suzi Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Suzi tisti recept pa kar javno objavi če ni skrivnost. Če pa je skrivnost boš pa morala na vsako srečanje kašno gajbo peciva prnest :OK: Jutro. Seveda bom dala recept v javno objavo. Sam zdele se mi še ne da tolk pisat,ker je jutro. Bo gor enkrat do konec dneva, upam. Lep dan s sončkom obsijan :D Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil suzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Jutro. Seveda bom dala recept v javno objavo. Sam zdele se mi še ne da tolk pisat,ker je jutro. Bo gor enkrat do konec dneva, upam. Lep dan s sončkom obsijan :D Enako :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 saos mafija.. ata špil se je vrnil z očetovskega dopusta.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzi Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 saos mafija.. ata špil se je vrnil z očetovskega dopusta.. :OK: No, smo že misli da si nas odpisal, kako je biti ata :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 saos mafija.. ata špil se je vrnil z očetovskega dopusta.. :OK: A se men sam zdi da si ti nekaj rekel da prideš na piknik :hmm: Matr si ga pihnil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 A se men sam zdi da si ti nekaj rekel da prideš na piknik :hmm: Matr si ga pihnil :whistle: Uhaha :krneki: stari, predstavljaj si, da bi še Špil bil zraven pri 1,2 .. 1,2,3,4 :fredy: :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Dons pa menda ne bo nc srecanja. :cry: Slabo vreme. :( No, pa mogoce jutri. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 A se men sam zdi da si ti nekaj rekel da prideš na piknik :hmm: Matr si ga pihnil :whistle: sem ti že po telefonu razložil, da horde obiskujočih sorodnikov zahtevajo prisotnost tako utrujene mamice kot 100 kil surovih jeklenih mišic atija.. žal.. ste se pa baje prav fino meli.. kako je biti ata :D :eek: :OK: noro fino fajn.. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Včeri bla v Celju v Localu ... mater imate poceni cocataile :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 He he še nisi bla pri Ančki, mislim da je bila nekaj let nazaj evropska prvakinja (če ne evropska pa slovenska) v mešanju koktajlov. Cene so pa đabe. Ok tudi plac je đabe ampak to spregledaš po kakšnih 4ih ali 5ih long islandih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 He he še nisi bla pri Ančki, mislim da je bila nekaj let nazaj evropska prvakinja (če ne evropska pa slovenska) v mešanju koktajlov. Cene so pa đabe. Ok tudi plac je đabe ampak to spregledaš po kakšnih 4ih ali 5ih long islandih. 5 Long Islandov ti nameša :eek: ... na Obali jih večinoma dajo največ 2, potem pa ti jih ne strežejo več ... sicer je pa moj zmagovalec Mujito :OK: , ki je še vedno najboljši v Mehiški v Portorožu ... sam cena ni najboljša :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 He he še nisi bla pri Ančki, mislim da je bila nekaj let nazaj evropska prvakinja (če ne evropska pa slovenska) v mešanju koktajlov. Cene so pa đabe. Ok tudi plac je đabe ampak to spregledaš po kakšnih 4ih ali 5ih long islandih. Pivo tudi majo ? :hmm: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Pivo tudi majo ? :hmm: :) Ne boš verjel, če daš v Mujito pivo namesto radenske je odličen, pa naj se sliši še tako čudno ali ogabno ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 :eek: :hmm: Ni druge bo treba probat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 :eek: :hmm: Ni druge bo treba probat. Kar, jaz sem tudi vanilijev sladoled z bučnim oljem, po tvojem nasvetu ... pa je čist kul :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Kar, jaz sem tudi vanilijev sladoled z bučnim oljem, po tvojem nasvetu ... pa je čist kul :grim Ribe + pivo pa ti še vedno ne gre skoz, a? :hmm: :grim :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Kar, jaz sem tudi vanilijev sladoled z bučnim oljem, po tvojem nasvetu ... pa je čist kul :grim Nisi edina, ki je probala to čudno and "lived to tell " :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ribe + pivo pa ti še vedno ne gre skoz, a? :hmm: :grim :grrr Če gre za sardele ni problema ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Pozdravljen nazaj 100 kil surovih jeklenih mišic :lol1: Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Mi pa že mamo sonceeee! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Jst pa že nabiram nove ideje za srečanje. And they are goooood :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ja pa kak lahka mate sonce tuki je vreeme za razjokat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 ja pa kak lahka mate sonce tuki je vreeme za razjokat :cry: Kaj slabo vreme, prav fletno je. Dons še na Marijo reko skočim, pa v Trbovlje, pa mal naokol... pa na :beer1: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Pr nas se pa sonce kaže :D Marija reka bo verjetno še mokra sam ena luštna cesta bi se pa znala posušit :D Jaz še vedno ne vem če mi bo danes ratalo ali ne. Sestra ma rojstni dan pa je malce dileme do kdaj me bodo zadrževali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 A bo dans kdo v Skalci? Pa kdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se