hrčo Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Lordi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Ravnokar sem prvič slišal zmagovalni komad. Lahko rečem edino to, da mi je všeč, da je zmagalo nekaj precej novega.... Pa tudi če je komad čisto beden <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Pa tudi če je komad čisto beden <_< Pol si pa pejt Anžeja zavrtet :lol1: Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Ravnokar sem prvič slišal zmagovalni komad. Lahko rečem edino to, da mi je všeč, da je zmagalo nekaj precej novega.... emmm ... "precej novega"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Lordi...ZAKON!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: Unga Dežana bi blo pa treba linčat...kaj ma on za počet na TV s takimi komentarji?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Ampak Severinca je pa spet obleke metale iz sebe. Cool :) Od lordov (al pa lordijev) mi je komad kr dober. Mal me spominja na ono Iron Maidon sceno, The number of the beast pa to... Samo, če ne bi imeli tako dodelanih mast in make-upa, si upam trdit, da ne bi zmagali! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Komad je ful dober! Gre takoj v uho! To bo še uspešnica, oz. je že :P Besedilo za tiste, ki ne zastopite: Hard Rock Hallelujah original English lyrics music & lyrics: Mr Lordi arrangement: Lordi performer: Lordi Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! The saints are crippled On this sinners’ night Lost are the lambs with no guiding light The walls come down like thunder The rocks about to roll It’s the Arockalypse Now bare your soul All we need is lightning With power and might Striking down the prophets of false As the moon is rising Give us the sign Now let us rise up in awe Rock ’n roll angels bring thyn hard rock hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock ’n roll angels bring thyn hard rock hallelujah In God’s creation supernatural high The true believers Thou shall be saved Brothers and sisters keep strong in the faith On the day of Rockoning It’s who dares, wins You will see the jokers soon’ll be the new kings All we need is lightning With power and might Striking down the prophets of false As the moon is rising Give us the sign Now let us rise up in awe Rock ’n roll angels bring thyn hard rock hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock ’n roll angels bring thyn hard rock hallelujah In God’s creation supernatural high Wings on my back I got horns on my head My fangs are sharp And my eyes are red Not quite an angel Or the one that fell Now choose to join us or go straight to Hell Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! Hard Rock Hallelujah! Rock ’n roll angels bring thyn hard rock hallelujah Demons and angels all in one have arrived Rock ’n roll angels bring thyn hard rock hallelujah In God’s creation supernatural high Hard Rock Hallelujah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 gay parade pač predstavitev je vse, vsebina ni tako zelo pomembna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 kakšn bedn komad, pa kakšni zombiji zmagajo na evrosongu..... najboljši so bli za moje pojme Bosanci :OK: 3 mesto, k ga mi ne bomo nikol vidl :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Wings on my back I got horns on my head My fangs are sharp And my eyes are red Not quite an angel Or the one that fell Now choose to join us or go straight to Hell No saj se mi je zdelo, da je nekaj vzeto iz stripov. Še dobro, da je jutri spet ponedeljek in se boste večinoma spet prizemljili :grim Pa tiste pripombe, naj si kdo Dežana zavrti. Kar sami si ga dajte, ča je sploh komu všeč :grrr Lp Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 kakšn bedn komad, pa kakšni zombiji zmagajo na evrosongu..... najboljši so bli za moje pojme Bosanci :OK: 3 mesto, k ga mi ne bomo nikol vidl :P a nismo enkrat že zmagal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 (popravljeno) tole je boljše :) špica komad :) "Show me your love" Hi, baby, here I am Feel like I’m born again You see it in my eyes – my heart is on fire Don’t hide your love away – don’t wait another day Show me your love Show me how much you care Talk to my heart Whisper my name Show me your love I need you more than air You’ll be my part That’s why I came. I love the way you shine Love when you cross the line Just give me one more sign – show me your desire Don’t hide your love away – don’t wait another day Show me your love Show me how much you care Talk to my heart Whisper my name Show me your love I need you more than air You’ll be my part That’s why I came. Show me your love Show me how much you care Talk to my heart Whisper my name Show me your love I need you more than air You’ll be my part That’s why I came. Show me your love Show me how much you care Talk to my heart Whisper my name Show me your love I need you more than air You’ll be my part That’s why I came. Show me your love Show me how much you care Talk to my heart Whisper my name Show me your love I need you more than air You’ll be my part That’s why I came. Don’t hide your love away Show feelings everyday Show me your love Show me how much you care Talk to my heart Whisper my name Show me your love I need you more than air You’ll be my part That’s why, that’s why I came. :photo: ukrajinska pilotka Popravljeno Maj 21, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Pa tiste pripombe, naj si kdo Dežana zavrti. Kar sami si ga dajte, ča je sploh komu všeč :grrr Lp Cvetoo. Ne hvala, si Hard Rock Hallelujah vrtim :grim Pozdrav od Roberta P.S.: Vidim, da moja provokacija že žanje sadove :D :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 A se mi sam zdi al se v Ukrajinskem komadu refren 6x ponovi :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 A se mi sam zdi al se v Ukrajinskem komadu refren 6x ponovi :blink: to se ti samo zdi....v resnici česa drugega razen refrena v komadu sploh ni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 A se mi sam zdi al se v Ukrajinskem komadu refren 6x ponovi :blink: pri Ukrajinki komad sploh ni pomemben, kaj šele refren ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 pri Ukrajinki komad sploh ni pomemben, kaj šele refren ... ;) He, he, pa še res je :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 pri Ukrajinki komad sploh ni pomemben, kaj šele refren ... ;) Ja..tko kt pr večini ostalih komadou... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Ne hvala, si Hard Rock Hallelujah vrtim :grim Enako :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Naslednje leto pa bo nemčija poslala rammsteine pa bojo zmagali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 (popravljeno) Naslednje leto pa bo nemčija poslala rammsteine pa bojo zmagali Se ne bi pritoževal :D Pozdrav od Roberta Popravljeno Maj 21, 2006. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 21, 2006 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Ampak Severinca je pa spet obleke metale iz sebe. Cool :) ..mogoče so kje v ozadju tudi njen 'ukradeni video' vrteli :whistle: :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Tale komad tud seka: Would You Love a Monsterman :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Kolk je men čist vseen........ Sem pa zjutraj z njihovo skladbico malce prestrašil starejšo populacijo, ki je ravno odhajala od meša na Jančah......še dobr, da mam avtoradio :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: da kaj izvem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Tale komad tud seka: Would You Love a Monsterman :devil: Ta komad je zakon!!!! Nasploh predlagam d si dol zloudate kkšno plato!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se