bmwslo Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 ste se pa razpisal v slabih dveh dneh :D Brzi ! Brzina je vrlina ! :lol1:
mare Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 to je bil samo moj predlog. itak pa živimo v demokraciji in glas večine bo zmagal. samo..... 13.7.2006 bi pa lahko laško obvelal, mislim da imajo MotoKlub GOLDHORN postavljen štant KLIK za novi marof je pa sigurno še stvar dogovora v mislih sem imel kozje, o slivniškem jezeru ni za zgubljat besed pa še do kozjega vodi cesta čez prevorje :naughty: treba je skrbet za vso populacijo od turistov do šnops racing team-a, zato sem spisal te predloge. neki še stoji tam sam je že bol bogo use skup :BUA: kje pa je ta marof :? TULE
Špilferderber Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 pa še do kozjega vodi cesta čez prevorje :naughty: :xx:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 :xx: ka pa je tam v Prevorju, da si tak zaskrblen :hmm:
mare Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 ka pa je tam v Prevorju, da si tak zaskrblen :hmm: pejd enkrat pa boš videl :whistle:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 pejd enkrat pa boš videl :whistle: sm že šel, tam mimo, pa se mi ni zdelo nič takega :xx: zdej me pa res skrbi :hmm:
mare Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 sm že šel, tam mimo, pa se mi ni zdelo nič takega :xx: zdej me pa res skrbi :hmm: naj te ne, saj ni nič kaj takega edina sreča je da ceste ne poznajo v tako velikem št. kot marijo.
Špilferderber Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 ka pa je tam v Prevorju, da si tak zaskrblen :hmm: skrbi me popularizacija.. OK zadeva glede marofa je takšna... do bo treba najprej že kupljene drsnike namontirat in se predat lažnemu upanju, da mi bo na NM res uspelo zradirat tisti grdi beli Vanucci napis.. :lol1:
mare Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 skrbi me popularizacija.. do bo treba najprej že kupljene drsnike namontirat in se predat lažnemu upanju, da mi bo na NM res uspelo zradirat tisti grdi beli Vanucci napis.. :lol1: ne kupuj, je tole cenej
Špilferderber Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 ne kupuj, je tole cenej tole ni egofuter :devil:
DIESEL Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 cesta čez prevorje ja :OK: :naughty: dost ovinkov je na tistem delu ------------> možnost da lohk fain polagaš ovinke :)
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 cesta čez prevorje ja :OK: :naughty: dost ovinkov je na tistem delu ------------> možnost da lohk fain polagaš ovinke :) če te pa z ceste odbriše, pa kako domačinko položiš :naughty:
border Objavljeno Julij 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 border, si vesel? :devil: Vredu je dolocu Mare. :) Sj zato pa je Mare zadolzen za organizacijo izletov, Kec je predsednik sekcije, Vikking je blagajnik. Vsi opravljajo sovje delo z odliko, le tako naprej. :P
brzi Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 (popravljeno) to je bil samo moj predlog. itak pa živimo v demokraciji in glas večine bo zmagal. samo..... 13.7.2006 bi pa lahko laško obvelal, mislim da imajo MotoKlub GOLDHORN postavljen štant KLIK kr pridte kaj MK goldhorn mamo cel šotor ne pa sam štant :D Popravljeno Julij 7, 2006. Popravil brzi
lederman Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 kr pridte kaj MK goldhorn mamo cel šotor ne pa sam štant :D Ne vem če bo kaj. So še kr v spominu slabe izkušnje od lani. <_<
mare Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Ne vem če bo kaj. So še kr v spominu slabe izkušnje od lani. <_< :hmm: , kaj se ti pa je zgodlo :? preveč :beer2: :drunk: ? @ross|e20 si presenečeno gledala ko ti je dala rdeča vectra prednost?? sem ti pomahal.
rosse20 Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 dans sm te vidu rossie20 v celju :OK: tuki na tem bednem semaforju pri bivši stari avtobusni postaji :) čelada najbolj zažiga :OK: jp jp... kdaj pa? pred 15.00 ali po 21.00? @ross|e20 si presenečeno gledala ko ti je dala rdeča vectra prednost?? sem ti pomahal. ja itak... mal ljudi mi da prednost. hvala... nisem vidla da si mahu :closedeyes:
tati Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 lep in varen vikend želim vsem, pa uživajte tisti, ki ste že na dopustu, jaz še 3 tedne, potem pa za dobre 3 tedne na ..............ne vem še kam :? :? , al na motor al na .. :hmm: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 al na motor al na ...... .....motor :grim drugega itak ne obstaja :grrr
tati Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 .....motor :grim drugega itak ne obstaja :grrr jebemti - me prav zafrkavajo z tole jadrnico, jaz pa vem, da bom znorela gor al pa vse zmetala v morje in sama jadrala naprej......... :angry2: :blink: :blush: kam šibate zdaj vi :? :? koliko vas gre :? .)
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 (popravljeno) kam šibate zdaj vi :? :? koliko vas gre :? .) 3. štartamo proti Guči :whistle: pol pa malo Srbije, pa Črne Gore, mogoč Makedonije in Grčije :hmm: pa malo Jadrana bomo tudi šli pogledat :eek: zaenkrat 3 motorji :krneki: Popravljeno Julij 7, 2006. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 3. štartamo proti Guči :whistle: pol pa malo Srbije, pa Črne Gore, mogoč Makedonije in Grčije :hmm: pa malo Jadrana bomo tudi šli pogledat :eek: zaenkrat 3 motorji :krneki: drug teden obvezno male trojane, če mi neka zadeva v četrtek uspe, pa sploh............. greš na kakšen zbor ta vikend.....meni se gre na Rihemberk, pa se mi potem zopet ne da..... :blink: :blink: da bova kakšno politično rekla - mislim - male trojane- :beer1: :beer2: :winkiss:
brzi Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Ne vem če bo kaj. So še kr v spominu slabe izkušnje od lani. <_< kake slabe izkušnje :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
DIESEL Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 jp jp... kdaj pa? pred 15.00 ali po 21.00? em tam pred 15 uro je blo ja :)
Zdrawc Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 drug teden obvezno male trojane, če mi neka zadeva v četrtek uspe, pa sploh............. :grim , navijam zate, da ti uspe, karkoli že :OK: greš na kakšen zbor ta vikend.....meni se gre na Rihemberk, pa se mi potem zopet ne da..... :blink: :blink: ta vikend ne, čepraw so se muloti nekej zgovarjali in me spravljali zravn na Heavens Devilse na Koroško :hmm: pa ne bom šel, mam jutri doma ene obveznosti .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se