Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 A bo dans kdo v Skalci? Pa kdaj? ... pridem ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 KeC, a potem te danes ne bo na Vransko po fotke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 A bo dans kdo v Skalci? Pa kdaj? Ne boš verjela, ampak mogoče celo jaz. B) Odvisno od vremenskih razmer in poteka popoldanskih opravkov. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ne boš verjela, ampak mogoče celo jaz. B) Odvisno od vremenskih razmer in poteka popoldanskih opravkov. :hmm: Hm kaj pa če bi Alla prnesla slikce v Skalco, je večja verjetnost da se bom tam pojavil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Hm kaj pa če bi Alla prnesla slikce v Skalco, je večja verjetnost da se bom tam pojavil. To sploh ni slaba ideja. Niti najmanj slaba ideja. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Bemti, Velenje je tak daleč!!!! Nič še ne obljubim. Bom pa sigurno po službi prec doma. Se pravi nekje po 5 uri. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Sej smo zmenjeni več kasno. Tako da ti ni treba hitet. Očitno pa se nas bo kar nekaj nabralo :D Če bo vreme pa cajt pa gremo še kam zapeljat :D Aja jst bom najverjetneje lahko šele po 18. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ojoj......ne vem, ne vem..... Bom malo kasneje tule napisala, če dostavim slike v Velenje ali ne. Ipaq se je treba najprej "posvetovat". B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Sej smo zmenjeni več kasno. Tako da ti ni treba hitet. Očitno pa se nas bo kar nekaj nabralo :D Če bo vreme pa cajt pa gremo še kam zapeljat :D Aja jst bom najverjetneje lahko šele po 18. :cry: No, ce bo vreme tudi jaz pridem in naredimo te turco na omenjeno ozemlje. Ob 18.00 uri pred Skalco? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Pol pa rečmo tko ja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 žal za danes odpovedujem sodelovanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Bemti banda...a to pomeni, da vam jaz samo slike dostavim, potem greste pa vsi lepo na furo, jaz se lahko pa lepo nazaj v avto vsedem in odpeljem domov. Banda nehvaležna, potem se pa kar na Vransko pripeljite po fotke! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ne ga srat, veš da se bomo vsedli, pa kej spili pa kakšno rekli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Avgust 23, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 (popravljeno) Bemti banda...a to pomeni, da vam jaz samo slike dostavim, potem greste pa vsi lepo na furo, jaz se lahko pa lepo nazaj v avto vsedem in odpeljem domov. Banda nehvaležna, potem se pa kar na Vransko pripeljite po fotke! :P Ah ne... ti pa pridi ob 19.00 pred skalco. Mi naredmo furo ob 18.00 gor in dol... pa bomo do 19.00 nazaj. Popravljeno Avgust 23, 2006. Popravil border Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 OK, potrjujem prihod v Velenje. Hitro povejte ob kateri uri se tja naslikam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Hm kaj pa če bi Alla prnesla slikce v Skalco, je večja verjetnost da se bom tam pojavil. Pa ne slik okol nosit, lepo vas prosim :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Too late Vale. In zaradi moje lenobe tudi cenzurirane niso. :glare: Aja, pa filmček o tvojem čeladnem polžu je tudi gor. O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Najverjetneje pridem tudi jazz :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Too late Vale. In zaradi moje lenobe tudi cenzurirane niso. :glare: Aja, pa filmček o tvojem čeladnem polžu je tudi gor. O:-) :doze: ... a lahko to kdo do Kopra pritovori ... mislim ne čeladnega polža ... slike in filmček ... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Jaz sem trenutno samo 2 DVDja zapekla. Več ni bilo zaloge. Tko, da ostale naj potem KeC namnoži. Za Vale bom pa že jaz poskrbela. Ampak za dostavo v KP se nadejam kakšne odlične papice! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 :doze: ... a lahko to kdo do Kopra pritovori ... mislim ne čeladnega polža ... slike in filmček ... :hmm: Čak čak a nisi rekla da ti tud prideš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 OK, potrjujem prihod v Velenje. Hitro povejte ob kateri uri se tja naslikam! Če prideš v uniformi :OK: te jaz na mojga nasadim... :naughty: pa gremo skupaj v hribe. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Ne pridem v uniformi. Pridem z mojim najdražjim! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 No v glavnem jaz bom tam, kdaj pa še ne vem, ko končam z družinskimi zadevami. Tako da bom poklical kdaj ste se zmenli, sedaj pa lep dan vsem in adijo do večera. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Avgust 23, 2006 Deli Objavljeno Avgust 23, 2006 Too late Vale. In zaradi moje lenobe tudi cenzurirane niso. :glare: Aja, pa filmček o tvojem čeladnem polžu je tudi gor. O:-) Khahhhhhahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaa no cenzura! :010 :010 Hasta la victoria siempre! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se