... To je že tretjina cene njegovega motorja lol :whistle: hahaha :lol1: :blush: :rolleyes: :D Tolko stanejo najbolj top karburatorji po polni ceni. ;) Za po cesti se pomoje ne splača tolko denarja dat za karburator. Raje uzameš Dellorto al pa mikuni če pravijo da je res tko dober :P. ja sej, mah kje se pa splača dat na 125cc 4T tolk dnarja...sej že poštimaš kej minimalno, da lažje potrpiš kakšno leto, ampak bogastva pa res ne mislim zapravljat za moped :P Tolko pa ne dam za fergi, ni šans, tud če bi mel preveč dnarja :whistle: Vglavnem če ma kdo kake bolj točne mašina kaj zdej paše na tega tomosa oz ybr-ko nej kr pove :) Ugodno&zanesljivo&pa da paše afkors :alien1: Itak, da ne daš tolko, nor bi biu :lol: no...kot rečeno v poštev pride dellortho, ki je najcenejši, za mnogo boljšo kvaliteto pa mikuni :D dellorto dobiš lahko preko jefra racing d.o.o ali pa preko gil-a, kjer dobiš tudi mikuni...sam zdele razmišlam, se mi zdi, da mi je bladzo razlagu enkrat še o enih super fergijih, k se dobijo, sam je bla cena okol 70k bsit, pa mislm, da glih keihin, samo verjetno kakšen drug model :hmm: morm poklicat ga enkrat...zdej k bo konc šole, pa bom poročov v primerni temi tole, pa kar ne spada sem notr, k0ci lahko prestavš v tisto temo, k je link, da bo vse na enem mestu, pa da ne bo tle posmeteno :rolleyes:
NejcZ Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Delno spada :whistle: Poleti k bo plača pride odmična gred, fergazerja si zgleda nebom mogel privoščiti :whistle:
C4V4L13R Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 v bistvu bolj spada pod tuning 4T mašine, kot pod sam supermoto... (egoistmislišsamonatomosazdejkgamašpress) :devil:
Priporočene objave