motoristek Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 :beer2: ste dobili vsi darilo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Ja, tudi ta je bil... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Ooooo ja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Ja tegale smo dobili, samo pri nas ni nič migal, je pa zato toliko bolje dišal in zeloooo okusen je bil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Ja tegale smo dobili, samo pri nas ni nič migal, je pa zato toliko bolje dišal in zeloooo okusen je bil :whistle: Saj bomo mi tudi po novem letu tako delali... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Lep dober dan vsem skupaj v nula tri regijo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Saj bomo mi tudi po novem letu tako delali... :lol1: Motoristek - jasnovidec. :OK: :004 Štamprleki, :worship: ... en prehlajen, nahoden, kihajoč in krehajoč dober dan od mene! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Pa ne da mi je tašča zbolela :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) Pa ne da mi je tašča zbolela :cry: :cry: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: (Ne smejim se zaradi tega,ker je Mutika bolna,da ne bo kakšne pomote.) Popravljeno December 26, 2007. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: (Ne smejim se zaradi tega,ker je Mutika bolna,da ne bo kakšne pomote.) Se ti pridružujem :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Cvičkar1 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Pa ne da mi je tašča zbolela :cry: :cry: na taščo je treba pa zmirom pazit ker nikoli ne veš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Kje ste banda, kaj vsi že .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Kje ste banda, kaj vsi že .... ne ga srat škoda špeha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 ne ga srat škoda špeha :naughty: Jaz bi moral narediti ene deset kilski kupček... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Pa ne da mi je tašča zbolela :cry: :cry: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Mali, s takim zdravim humorjem te bo vesela vsaka normalna tašča. Hallsi, ne skrbi, saj se že sama ves dan režim, ko pomislim na Cvičkarjevo "zaskrbljenost"! :worship: Lahka vam noč, Štamprleki! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Hja,mene tak muči,jst bi se rad oženu,da bi pol od tašče dobu za poročno darilo kak motor :whistle: Dj če že zbiraš kej bi prosu za YAMAHO XT660R...Aja,pa ne pozabt Akrapoviča!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Hja,mene tak muči,jst bi se rad oženu,da bi pol od tašče dobu za poročno darilo kak motor :whistle: Dj če že zbiraš kej bi prosu za YAMAHO XT660R...Aja,pa ne pozabt Akrapoviča!! :evilgrin: Mali, napak si se lotil zadeve. Akrapoviča bi prej na svoj motor našraufala ... pozabu si, da ti je po tvoje oklicana tašča ali whatever že sem, motoristka! :evilgrin: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Hmm...Al bomo pa tak nardil,k tašča bo že stara pa onemogla pa boma medva s taščo menjala motorje...K moj ni tak brutalen pa bo glih primeren :naughty: Aja...pa na svojga dej prej Akrapoviča :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 lahko noč :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Kaj je zdaj to :headbang: banda prezposelna :yea1: delat delat ne pa spat :lol1: Jutro, Štamperljand... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 odmorite još malo; Alter radi za vas.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Dobro jutro, BMWSLO tudi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se