Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

najprej sem te videla, ko si se pogovarjala z reševalci. jaz sem stala 2 mesti (parkirni) bolj proti ljubljani. sem bila s svojo yamaho in pa fant s 4-kolesnikom je bil z mano. potem sva šla not na krof in ste šli mimu naju v on prostor k je "steklen".

drugič me kr spotakn, saj veš, da jaz tolk govorim, da potem nobenega ne vidim :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

TATI SE USREDUTOČI NA POGOVOR :D

zdravo bikerji

ja tati se res osredotoči, jst že vem, ko ne znama pol pet ur nehat čvekat :lol1: :lol1: :lol1:

a ne tati?

Objavljeno

drugič me kr spotakn, saj veš, da jaz tolk govorim, da potem nobenega ne vidim :lol: :lol: :lol:

:D

ni problema. te drugič spotaknem :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljena banda. Končno se je visenje na telefonu splačalo. Papirji bi naj prišli do konca tedna. Upam da bo res tako. Potem pa gremo malo v Kamnik pogledat ne?

a pol nisi bil ti dans okol 13.00 ure pri sabrosotu .)

je bla ena čist enaka yamaha ko tvoja :)

Popravljeno . Popravil DIESEL
Objavljeno

:yea1: :yea1:

Objavljeno

Dobro jutro. Danes pa proti severni primorski (službeno :whistle: )

:010

Še mal, da se zagreje na normalo :naughty:

Objavljeno

...tud dans je pasala vožnja na tlako B)

'jutro

Objavljeno

Sončen zdrawo wsem :D

Objavljeno

dobro jutro in cudovit dan vsem

juter pa sluzbeno do Zadarja in v petek nazaj. Grem pa z motorjem,

ima kdo cas in veselje, da gre zraven?

:yea1: :OK: :lol1:

Objavljeno

dobro jutro in cudovit dan vsem

juter pa sluzbeno do Zadarja in v petek nazaj. Grem pa z motorjem,

veselje je veselje samo kaj ko časa ni :(

Vseeno pa dobro jutro štamperli... danes pa ne z motorom, ker pač žurka pa bilo potrebno z avtom prit... na žalost.... čeprav veselo drugače že z motorjem kar nekaj časa

D.

Objavljeno

Veselje že, veselje :grim .........sam časa ne :doze:

Dobro jutro. Danes pa proti severni primorski (službeno :whistle: )

.....čez Vršič :hmm: :naughty:

Objavljeno

Veselje že, veselje :grim .........sam časa ne :doze:

.....čez Vršič :hmm: :naughty:

:grrr Samo LJ-Tolmin in nato čez Škofjo loko proti domu. Za Vršič nimam ketn :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

zdravo bikerji

ja tati se res osredotoči, jst že vem, ko ne znama pol pet ur nehat čvekat :lol1: :lol1: :lol1:

a ne tati?

ja presneto, ne vem, če ne bom v soboto mnal prletela do tebe, da mal nadaljujeva..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1:

saj res, mislim, da imamo v soboto Štamprli neko srečanje, pa te vzamem s sabo, samo ne vem, kako bo, ker še nikoli nisem nobenega vozila zadaj....... :hmm: :hmm: :hmm:

Popravljeno . Popravil tati
Objavljeno

dober juter

ja presneto, ne vem, če ne bom v soboto mnal prletela do tebe, da mal nadaljujeva..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1:

saj res, mislim, da imamo v soboto Štamprli neko srečanje, pa te vzamem s sabo, samo ne vem, kako bo, ker še nikoli nisem nobenega vozila zadaj....... :hmm: :hmm: :hmm:

tati, če boš res prišla kaj v naše konce (po/do suzi ali kaj podobnega), pa le povej, da gremo na kako pjačo, da se končno zares spoznamo.

Objavljeno

tati, če boš res prišla kaj v naše konce (po/do suzi ali kaj podobnega), pa le povej, da gremo na kako pjačo, da se končno zares spoznamo.

seveda............... :grim :grim :grim :yea1:

Objavljeno

So me klicali iz servisa.... in so mi povedali zakaj motor ne vziga.... zarad BLOKADE :BUA: ... jaooooooo ... blokada se je notr... no zdej mi bodo to uredili... v petek ob 13.00 bo motor gotov... potem na tehnicnega pa registracija. Pol pa med vikendom kaksno turco nardim, da se malo privadim nazaj na motor. :)

Objavljeno

So me klicali iz servisa.... in so mi povedali zakaj motor ne vziga.... zarad BLOKADE :BUA: ... jaooooooo ... blokada se je notr... no zdej mi bodo to uredili... v petek ob 13.00 bo motor gotov... potem na tehnicnega pa registracija. Pol pa med vikendom kaksno turco nardim, da se malo privadim nazaj na motor. :)

Ti si ja nor :slap: , kaj bo šele zdaj hodlo :devil:

Objavljeno

Ti si ja nor :slap: , kaj bo šele zdaj hodlo :devil:

:P

Objavljeno

phiuu.... kdo te bo pa zej dohaju :? :krneki:

Objavljeno

vsi. :evilgrin:

Objavljeno

vsi. :evilgrin:

Kaj :eek: , nism vedo, da si ti tud šel na Angleža :evilgrin:

Objavljeno

Kaj :eek: , nism vedo, da si ti tud šel na Angleža :evilgrin:

:lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!