motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 odmorite još malo; Alter radi za vas.... :naughty: Dobro jutro, BMWSLO tudi :worship: Hropci delamo, da mladina žurira.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 jutro :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 dobro jutro :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Zdrawo ljudi B) vidim, da vas je še kar nekej delovnih..................jaz tud, sm sm bolj terenski tak nimam cajta kej tule viset :closedeyes: pa sewda vmes je treba tud kondicijo vzdrževat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 dober dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Dober dan. Vreme se za prvega nekaj kuja. :unsure: :naughty: Bo pa zato v soboto lepo :naughty: Če bo vse OK bom še par km poskusil nardit za letos :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 jaz se pa motorju rajš prwega odrečem.................... :closedeyes: (psihofizičnostanjejenedopustnopress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Pavza od dela, kuhamo kosilo oz. večerjo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Dober dan, Štamprleki! :worship: Moj zet pa je očitno omagal ... :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Dober dan, Štamprleki! :worship: Moj zet pa je očitno omagal ... :rolleyes: . Hehe, zdaj so taki dnevi, da se lahko hitro omaga. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Dober dan, Štamprleki! :worship: Moj zet pa je očitno omagal ... :rolleyes: . Zet ni omagal,rihta si prevoz za 29ga da bo lahko taščo vidu pa njeno hčerko :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Jaz sem slišal, da je ta žurka samo za polnoletne... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 dober večer po dolgem času.. :winkiss: :worship: :worship: ........moram mal med normalne, ker imam tle okrog same norce..... :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Moj zet pa je očitno omagal ... :rolleyes: . Zet ni omagal,rihta si prevoz za 29ga da bo lahko taščo vidu pa njeno hčerko :whistle: Hehehe! vidva sta pa kot una reklama od simobila ," halo Nina a je mama doma " :P ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Jaz sem slišal, da je ta žurka samo za polnoletne... :whistle: K kdo reku da nisem? :evilgrin: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Zet ni omagal,rihta si prevoz za 29ga da bo lahko taščo vidu pa njeno hčerko :whistle: Zaradi mene te lahko sestra pripelje :whistle: Štamprleki, dober večer! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Štamprleki, dober večer! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: kaj je , ti je dolgčas....... :winkiss: :winkiss: :winkiss: se pri vas v Mb nič ne dogaja...... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Hehehe! vidva sta pa kot una reklama od simobila ," halo Nina a je mama doma " :P ! ojla, rumenček.......si zašel mal na Štajersko..........oz. Savinjsko....... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 kaj je , ti je dolgčas....... :winkiss: :winkiss: :winkiss: se pri vas v Mb nič ne dogaja...... :whistle: Trenutno se še oglašam z delovnega mesta na Ptuju, tak da nevem kaj delajo v MB. :whistle: Zaenkrat! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Trenutno se še oglašam z delovnega mesta na Ptuju, tak da nevem kaj delajo v MB. :whistle: Zaenkrat! :evilgrin: aha.......... :whistle: :whistle: se prpravljaš na soboto................. :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 aha.......... :whistle: :whistle: se prpravljaš na soboto................. :worship: :worship: :worship: :grim :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 :grim :naughty: :winkiss: da se me ne boste potem vsi ustrašli......in zbežali vsak k svoji v objem.......... :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 da se me ne boste potem vsi ustrašli......in zbežali vsak k svoji v objem.......... :winkiss: :winkiss: :lol1: šaljivka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Hehehe! vidva sta pa kot una reklama od simobila ," halo Nina a je mama doma " :P ! :lol1: Jaz sem slišal, da je ta žurka samo za polnoletne... :whistle: Hja, seveda, saj potemtakem oba odpadeta ... :whistle: Zet ni omagal,rihta si prevoz za 29ga da bo lahko taščo vidu pa njeno hčerko :whistle: Da ne boš razočaran, miško, hčerke tam ne bo. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 ojla, rumenček.......si zašel mal na Štajersko..........oz. Savinjsko....... :winkiss: Jap, tuki vidm da ste sami veseljaki :P ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se