tati Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 najprej sem te videla, ko si se pogovarjala z reševalci. jaz sem stala 2 mesti (parkirni) bolj proti ljubljani. sem bila s svojo yamaho in pa fant s 4-kolesnikom je bil z mano. potem sva šla not na krof in ste šli mimu naju v on prostor k je "steklen". drugič me kr spotakn, saj veš, da jaz tolk govorim, da potem nobenega ne vidim :lol: :lol: :lol:
suzi Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 TATI SE USREDUTOČI NA POGOVOR :D zdravo bikerji ja tati se res osredotoči, jst že vem, ko ne znama pol pet ur nehat čvekat :lol1: :lol1: :lol1: a ne tati?
rosse20 Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 drugič me kr spotakn, saj veš, da jaz tolk govorim, da potem nobenega ne vidim :lol: :lol: :lol: :D ni problema. te drugič spotaknem :rolleyes:
DIESEL Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 (popravljeno) Pozdravljena banda. Končno se je visenje na telefonu splačalo. Papirji bi naj prišli do konca tedna. Upam da bo res tako. Potem pa gremo malo v Kamnik pogledat ne? a pol nisi bil ti dans okol 13.00 ure pri sabrosotu .) je bla ena čist enaka yamaha ko tvoja :) Popravljeno April 10, 2007. Popravil DIESEL
bmwslo Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Dobro jutro. Danes pa proti severni primorski (službeno :whistle: ) :010 Še mal, da se zagreje na normalo :naughty:
mare Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 ...tud dans je pasala vožnja na tlako B) 'jutro
EURO Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 dobro jutro in cudovit dan vsem juter pa sluzbeno do Zadarja in v petek nazaj. Grem pa z motorjem, ima kdo cas in veselje, da gre zraven? :yea1: :OK: :lol1:
Motorist76 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 dobro jutro in cudovit dan vsem juter pa sluzbeno do Zadarja in v petek nazaj. Grem pa z motorjem, ima kdo cas in veselje, da gre zraven? :yea1: :OK: :lol1: veselje je veselje samo kaj ko časa ni :( Vseeno pa dobro jutro štamperli... danes pa ne z motorom, ker pač žurka pa bilo potrebno z avtom prit... na žalost.... čeprav veselo drugače že z motorjem kar nekaj časa D.
Zdrawc Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 ima kdo cas in veselje, da gre zraven? :yea1: :OK: :lol1: Veselje že, veselje :grim .........sam časa ne :doze: Dobro jutro. Danes pa proti severni primorski (službeno :whistle: ) .....čez Vršič :hmm: :naughty:
bmwslo Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Veselje že, veselje :grim .........sam časa ne :doze: .....čez Vršič :hmm: :naughty: :grrr Samo LJ-Tolmin in nato čez Škofjo loko proti domu. Za Vršič nimam ketn :lol1:
tati Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) zdravo bikerji ja tati se res osredotoči, jst že vem, ko ne znama pol pet ur nehat čvekat :lol1: :lol1: :lol1: a ne tati? ja presneto, ne vem, če ne bom v soboto mnal prletela do tebe, da mal nadaljujeva..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1: saj res, mislim, da imamo v soboto Štamprli neko srečanje, pa te vzamem s sabo, samo ne vem, kako bo, ker še nikoli nisem nobenega vozila zadaj....... :hmm: :hmm: :hmm: Popravljeno April 11, 2007. Popravil tati
rosse20 Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 dober juter ja presneto, ne vem, če ne bom v soboto mnal prletela do tebe, da mal nadaljujeva..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :yea1: saj res, mislim, da imamo v soboto Štamprli neko srečanje, pa te vzamem s sabo, samo ne vem, kako bo, ker še nikoli nisem nobenega vozila zadaj....... :hmm: :hmm: :hmm: tati, če boš res prišla kaj v naše konce (po/do suzi ali kaj podobnega), pa le povej, da gremo na kako pjačo, da se končno zares spoznamo.
tati Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 tati, če boš res prišla kaj v naše konce (po/do suzi ali kaj podobnega), pa le povej, da gremo na kako pjačo, da se končno zares spoznamo. seveda............... :grim :grim :grim :yea1:
border Objavljeno April 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2007 So me klicali iz servisa.... in so mi povedali zakaj motor ne vziga.... zarad BLOKADE :BUA: ... jaooooooo ... blokada se je notr... no zdej mi bodo to uredili... v petek ob 13.00 bo motor gotov... potem na tehnicnega pa registracija. Pol pa med vikendom kaksno turco nardim, da se malo privadim nazaj na motor. :)
Zdrawc Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 So me klicali iz servisa.... in so mi povedali zakaj motor ne vziga.... zarad BLOKADE :BUA: ... jaooooooo ... blokada se je notr... no zdej mi bodo to uredili... v petek ob 13.00 bo motor gotov... potem na tehnicnega pa registracija. Pol pa med vikendom kaksno turco nardim, da se malo privadim nazaj na motor. :) Ti si ja nor :slap: , kaj bo šele zdaj hodlo :devil:
border Objavljeno April 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2007 Ti si ja nor :slap: , kaj bo šele zdaj hodlo :devil: :P
Vikking Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 So me klicali iz servisa.... in so mi povedali zakaj motor ne vziga.... zarad BLOKADE :BUA: ... jaooooooo ... blokada se je notr... no zdej mi bodo to uredili... v petek ob 13.00 bo motor gotov... potem na tehnicnega pa registracija. Pol pa med vikendom kaksno turco nardim, da se malo privadim nazaj na motor. :) phiuu.... kdo te bo pa zej dohaju :? :krneki:
Zdrawc Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 vsi. :evilgrin: Kaj :eek: , nism vedo, da si ti tud šel na Angleža :evilgrin:
Vikking Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Kaj :eek: , nism vedo, da si ti tud šel na Angleža :evilgrin: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se