rosse20 Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 dan včiri ste se pa fejst razpisal ko pridete pa iz šihta pa brž zajahat konjičke :D dober tole za vas. če bi pa še jst mela kaj takega v kopru, bi bilo pa že več kot fino :doze:
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 dober tole za vas. če bi pa še jst mela kaj takega v kopru, bi bilo pa že več kot fino :doze: Rozi kak je šlo na kolokviju ? Smo te dost hitro spustil spat ? No jaz sem pa letos prvič pokosil . :wacko: Se je že začelo .
border Objavljeno April 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2007 Border a ti že laufa :whistle: ?? Ne... :( ... pa tak sm se dons cel popoldn ucil. :P
zlati Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 ravnokar smo se vrnili iz male fure jaz,Mare in Vikking na relaciji Šentjur,Prevorje,Kozje,Bistrica,Buče ter po isti poti nazaj,razen manjšega žegna je bilo :OK:
rosse20 Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Rozi kak je šlo na kolokviju ? Smo te dost hitro spustil spat ? No jaz sem pa letos prvič pokosil . :wacko: Se je že začelo . jaja... bo kr no... bomo videli :eek: šele zdaj si kosil? pri nas doma so že pred 14 dnevi prvič kosili, k je moja mami bolj mahnjena na to, da je trava pokošena. preveč je mahnjena na to, zato pa mora kosit sama. če bi bilo po naše, bi kosili mi 2x mami pa 4x :slap:
KeC Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Štamperli, en nasvet rabim: ta teden moram menjat gume... in me zanima, katerega vulkanizerja mi priporočate (Žalec, Šempeter, Polzela itd)? Če imaš čas, malce dlje, Širnik, Radlje ob Dravi
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Če imaš čas, malce dlje, Širnik, Radlje ob Dravi Priporočam toplo. Tip je tudi zajebant tko da mal popestri dogajanje. Grem drugi teden k njemu menjat. :OK:
brzi Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 ki se bomo dobil da bote te gume prej skurl :? :devil: drugač je sploh kaj škoda :P
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Evo sem vedu da bo Border takoj kliznu s foruma, ker sem mu poslal en link :hmm: Ne vem če je blo to pametno :hmm: Brzi, gum nebom žgal, ker je mašine pa kardana škoda. Jaz sem savinjčan saj veš :devil: Ti jih pa prpeljem nazaj pa jih zakur če te dim ne moti :lol1:
rosse20 Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Štamperli, en nasvet rabim: ta teden moram menjat gume... in me zanima, katerega vulkanizerja mi priporočate (Žalec, Šempeter, Polzela itd)? jst pa ti priporočam muleja v šentjurju :OK:
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 jst pa ti priporočam muleja v šentjurju :OK: Tudi Mulej je v redu možakar. Lani so mu dobavitelji pripeljali napačno gumo za moj moped, pa mi jo je brez besed pustil za v Grčijo in po 2500 km zamenjal za pravo. Plačal sem (obe) šele po montaži prave gume. :OK: Tako se dela :worship:
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 :whistle: Kwa zdej a te roke bolijo :lol1: (pa zato nič ne pišeš) :whistle:
brzi Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Evo sem vedu da bo Border takoj kliznu s foruma, ker sem mu poslal en link :hmm: Ne vem če je blo to pametno :hmm: Brzi, gum nebom žgal, ker je mašine pa kardana škoda. Jaz sem savinjčan saj veš :devil: Ti jih pa prpeljem nazaj pa jih zakur če te dim ne moti :lol1: prvo kot prvo škoda je sam umret :fredy: če bi pasale na štrjaka bi jih pa res vzel :D :P
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 prvo kot prvo škoda je sam umret :fredy: če bi pasale na štrjaka bi jih pa res vzel :D :P Prvo kot prvo, škoda je mladmu fantu jajce odrezat, drugo kot drugo, na štirjaka ti grejo samo na belanco :grim :yea1: Suzi dober večer :whistle:
suzi Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 OOO kaka pozornost :blush: Čer, kako smo kaj :D
brzi Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Prvo kot prvo, škoda je mladmu fantu jajce odrezat, drugo kot drugo, na štirjaka ti grejo samo na belanco :grim :yea1: Suzi dober večer :whistle: vem da jih je škoda odrezat,če bi jih rezal nebi blo ne mene ne tebe :devil:
bmwslo Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Ewo mene še wedno tukaj. Ej še je kak fejst možakar na tem swetu. Mi je zdejle uštimal, kar me je žrlo par dni :010 :010 :beer2: :beer2: Hwala mu, čeprav ne bo tega bral :worship:
rosse20 Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 ooo... tudi danes smo isti med najbolj vztrajnimi?
bmwslo Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 ... in že smo na bojnih položajih ... Dobro jutro :yea1:
rosse20 Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 dober juter še iz sončne primorske :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se