motoristek Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Hm meni bi po pravici v sredo res bolj pasala Marija, če pa v četrtek potem pa Zavodnje :D ...nemoj mojom ulicom... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 (popravljeno) Kam zaj... Zavodnje al Marija? :) Popravljeno Avgust 22, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Odlicno. Gremo tja. Srecanje bomo naredili... v sredo 23.avg.2006 ob 19.00 uri... LOKACIJA: "Zavodje" zavodNje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Odlicno. Gremo tja. Srecanje bomo naredili... v sredo 23.avg.2006 ob 19.00 uri... LOKACIJA: "Zavodje" dajmo raje rečt ob 18.30 v velenju pr skalci, pa pol dalje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Šit. Vi ste vsi na koki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 dajmo raje rečt ob 18.30 v velenju pr skalci, pa pol dalje.... Hm potem če gremo na furo je bolje rečt prej kot ob 18:30. Dnevi so krajši, je pa res da če bo v sredo potem jaz ne bom mogel :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 (popravljeno) dajmo raje rečt ob 18.30 v velenju pr skalci, pa pol dalje.... ok, gremo v ZavodNje :P Kec v cetrtek je slabo vreme napovedano. Popravljeno Avgust 22, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ok, gremo v ZavodNje :P Kec v cetrtek je slabo vreme napovedano. Lahko pa gremo že prej na Marijo in pol v Zavodnje.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 kje pa je to Zavodje :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 kje pa je to Zavodje :? Šoštanj, pa malo v hrib... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 aha sm že najdu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Nc... zmente se... al jutr al v cetrtek... pa kam... jaz pa grem zdejle na Golico. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Če se dobite pr Skalci, se vam še jaz pridružim na pjački. Pol vi dalje, jaz pa nazaj. Border - se vidiva na Golici!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 A meni na šihtu pa se ne bi nihče pridružil, ha? Samo bi nekaj flangirili okoli in luftarijo in pijanščino trajbali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Kaj pa če v Pulo roštilj pretovorimo :hmm: IN KJE HUDIČA JE BIL ZDRAWC :fight2: IN TATI :fight1: ja Vale nabit me je treba, kje sem bila - ne sprašuj - na Grobniku, vem, da je slab izgovor, ampak......... ko gledam tele vaše slike se mi kar oko orosi......... :cry: :cry: :cry: face, norci.......... :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 suzi - a lahk men tud recept? Čeprav do peciva žal nisem prišla, pa že mora dobro bit, če Vale tak pravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 ja Vale nabit me je treba, kje sem bila - ne sprašuj - na Grobniku, vem, da je slab izgovor, ampak......... ko gledam tele vaše slike se mi kar oko orosi......... :cry: :cry: :cry: face, norci.......... :grim :grim Tati ... posipaj se s pepelom ... pomagalo ne bo ... ampak lahko se vseeno, za kazen ... popravni sledi :grim Ka si tej na Grobniku delala??? Si se vsaj nadrkala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Ej, Štamperlčki, rečte, kar hočte, ampak tega je 3much za brat :slap: . Sam eno soboto vas človek spusti s špagce, pa se vam nabere na tone gradiva .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Tati ... posipaj se s pepelom ... pomagalo ne bo ... ampak lahko se vseeno, za kazen ... popravni sledi :grim Ka si tej na Grobniku delala??? Si se vsaj nadrkala? obljubim, čeprav sem mislila, da ga bomo skupaj v Puli pili, pa so me lepo zajebali po domače povedano, ker so mi lepo iz petka na soboto dali za delati nočno :slap: :slap: :slap: Ja, ja mal smo ga tudi mi spili, sigurno pa nismo bili tako pridni kot vi........ :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Ej, Štamperlčki, rečte, kar hočte, ampak tega je 3much za brat :slap: . Sam eno soboto vas človek spusti s špagce, pa se vam nabere na tone gradiva .... Beri samo prispevke auslenderjev. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 veš kaj, ni še čisto za obupati z mano, saj veš ti na obali, jaz v Savinjski, nekje se bomo pa že srečali, ne :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Suzi tisti recept pa kar javno objavi če ni skrivnost. Če pa je skrivnost boš pa morala na vsako srečanje kašno gajbo peciva prnest :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Vidim, da bom spet solo riders... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Golica padla skupaj z Alko. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Border ti pa že mal Motoristeku u zelje hodiš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se