rajkocotic Objavljeno September 25, 2010 Opozori Objavljeno September 25, 2010 dobro jutro ,čeprav oblačno lpp
rajkocotic Objavljeno September 26, 2010 Opozori Objavljeno September 26, 2010 Dobro jutro :naughty: dober dan ,čas za kosilo lpp
bmwslo Objavljeno September 26, 2010 Opozori Objavljeno September 26, 2010 dober dan ,čas za kosilo lpp Čas za dirko. Eno smo že vidli danes :naughty:
rajkocotic Objavljeno September 26, 2010 Opozori Objavljeno September 26, 2010 Čas za dirko. Eno smo že vidli danes :naughty: katero pa lpp
bmwslo Objavljeno September 26, 2010 Opozori Objavljeno September 26, 2010 katero pa lpp WSBK na Eurosportu
alkatraz Objavljeno September 26, 2010 Opozori Objavljeno September 26, 2010 Čas za dirko. Eno smo že vidli danes :naughty: :hooray:
lenci Objavljeno September 27, 2010 Opozori Objavljeno September 27, 2010 Dobro jutro in lep pričetek tedna
bmwslo Objavljeno September 27, 2010 Opozori Objavljeno September 27, 2010 čer, še malo pa mrknem Men se tud že spi :yawn:
lenci Objavljeno September 27, 2010 Opozori Objavljeno September 27, 2010 Lahko nočko in prijetne sanje
lenci Objavljeno September 28, 2010 Opozori Objavljeno September 28, 2010 Dobro jutro in užijte maksimalno današnji dan :hooray: Itak
lenci Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 Lepo sanjajte in se pošteno naspite..nočko
bmwslo Objavljeno September 30, 2010 Opozori Objavljeno September 30, 2010 Evo, smo se naspali :naughty: Gremo novim delovnim zmagam naproti In seveda dobro jutro v vse regije planeta P.S. Baje da kava škoduje zdravju, pol dajmo pa kaj drugega :beer1:
alkatraz Objavljeno September 30, 2010 Opozori Objavljeno September 30, 2010 Evo, smo se naspali :naughty: Gremo novim delovnim zmagam naproti In seveda dobro jutro v vse regije planeta P.S. Baje da kava škoduje zdravju, pol dajmo pa kaj drugega :beer1: :hooray:
alkatraz Objavljeno Oktober 2, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2010 :hooray: Dobro jutro se danes vidimo kaj na rastavi? na lepi številki sem končal adijo kekec njofra 1
Kremenčkovi Objavljeno Oktober 2, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2010 na:kava: v atmosfero v konjicah.
ataIBA Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Dobro jutro -_- Ej sosedje! Včerajšnjo furo z BMW-ji po Istri sem prešvical, ker sem imel delovno soboto do 12h, nato zaključek trgatve pri omici od snahice (beri: odlično kosilo ), popoldan obisk pri prijatelju v Šempetru. Ampak, če bi videl v petek farplan, bi verjetno zgasnil , saj že prijatelja Bice nisem videl celo večnost. Odpikal sem dopust po Grčiji, uživala z maksimalno. Malo me je jebal motorček in to zadnjih dobrih 1500 km. Misleč, da sem dobil argo župo v tank, sem upal, da bo svinjarijo potegnilo skozi. Trokirajoče sva štrikala do doma in mehanik Simon je že našel diagnozo. Elektromotorček, ki obrača loputo pri ajnšpricu je zaštekal. Baje je napača že odpravljena... Jutri bo motorček dvignjen s servisa. Moram pa letos narediti še en krog na jug .... Naložil sem album s slikami, da vam bojo malo tekle sline O:-) ....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se