Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) Hm se bomo potrudli da ne pojemo vsega, glede pijače pa tega žal nemorem obljubit :kva2: Da se ne bi slučajno dogodilo, da pijače zmanjka :nono: ... ker potem tudi muzike ne bo več :P Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) Da se ne bi slučajno dogodilo, da pijače zmanjka :nono: ... ker potem tudi muzike ne bo več :P Hmm sej boš ti pela (oz. plesala) :ninja: (frida+štangapress) Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Eh zame za pijačo ni panike za Mareta pa le kaj pustite, da ne bo žejen na pikniku. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 A gre kdo mogoče iz primorske? Ali vsaj iz Lj ob cca. 16:30? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :blink: Hmm sej boš ti pela (oz. plesala) :ninja: (frida+štangapress) :nono: :nono: :nono: :fredy: :cry: :blink: :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Meso naročeno. In naj vam povem, da kotleti ne bodo zdržali niti en dan (beri: nisonaročeni :P ). KeC je kriv ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Nema seznama! :P Tisti, ki bojo prišli, bojo itak vidli, kdo je tu. Ostali pa ... Že odštevam ure. No, to pa zato, ker ne vem več, kje se me glava drži. Šala mala! Vse bo. Bmwslo - na kir konc pa greš pa cca ob kolkih? A greš po dravski dolini? Lahko kufe, če ti bo in če boš mel cajt. Ne bo cajta. Grem pa točno u Radlje ob dravi . P.S. Že zamujam :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Meso naročeno. In naj vam povem, da kotleti ne bodo zdržali niti en dan (beri: nisonaročeni :P ). KeC je kriv ... :whistle: Sam da je aviacija ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 bmwslo - boš pa jutr dal - in to duplo! No, ... za kufe - se ve! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 bmwslo - boš pa jutr dal - in to duplo! No, ... za fuke - se ve! .) Packa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. Racing Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Prva stava ... kolko kotletov bo pojedla Alla .) Po izkušnjah iz prejšnih piknikov jaz stavim da 6 kotletov. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Čak čak to bomo tam, ajdi vsi prneste nekaj drobiža po 100 sit, to bo huda stavnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Sleme... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Sam ne mi rečt da so na drugi strani do konca asfaltiral ker pol mene ni na piknik :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Sam ne mi rečt da so na drugi strani do konca asfaltiral ker pol mene ni na piknik :D mislim, da so zelo blizu tega.... :yea1: ti jutri povem, ko bom napadel še Goličko :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 A gre kdo mogoče iz primorske? Ali vsaj iz Lj ob cca. 16:30? :rolleyes: če ti kaj pomaga, grema s suziko iz celja okrog 18.00. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Kaj banda lena, športat je treba, ne pa da se (ga) sam nažirate! Jaz prinesem en set badminton loparjev in 1 frizbi. Če pa hoče kdo s kolebnico poskakovat, mu jo pa tudi dostavim. (jaz jo bom mela namesto gajžle) :evilgrin: Aja, pa ne stav pobirat, koliko bom zmazala, ker ne bo kotletov. Pa jaz bom piknik že pred vami začela, tko da......bogve koliko bo ostalo za vas.... :whistle: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Če pa hoče kdo s kolebnico poskakovat, mu jo pa tudi dostavim. (jaz jo bom mela namesto gajžle) :evilgrin: Eeee ... kaj je to, gayzshla? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Am....nekaj podobnega kot bič. Vsaj pri nas smo tako rekli tistemu usnjenemu biču privezanem na palico, ki smo ga imeli za pomoč, ko smo krave pasli. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 (popravljeno) Am....nekaj podobnega kot bič. Vsaj pri nas smo tako rekli tistemu usnjenemu biču privezanem na palico, ki smo ga imeli za pomoč, ko smo krave pasli. O:-) Aaaaaa. Lepo. :) Ampak Alka ma samo konje. :hmm: ... Aja aja saj krave bodo tudi tam :lol: :P :rolleyes: P.s.: Sem še enkrat prebal ta moj post, pa moram nujno še dodat: Heeeeehehehehehhehee :lol: Popravljeno Avgust 18, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Alka ima tudi koze. :P Na pikniku nas bo spet polno! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 Hmm vse kar ji manjka na posestvu je par prascev. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Avgust 18, 2006 Deli Objavljeno Avgust 18, 2006 :nono: Tisto kar vozim je bela zverina :lol1: S curkra pa res nismo madona. Sej sem se že v Velenju v dežju na motor spravu. Se mi ni dal dežjaka ven vlečt. :slap: a ti si iz veleja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se