Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 ___________ kdo je odnesel rezultate in ali bi se jih dalo poskenirat?
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 P.M. :angry2: sm vam kar mal fouš :glare:
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 OK, sm vam zelo, zelo, zelo..... fouš :devil:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 zdaj vem, zakaj bmwslo ni šel na progo.. v mislih je študiral, kako bo naslednjič pripeljal zraven svojo Kosilnico 16v biturbo GLX, pa nas bo vse nascal.. že uredu, mi te čakamo.. z vsako vožnjo boljši za 1,42 sekunde :devil:
KeC Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Imam en predlog: Glede na to da Novi marof ni daleč od 03 regije, bi se mogoče dalo zmenit da se enkrat odpravimo namesto na srečanje tja in malce pogledamo kako in kaj. Dobra prilika preizkusiti ovinke v varnem okolju. Debata prosim:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 zaželjeno in zelo za.. pohvalno tudi to, da se širimo.. včeraj na novo spoznal hribija, Lev§a, brzega Očeta, Neznanko, neznan pa mi je ostal ATVjist (jure?).. :photo:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 po pripovedovanju mnogih je pa baje prava stvar tole: http://www.styriakarting.at/ kolega pravi, da je že parkrat na tej progi vozil 125ccm, ki ima 3s do 100km/h.. huh.. :blink:
bmwslo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 zdaj vem, zakaj bmwslo ni šel na progo.. v mislih je študiral, kako bo naslednjič pripeljal zraven svojo Kosilnico 16v biturbo GLX, pa nas bo vse nascal.. že uredu, mi te čakamo.. z vsako vožnjo boljši za 1,42 sekunde :devil: Že kujem zaroto in friziram [attachmentid=74776] :lol1:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 tale model ima še stranske stabilizatorje.. ne vem, če bo to Zveza dovolila.. :hmm:
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Al pa kej takegale :kva2: , k te lahktud katapultira, ne tak ko Zlodejevo, k si na šini
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 tegale strička niso nikoli našli.. :krneki:
bmwslo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Tole je slika ferarijevih nelegalnih testiranj, zato pa mihatu tko dober kaže zadnje cajte :lol1: tale model ima še stranske stabilizatorje.. ne vem, če bo to Zveza dovolila.. :hmm: Ja to je sam za trening, za dirko bo to odstranil :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Jaz bom paršu pa prej mal poglihat, da bodo za vse enaki pogoji B)
bmwslo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Jaz bom paršu pa prej mal poglihat, da bodo za vse enaki pogoji B) :grim
Erik Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Imam en predlog: Glede na to da Novi marof ni daleč od 03 regije, bi se mogoče dalo zmenit da se enkrat odpravimo namesto na srečanje tja in malce pogledamo kako in kaj. Dobra prilika preizkusiti ovinke v varnem okolju. Debata prosim: jaz sem koj za :kva2:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 lagunca bo čez pol ure pripravljena na prvi utrip po infarktu.. :unsure: jaz pa živčn v čakalnici..
bmwslo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 lagunca bo čez pol ure pripravljena na prvi utrip po infarktu.. :unsure: jaz pa živčn v čakalnici.. Držimo pesti :unsure:
KeC Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Upam da je oživljanje in presaditev organov uspela. Vsaj pol tolk kot včerajšnje srečanje :OK:
tati Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Tati iz Mozirja si? :? To imas 30min voznej do Celja... :P res je, še na male Trojane nisem šla, ker sem garala do 22.30 ure, štrihala klopi in mizo, belila , z mizarjem sestavila posteljo..... :grim :grim :grim :cry: sj bo enkrat bo :D :grim :grim :grim Za naslednjic predlagam da se dobimo v MB pod Vzpenjaco (Hotel Habakuk) in sprobamo voznjo z adrenalisnkimi sanmi, tisti ki seveda zelijo ostali pa pac pocakajo na pijacki tko k je blo zdej v Storah. Kdo je za dvignite roko...:) kaj če bi se naslednjič dobili v Potrorožuj na gokardih, vidim, da nimate najbolj občutka za kilometre.... :cry: :cry: verjamem, da ster brez mene ravno tako uživali, 19.7. je že čez 13 dni.... :grim :grim :grim :hmm: :hmm: ne bom iskala izgovorov, želim in upam, da se spoznamo , pa da se pred dobimo in peljemo skupaj..... :grim :hmm: :yea1:
rosse20 Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 kaj če bi se naslednjič dobili v Potrorožuj na gokardih, vidim, da nimate najbolj občutka za kilometre.... :cry: :cry: tati... ne vrjamem, da imaš tako "švoh" motor kot jst... sam če bi pa šli do portoroža, bi pa tut jst šla... seveda 1 uro pred vsemi :blush: bi pa šla :naughty:
DIESEL Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) dans sm te vidu rossie20 v celju :OK: tuki na tem bednem semaforju pri bivši stari avtobusni postaji :) čelada najbolj zažiga :OK: Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil DIESEL
border Objavljeno Julij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 (popravljeno) kaj če bi se naslednjič dobili v Potrorožuj na gokardih, vidim, da nimate najbolj občutka za kilometre.... Gokarte smo dali ze skoz... zdej so samo se voznja z adrenalinskimi sanmi, offroad z štiri kolesniki, adrenalinski park, ipd ipd... :) Hja lejte... predlagajte se vi kaj, ker meni ze zmankuje idej... mislim, da je prav, da se dobimo na taksnih lokacijah kot je bila sedaj ta sreda... da se neki dogaja... malo popije, malo pozabva... :whistle: No, Mare je ze predlagal gokarde... jaz predlagam nasledn tedn Adrenalinske sani v MB... se ima kdo dugi kaj??? POHORJE JET...cena 1.200 SIT... od ponedeljka do petka med 14.00 in 21.00 uro, Popravljeno Julij 6, 2006. Popravil border
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se