Zdrawc Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 sem študiro da bi se popoldan proti logarski zapeljal :hmm: če boš kje v bližini se lahk čujemo :D Ko boš bliz Zmajewe poklič :grim
border Objavljeno April 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2007 (popravljeno) Pizda je dons lepo vreme... komi cakam, da dobim motor... B) //NE MOTI na MSN, gledam TV reklamo od MOBITELA Aerobika. :devil: Popravljeno April 5, 2007. Popravil border
Zdrawc Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Pizda je dons lepo vreme... skor wroče B) cakam, da dobim motor... B) Ich auch :evilgrin:
bmwslo Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Pizda je dons lepo vreme... komi cakam, da dobim motor... B) //NE MOTI na MSN, gledam TV reklamo od MOBITELA Aerobika. :devil: Border :devil:
zlati Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 danes ena lepa furca Šentjur-Celje-Okonina-Gornji grad-Kamnik-Trojane-Celje Šentjur našli smo izgubljenega ZDRAWCA [attachmentid=95128] [attachmentid=95129]
tati Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 tole je pa nek čudn bife, le ker vrt je tole.... :hmm: :hmm: :hmm:
EURO Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Danes: Celje - Maribor- Pleskavica- Sentilj- Celje - Kumrovec - TITO - en Grad v blizini - Podcetrtek - Celje - Refosk - spalnica. Groza obisk iz Nemcije :headbang:
bmwslo Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Danes: Celje - Maribor- Pleskavica- Sentilj- Celje - Kumrovec - TITO - en Grad v blizini - Podcetrtek - Celje - Refosk - spalnica. Groza obisk iz Nemcije :headbang: Dva dni zdrži, bo že nekako :blush: Lahko pa greš z nami v soboto na dolenjsko. Več v temi BMWejaši :yea1:
DIESEL Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 dober večer štamperli :) kak smo kej :) vreme je fantastično blo danes upamo da bo v naslednih dneh isto :OK:
EURO Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Dva dni zdrži, bo že nekako :blush: Lahko pa greš z nami v soboto na dolenjsko. Več v temi BMWejaši :yea1: Ce me bos poklical, da imam nujni termin poslovno, potem bom mogoce uspel mojo prepricat, da bom spizdil.
Špilferderber Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 morgen matr je včeraj pasalo dve urci drajsanja po voglajnsko-celjski kotlini,, :grim
bmwslo Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Ce me bos poklical, da imam nujni termin poslovno, potem bom mogoce uspel mojo prepricat, da bom spizdil. :lol1: Pokličem :OK: morgen matr je včeraj pasalo dve urci drajsanja po voglajnsko-celjski kotlini,, :grim Lepo da se malo drajsaš. :OK: A greš jutri na dolensko zrawen :winkiss: Pa dooooooobro jutro wsem
border Objavljeno April 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2007 Dobro jutro 03 :yea1: Nula-tri, delamo ko nori zjutraj vsi. :BUA:
Zdrawc Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Br jutr wsem :D našli smo izgubljenega ZDRAWCA Lepo, da sta se oglasila :grim tole je pa nek čudn bife, le ker vrt je tole.... :hmm: :hmm: :hmm: služben.... :whistle:
Vikking Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 pozdravljeni :OK: Zanima me če ima kdo za posodit tole revijo:
tati Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 pozdravljeni :OK: Zanima me če ima kdo za posodit tole revijo: ja moj dragi jo ima, samo ne vem kako te bi videla, da ti jo posodim.... :hmm: :hmm: :hmm: dobro jutro vsem- še 2 uri pa gasa..... :grim :grim
rosse20 Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 pozdravljeni :OK: Zanima me če ima kdo za posodit tole revijo: v knjižnjici šentjur imajo 4 takšne knjige.
mare Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 serbus, banda v ponedeljek je v mirni peči žegen je kaj interesentov?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se