zlati Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 serbus, banda v ponedeljek je v mirni peči žegen je kaj interesentov? :grim
DIESEL Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 dober dan :) res je faina kombinacija :OK: sonček sije petek je :)
Zdrawc Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 serbus, banda v ponedeljek je v mirni peči žegen je kaj interesentov? :grim samo, mi gremo preko Černivca, smo z enimi Kranci zmenjeni B)
motoristek Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 06.04 - Policisti so spet v akciji! Celjski policisti nameravajo danes izvesti še eno akcijo na štajerski avtocesti. V ponedeljek sledi še druga akcija. V sodelovanju z mariborskimi kolegi so podobno akcijo izpeljali že pred tednom dni, in tudi danes se bodo še posebej osredotočili na psihoizične sposobnosti udeležencev v prometu. V ponedeljek pa nameravajo poostreno nadzorovati hitrost vožnje in voznike enoslednih vozil, ki jih bo obetavna vremenska napoved verjetno v velikem številu privabila na ceste. (MP)
Zdrawc Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Če bodo na avtocestah, me nič ne motijo :grrr če ne......... ja pol pa zna bit wroče B)
DIESEL Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 to sm js tut prebral ja .) tiste pobaline naj grejo lovit po mestu ko se furajo s skuterji po možnosti sestavlenga iz petih ukradenih skuterjev pa po vrh še brez čelade :BUA:
mare Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 kaj je zdej banda? nič interesa za ponedeljek?
bmwslo Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 BMW jaši gremo že jutri malo okol. Jaz sem danes zamenjal gume :OK: tako da sem pripravljen . V ponedeljek bom pa najbrž delal družbo ženki :hmm:
Vikking Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Danes kolesaru, juter pa spet malo skuteriranja... če je kdo za kako daljšo turco neka javi!
bmwslo Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Dobro jutro :yea1: BMW furca danes :010
Zdrawc Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 serbus fraknli.......pardon Štamprli :D Kaj se mi reži do ušes
DIESEL Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 (popravljeno) zj če sj prav mislim je zdrawc kupu TIGRA :D Popravljeno April 7, 2007. Popravil DIESEL
border Objavljeno April 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2007 zj če sj prav mislim je zdrawc kupu TIGRA :D Jaaaa?????? :OK:
zlati Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 serbus fraknli.......pardon Štamprli :D Kaj se mi reži do ušes :OK: :yea1:
motoristek Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 kaj je zdej banda? nič interesa za ponedeljek? Ob 7.30 pred XXX-i... :yea1:
DIESEL Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Jaaaa?????? :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :worship: :worship: :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 AVE! .............možete me zwati Tigar :evilgrin: wroče B)
DIESEL Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 TIGER a ti je kaj wroč :P :P :D ČESTITKE ob novi pridobitvi velik srečnih kilometrov ti želim :OK: vidim da bo tole leto v znamenju menjav mopijev pr štamperlih :OK:
motoristek Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 AVE! .............možete me zwati Maček :evilgrin: wroče B) jutro.... :yea1: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se