lenci Objavljeno Julij 24, 2011 Opozori Objavljeno Julij 24, 2011 Lep pozdravček štamprleki, naj bo tudi današnji deževen dan lep .
njofra Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 Da tele zaspance dvignem iz postelje :naughty: "jutro" lep pozdrav iz tople dalmacije!
MiNa Objavljeno Avgust 1, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2011 (popravljeno) Jp, takle mamo.:beer1: Popravljeno Avgust 1, 2011. Popravil MiNa
Marvin2 Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 Seos Štamperli, pozdrav iz Marpruka Če je jutri (9.8.2011) komu dolg čas, se dobimo ob 20:00 pri Bokiju v Hočah. Pridružil se nam Ian Coates s svojo Africa twin, anglež, ki že 12 let ne najde domov. :notworthy: Verjetno bo zanimiv pogovor. Na kratko. Trenutno na Pohorju
lenci Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Štamprleki :notworthy: en pozdravček :beer1:
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Štamperli auf, sezona se bliža koncu vi pa tule cajt zabijate
njofra Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 Štamprleki :notworthy: en pozdravček :beer1: :beer1:
bmwslo Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 No, pa še od mene en lep pozdravček po dooooolgem času. V začetku meseca, sem pa v Biotermah (ja, mi si že kosti pregrevamo) , srečal še enaga štamperla, Mareta po tudi zeloooo doooolgem času. Mah, važno je, da smo še vedno živi in zdravi. Uživajte na polno, kolkor se da Princip je isti, sve su ostalo nianse lenci 1
ataIBA Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 ......... Mah, važno je, da smo še vedno živi in zdravi. Točno tako :yes: ! Z mojo pa kreneva v petek v tople kraje. Odhod se je malo zavlekel zaradi obveznosti. Plan je Korzika s Sardinijo ali Toskano. Časa imava 3 tedne .... rosse20 1
bmwslo Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 Točno tako :yes: ! Z mojo pa kreneva v petek v tople kraje. Odhod se je malo zavlekel zaradi obveznosti. Plan je Korzika s Sardinijo ali Toskano. Časa imava 3 tedne .... Uživača, vama kar malo zavidam :evilgrin:
lenci Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 Štamperli auf, sezona se bliža koncu vi pa tule cajt zabijate Mah, kakšen konec sezone , idealno za furanje
lenci Objavljeno Avgust 31, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2011 Točno tako :yes: ! Z mojo pa kreneva v petek v tople kraje. Odhod se je malo zavlekel zaradi obveznosti. Plan je Korzika s Sardinijo ali Toskano. Časa imava 3 tedne .... In poročilo bo spet takšno, da bomo sline cedili ...uživajta
rajkocotic Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 No, pa še od mene en lep pozdravček po dooooolgem času. V začetku meseca, sem pa v Biotermah (ja, mi si že kosti pregrevamo) , srečal še enaga štamperla, Mareta po tudi zeloooo doooolgem času. Mah, važno je, da smo še vedno živi in zdravi. Uživajte na polno, kolkor se da Princip je isti, sve su ostalo nianse uživaj legenda ,jaz pa peljem jutri BMW v Pulo lpp v
bmwslo Objavljeno September 2, 2011 Opozori Objavljeno September 2, 2011 (popravljeno) uživaj legenda ,jaz pa peljem jutri BMW v Pulo lpp v rajkocotič, viden prejšnji teden (kak dan vikenda, pa se ne spomnim točno), ko je mašino "razstavljal" pred znanim lokalom v Šempetru :evilgrin: So se mi kar sline pocedile, jaz pa v škatli zaprt P.S. Uživaj v Puli, saj vreme bo zgleda super . Popravljeno September 2, 2011. Popravil bmwslo
rajkocotic Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 rajkocotič, viden prejšnji teden (kak dan vikenda, pa se ne spomnim točno), ko je mašino "razstavljal" pred znanim lokalom v Šempetru :evilgrin: So se mi kar sline pocedile, jaz pa v škatli zaprt P.S. Uživaj v Puli, saj vreme bo zgleda super . hvala, vroče in še enkrat vroče ,pa še kar veliko motorjev na zboru,pa gužva na cesti domov lpp
lenci Objavljeno September 28, 2011 Opozori Objavljeno September 28, 2011 Štamprleki, uživajte čudovito jesen na polno, vidim, da smo še kar pridni, brummmmmm
AndiGS Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 lep pozdrav vsem skupaj po dolgem času.Še se vozim ,sprešal sem tudi že,pa nabiram gobe,ki so začele rasti.
lenci Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Štamprleki, lep pozdravček, vreme je še , uživajmo maksimalno
ataIBA Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 In poročilo bo spet takšno, da bomo sline cedili ...uživajta Upam da . Sem med albume že butnil prve tri dneve, v pripravi je nadaljevanje..... Mater je blo fajn
rosse20 Objavljeno Oktober 26, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2011 Rozi, vse najboljše malce z zamudo, pa vseeno: HVALA
mukki Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 A štamperli, pa nč ne klepetamo? .... pozdrav od mene
rajkocotic Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 A štamperli, pa nč ne klepetamo? .... pozdrav od mene zimsko spanje :grrr lpp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se