fifty Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Zahvala Alki, KeCu in ostalim organizatorjem. :worship: Seveda tudi vsem, ki ste tvorili družbo. Bilo je popolno. :OK: Fotke iz moje temnice sledijo takoj, ko uspem prodreti tja. :photo: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Aja, pa prosim Pirrulza, da mi vrne modrc ... :P Ne dam. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Ne dam. :P Krava :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Opa, ne se te tu osebno žaliti. Še posebej pa ne žaliti svetih živali, krav. :grrr .) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Krava :P Pujs. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Je bil dobr ja! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Krava :P Ne, pa ni :grrr Krava je prijazna, koristna (mlek pa teliček) žival, mal bolj kosmata, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Opa, ne se te tu osebno žaliti. Še posebej pa ne žaliti svetih živali, krav. :grrr .) :) Oprosti Brrrm ... to ni nobeno žaljenje ... to so ljubkovalni vzdevki ... riba primorsko-štajerska ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Aja, pa prosim Pirrulza, da mi vrne modrc ... :P zanimivo :hmm: a je to kakšna preverjena taktika al :? ker nekaj časa nazaj sem ti jaz gate moral vračat sori, jaz takrat nisem razumel :blush: mi je kar malo žao :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Oprosti Brrrm ... to ni nobeno žaljenje ... to so ljubkovalni vzdevki ... riba primorsko-štajerska ... :P ja, to so izlivi ljubkosti ... ti štirinožni svedroriti pršutek ti B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Aja, pa prosim Pirrulza, da mi vrne modrc ... :P :eek: a to je blo tiste pol ure ? :devil: drugače pa: super je bilo, še pridemo! hvala lepa ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 (popravljeno) zanimivo :hmm: a je to kakšna preverjena taktika al :? ker nekaj časa nazaj sem ti jaz gate moral vračat sori, jaz takrat nisem razumel :blush: mi je kar malo žao :grim Kura mala plešasta .) :eek: a to je blo tiste pol ure ? :devil: Ne ho®ny ... to je bilo takrat, ko si bil ti na konju :grim ... kobili ... :? :hmm: Popravljeno Avgust 21, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Kura mala plešasta .) :eek: Kura mala plešasta .) Ne ho®ny ... to je bilo takrat, ko si bil ti na konju :grim ... kobili ... :? :hmm: kako lep konj, kobila :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Ne ho®ny ... to je bilo takrat, ko si bil ti na konju :grim ... kobili ... :? :hmm: No ja, sem vsaj jst dobro zgledal (pokoncno) ? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Naslov take slike je: "Konj ... na plemeniti živali!" .) (sorči Fius :whistle: zakaj so pa dali glih tvojo sliko gor ...) Drugače pa Walter ni kobila, pa čeprav nima jajc. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Drugače pa Walter ni kobila, pa čeprav nima jajc. :P :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 bmwslo - Pips-u moram vrnit 500 SIT, ker je potem izginil neznano kam. A mu jih boš ti dostavu, al se dobimo na kakem kufetu? Častim rundo in spijem tista dva, ki si mi jih dolžen. .) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 bmwslo - Pips-u moram vrnit 500 SIT, ker je potem izginil neznano kam. A mu jih boš ti dostavu, al se dobimo na kakem kufetu? Častim rundo in spijem tista dva, ki si mi jih dolžen. .) :P Vse je mogoče :grim Treba samo termin določit . Ampak Pips je od tebe cca 30 km jaz pa 80 ?? No sej je pa njega teže dobit. Če želiš, ti posredujem njegov GSM . Seveda se pa ne izogibam tistim 2 kofetom to pa ne :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 :eek: Kdo ali kaj pa je to? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 :eek: Kdo ali kaj pa je to? :eek: diši že po teb :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Ne ho®ny ... to je bilo takrat, ko si bil ti na konju :grim ... kobili ... :? :hmm: uha ! pljunoti Rudolf Fius Majster ! :OK: saj vem da si prek študenta poziral za inštalacijo generala ! čestitamo in pozdravljamo, rigamo in prdamo ! pa pridemo tudi na dom ! ps se opravičujem osebi ki sem jo otipal po levem stopalu med tem ko sem iskal ta pravi (prazen) šotor ! :blush: mimogrede : na krčne žile bo treba pazit ! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 :eek: Kdo ali kaj pa je to? :eek: to je pogled nekaterih, ki so imeli preveč opravka z dvigovanjem, pol pa so tako videli - zamegljeno :worship: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 to je pogled nekaterih, ki so imeli preveč opravka z dvigovanjem, pol pa so tako videli - zamegljeno :worship: :kva2: Me veseli, da sva se spoznala ... drugič še :grim :lol1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Me veseli, da sva se spoznala ... drugič še :grim :lol1: .) Mene tui veselilo :OK: , in moje roke in ustnice - alka bi rekla tui nos - so se prav fino imeli :worship: :worship: :worship: , tako da, ob priliki ponovimo, samo ne vem če bo več toliko začudenja in smeha... :kva2: mogoče pa... al pa boš majčko menjala? :naughty: O:-) :yea1: :whistle: No nikol se ne ve, pustimo se presenetit. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se