Alla Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Ravno jih spravljam iz kartice na računalo. Bo kamlu. :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Moto pičnik! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 (popravljeno) Evo mene za compom. Upam da vam je blo fajn. A je kdo reku kakšno čez vreme? :nono: He he potem pa še rečte da nimam vez. :devil: V glavnem hvala vsemm ki ste prišli, zame bilo enkratno. :OK: In seveda lahko se česa podobnega nadejate ob prvi priliki! Pa še to, en velik HVALA in pa goro :004 naši Alki za plac, dobro voljo in potrpežljivost z nami! :worship: Popravljeno Avgust 20, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 1. nagrada za najlepše pečenje! Dogaja ... Glavni krivec!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Hehe fotkeeeeeeee :OK: Gimme some more! Matr kaj pa un tip pr motorjih drži v roki? :hmm: Hmmmm to je očitno bil nek hud eksperiment. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Zjutraj nas je bilo še nekaj prisotih in prisebnih. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Kje je gasilska? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 nestrpnost ni lepa! :P Počak da pregledam teh 500 slik, k jih je Pirrulz nastrelal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 nestrpnost ni lepa! :P Počak da pregledam teh 500 slik, k jih je Pirrulz nastrelal! He he se mi je zdel da jih bo malo tono. Daj to nekam zapeci ali pa uploadaj pa da dobimo to njegovo umetnino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 bilo je super....!!!!! :OK: :OK: KeC ona devica, ki si jo žrtvoval, je res pomagala... :D :P Alka HVALA za vse.... tudi za ono turo s konjem!!! :004 lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leila Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Nekomu pa nekaj menjka... :hmm: No, vsaj vajeni ga nismo praznih rok... :whistle: [attachmentid=78897] Konji... .) [attachmentid=78894] [attachmentid=78895] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 vsem odgovornim za organizacijo ena velka SVAKA ČAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Ewo, grupna. (drugač me bo Alka fentala od nestrpnosti :glare: :P ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 vidim, da stalno prisotna žurerska skupina nikjer ne manjka...... :OK: :OK: :OK: vidim, da mi je res lahko žal, pač, druge obveznosti, saj Kec pravi, da bo kmalu spet kaj takšnega .) .) kje so pa ostali Štamprli :( :( sicer, Alka, mogoče se motim, ampak se mi zdi, da je tale tvoj ranč že tam, skoraj čisto ob Dravi, ker se mi zdi, da sem že bila tam v bližini na nekih piknikih, ker je pač moj bivši iz Radelj..... super plac.... :blush: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 (popravljeno) [attachmentid=78901] Tati evo ti enga štamperla Popravljeno Avgust 20, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 fain ste se mel ja :blush: no ja sj še bo šansa da se zberemo takle :OK: konjički hehe na nasledn piknik priem namest s motorjem s konjem hehe če bo kobilca za to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 >> FOTKE << No, ne vse....so bili uporabniki fotoaparata čisto preveč v elementu. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Mi je žal, da sem moral tako hitro domov... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 V nedeljo ste se peljali čez Sleme??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 (popravljeno) No, ne vse....so bili uporabniki fotoaparata čisto preveč v elementu. B) Ja, res je! Še dobro, da sem pol zadeve prevzel jaz. :grim B) Ej! :angry: Fotk se ne da povečat. :hmm: :fredy: Popravljeno Avgust 21, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 (popravljeno) He he Alla nehi rajcat, bi blo fajn če bi se dal mal povečat :D @ pirrulz: :slap: Popravljeno Avgust 21, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 He he Alla nehi rajcat, bi blo fajn če bi se dal mal povečat :D @ pirrulz: :slap: Kaj? Rabiš koga, da te malo po glavi poboža? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Kaj? Rabiš koga, da te malo po glavi poboža? :lol: Že včeraj ---> nasmeh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Tale sicer spada bolj v "Njam njam" temo ... in še kakšna bi se našla ... :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Že včeraj ---> nasmeh Jap. Opazil in se malo čohnil. Tak, za spomin. :grim Kak je že Hočko dal naziv zadevi? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se