lenci Objavljeno December 30, 2010 Opozori Objavljeno December 30, 2010 (popravljeno) Vsem želim zdravja, veselja, zadovoljstva, sreče in velikooooooo varnih kilometrov v letu 2011 Popravljeno December 30, 2010. Popravil lenci rosse20 1
bmwslo Objavljeno December 30, 2010 Opozori Objavljeno December 30, 2010 Vsem želim srečno in uspešno novo leto, pa seveda veliko lepih in varnih kilometrov v novem letu 2011 rosse20 1
MiNa Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Najdaljša noč je za nami. Sedaj pa do "Merxa" CF.
Mutika Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Dragi vsi, naj vam bo leto 2011 naklonjeno, polno zdravja, naj bo srečno in navihano! rosse20 1
ZD€N€ Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 Pa smo preživeli !!! SREČNO 2011 Predvsem zdravja, sreče in mnogo varnih kilometrov. Zdene rosse20 1
tati Objavljeno Januar 5, 2011 Opozori Objavljeno Januar 5, 2011 srečno, uspešno, predvsem pa zdravo in varno.......... :winkiss: :notworthy: :notworthy: :notworthy: rosse20 1
EURO Objavljeno Januar 6, 2011 Opozori Objavljeno Januar 6, 2011 srecno in posebno na motorjih tudi za 2011 vsem želim. rosse20 1
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 Bog 03. kako smo kaj, nekam ste se polenili. Venezuela lepa in topla ta čas.
lenci Objavljeno Januar 16, 2011 Opozori Objavljeno Januar 16, 2011 En prav prisrčen pozdravček....ta vikend smo pa bili prisotni na cestah, danes sem kar pošteno dvigovala roko Lepe sanje in mirno spanje...nočko :zzz:
zlati Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 a bomo ka ko rekl na kratko,en sam dolgcajt :zzz: bo treba kako neumnost ušpičit :grim
Dr_Jakob Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 čru, denifitivno se mormo dobit
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Če se zmente za kako peš ali , pridem še jaz
ataIBA Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Če se zmente za kako peš ali , pridem še jaz Jebi ga! Pred 10 minutami sem prišel iz Ločice ob Savinji. Sem šel gledat novo prijateljevo pridobitev. Na poti domov na kosilo bi pasala še kaka pijača z vonjem po hmelju .
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Jebi ga! Pred 10 minutami sem prišel iz Ločice ob Savinji. Sem šel gledat novo prijateljevo pridobitev. Na poti domov na kosilo bi pasala še kaka pijača z vonjem po hmelju . Ja, saj veš kje sem . Kaj se pa ne oglasiš
Mutika Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Ojla, Štamprleki! :notworthy: Res, da sem v zadnjih desetih mesecih redko še tu blizu (sporočilo, da za nekatere spadam med personae non gratae je bilo dovolj očitno celo za moje blontne ganglije), da me je skoraj šlag, ko sem po dolgem cajtu odprla tole vašo stran in ... ena sama stran od januarja??? Štamprli, kaj je to sploh možno? Presneti fejsbuk, ha? Kakorkoli ... vem, da tisti pravi, s katerimi smo se vedno fajn razumeli veste, da ste vedno in velikokrat v mojih mislih in srcu. Ko bodo bolj sončni dnevi in bo topleje pa se itak vidimo, srečamo, gremo na pijačko pa na kake sladkarije ... recimo tisto božansko kremo, ha, bmwslo? Njami. Uživajte!
zlati Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 (popravljeno) Ojla, Štamprleki! :notworthy: Res, da sem v zadnjih desetih mesecih redko še tu blizu (sporočilo, da za nekatere spadam med personae non gratae je bilo dovolj očitno celo za moje blontne ganglije), da me je skoraj šlag, ko sem po dolgem cajtu odprla tole vašo stran in ... ena sama stran od januarja??? Štamprli, kaj je to sploh možno? Presneti fejsbuk, ha? Kakorkoli ... vem, da tisti pravi, s katerimi smo se vedno fajn razumeli veste, da ste vedno in velikokrat v mojih mislih in srcu. Ko bodo bolj sončni dnevi in bo topleje pa se itak vidimo, srečamo, gremo na pijačko pa na kake sladkarije ... recimo tisto božansko kremo, ha, bmwslo? Njami. Uživajte! bomo Popravljeno Februar 20, 2011. Popravil zlati
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Krema je res njami. Jaz jo konzumiram redno :naughty:
ataIBA Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 (popravljeno) Ja, saj veš kje sem . Kaj se pa ne oglasiš Ej prijatelj! Če bi bilo kako uro prej, z veseljem: Avto bi sam zavil k tebi :beer1: . Je bil pa nekje čas blizu kosila in v takem me vidi samo še kaka gostilna in kratki aperitiv, da niso ( ups. ) hude. Naslednjič pa tak veš . Popravljeno Februar 21, 2011. Popravil ataIBA
lenci Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Tako lepo sije sonček, uživajte v lepem dnevu in srečno vožnjo tistim najmanj zmrzljivim . Jaz moram zbrati pogum za vožnjo na tehničnega v prihodnjih dneh.....brrrrr :wacko: . Komaj čakam toplih dni . Mutika, se bomo popravili
lenci Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Sončen pozdravček iz Ljubljane, a kaj uživate sončne dni na motorčku :naughty: .
ataIBA Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Sončen pozdravček iz Ljubljane, a kaj uživate sončne dni na motorčku :naughty: . Ja, Ljubljana je danes res bila sončna . Sem bil na sejmu nekaj urc in jutri grem tudi. Je pa še vedno najlepše v Ljubljani pogled na Štajersko ....
zlati Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 Ja, Ljubljana je danes res bila sončna . Sem bil na sejmu nekaj urc in jutri grem tudi. Je pa še vedno najlepše v Ljubljani pogled na Štajersko .... pa še res je
lenci Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 Prijazen začetek tedna vam želim anja37 1
Guest Ajdemi Popuši Objavljeno Marec 19, 2011 Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 Štamprleki ? Ku-Ku ? Nič dogaja ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se