motoristek Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Tudi darila... :naughty:
ZD€N€ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Tudi darila... :naughty: hmmmmmmmmm :eek: :wallbash:
ZD€N€ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 :naughty: :worship: :worship: :worship:
rosse20 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 nene.. že bedimo in gledamo kako lepo sneguje :naughty:
motoristek Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 :worship: :worship: :worship: Več pa ne smem v teh temah... :whistle:
ZD€N€ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Več pa ne smem v teh temah... :whistle: škoda :headbang: :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Tudi darila... :naughty: Vedno boljše je :naughty: Več pa ne smem v teh temah... :whistle: Pa se prestavi drugam :rolleyes:
motoristek Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Vedno boljše je :naughty:Pa se prestavi drugam :rolleyes: Se vidimo... :whistle: vidim, da še lahko ene dve gor nalimam... :naughty: Popravljeno December 24, 2007. Popravil motoristek
Mutika Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Več pa ne smem v teh temah... :whistle: Uh, ti pa si upaš ... doma je ziher ne bi drznil postavit ... smrekce, mislim. :whistle: Ojlala, Štamprleki! :worship: Lep in umirjen dan vam želim! :winkiss:
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Uh, ti pa si upaš ... doma je ziher ne bi drznil postavit ... smrekce, mislim. :whistle: Ojlala, Štamprleki! :worship: Lep in umirjen dan vam želim! :winkiss: Hvala enako za tekoče dnevne želje, kar se pa smrekce tiče, bi jo pa postavil takoj, vprašanje pa je, če bi si jo doma upal tudi "podret" :whistle: Še tule link na novo fotogalerijo iz Šengenske furce Popravljeno December 24, 2007. Popravil bmwslo
šokac Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Hojla! Lepo praznujte, lepo se imejte, imejte se radi in čakajte na Božička. Če ste bili pridni, vam Božiček zagotovo nekaj pripelje na svojem mopeki. Jaz bom čakal tudi na Dedka mraza. Z Dedkom Mrazom se bolj poznam. Šokac, Lumpa... PS Če boste pridni boste lahko nocoj dali Jezuščka v jaslice. Jaz že komaj čakam. :010 Popravljeno December 24, 2007. Popravil šokac
motoristek Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Hvala enako za tekoče dnevne želje, kar se pa smrekce tiče, bi jo pa postavil takoj, vprašanje pa je, če bi si jo doma upal tudi "podret" :whistle:Še tule link na novo fotogalerijo iz Šengenske furce :OK:
tati Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 :OK: dober večer vsem.,......želim vam lep božični večer in seveda veliko lepih daril jutri zjutraj..............vsem pa enega na lička :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Zdrawc@ tebi pa danes enega :004 , ker jih je bilo včeraj kar nekaj takih prijateljskih .......... :winkiss: :004 , pa Fricu daj enega.......... kar se pa tiče motoristkove objave o današnji furci............ :headbang: :headbang: , res velja bolj star bolj nor, še sreča, da ste meli Cvičkarja s sabo, ki vam je mal povprečje let popravljal :naughty: :naughty:
Mutika Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 dober večer vsem.,......želim vam lep božični večer in seveda veliko lepih daril jutri zjutraj..............vsem pa enega na lička :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Zdrawc@ tebi pa danes enega :004 , ker jih je bilo včeraj kar nekaj takih prijateljskih .......... :winkiss: :004 , pa Fricu daj enega.......... kar se pa tiče motoristkove objave o današnji furci............ :headbang: :headbang: , res velja bolj star bolj nor, še sreča, da ste meli Cvičkarja s sabo, ki vam je mal povprečje let popravljal :naughty: :naughty: Auč, saj res ... sicer bi lahko imenovali odpravo "podvig društva upokojencev Senilček". :whistle: :winkiss:
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 dober večer vsem.,......želim vam lep božični večer in seveda veliko lepih daril jutri zjutraj..............vsem pa enega na lička :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Zdrawc@ tebi pa danes enega :004 , ker jih je bilo včeraj kar nekaj takih prijateljskih .......... :winkiss: :004 , pa Fricu daj enega.......... kar se pa tiče motoristkove objave o današnji furci............ :headbang: :headbang: , res velja bolj star bolj nor, še sreča, da ste meli Cvičkarja s sabo, ki vam je mal povprečje let popravljal :naughty: :naughty: Tati jaz pa tebi enga :004 pošiljam, ker si me pri tistih norcih ven spustila, jaz sem bil namreč edini normalen :whistle:
Mutika Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Lep večer, dragi prijatelji Štamprleki. Naj bo umirjen, naj bo v krogu vam najdražjih. :worship:
Zdrawc Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Zdrawc@ tebi pa danes enega :004 , ker jih je bilo včeraj kar nekaj takih prijateljskih .......... :winkiss: :004 ,pa Fricu daj enega.......... Lubčka mu kar neabom dewo :grrr , ga lahk pa enkrat ta za bučo, če bo OK :unsure: aja, sm bil prejle pr Jurcu v delavnici, pa je reku, da spiššššššš.................... :whistle: P.S Pa Vesel Rožič wsem
tati Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Tati jaz pa tebi enga :004 pošiljam, ker si me pri tistih norcih ven spustila, jaz sem bil namreč edini normalen :whistle: oh.....saj ni bilo treba, samo ste res face.........., poleti ni dovolj al kaj, presneto.......... lupčka tudi tebi nazaj, ne enega dva......veš sem se spomnila danes nate, :winkiss: :winkiss: ko smo spet enega v zemljo dali, (da sva bila letos enkrat skupaj na takem dogodku) pa dobrega motorista povrhu in še najboljše odojke je pekel, zdaj bomo pa še brez dobre hrane ostali..... :worship:
motoristek Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vesel božič želim vsem Štamperlnom :beer2:
tati Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Lubčka mu kar neabom dewo :grrr , ga lahk pa enkrat ta za bučo, če bo OK :unsure: aja, sm bil prejle pr Jurcu v delavnici, pa je reku, da spiššššššš.................... :whistle: no, pol ga pa nežno okrog kepe, da nau preveč bolelo....... :winkiss: :winkiss: @-ja mi je reku, da si bil, pa pol si vidu nered v delavnici....... :whistle: :whistle:
ZD€N€ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vesel božič želim vsem Štamperlom :worship: :OK:
mačka27 Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Tud iz moje strani.... En prelep Božični dan vsem :004 :004 :004 :004 03 iz 04 :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se