CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Da ne boš razočaran, miško, hčerke tam ne bo. :evilgrin: Še bolš...bo pa sama doma :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Ojla! Madonca je turobno v dolini vreme in temu primerno tudi klepetanje :whistle: Na Rogli se pa sončimo bolj kot pa poleti na morju :yea2: Mejte se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) Še bolš...bo pa sama doma :whistle: Ti pa si res vztrajen ... :rolleyes: ... :krneki: Popravljeno December 27, 2007. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Da ne boš razočaran, miško, hčerke tam ne bo. :evilgrin: ...saj Cvičkarja tudi ne. Bo za drevo čakal, da gre mama na čago..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Ti pa si res vztrajen ... :rolleyes: ... :krneki: ataIBA mi bere misli :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 ataIBA mi bere misli :evilgrin: He, he, ataIBA je stari "borec" ... :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Zaradi mene te lahko sestra pripelje :whistle: Štamprleki, dober večer! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: kaj je pa onima dvema, da sta onemela? :lol1: He, he, ataIBA je stari "norec" ... :OK: . :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 kaj je pa onima dvema, da sta onemela? :lol1: :lol1: Glej ga, bimbota, kako obrača moje besede ... :evilgrin: ! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Mutika,kaj pa če bi vseeno prpelala hčerko v soboto? :whistle: Bom priden :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Mutika,kaj pa če bi vseeno prpelala hčerko v soboto? :whistle: Bom priden :evilgrin: Tejle prošnji v prednovoletnem času se nobena "tašča" nebi mogla upret po moje :whistle: Pob je pa res fejst, jaz jamčim za njega :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Mutika,kaj pa če bi vseeno prpelala hčerko v soboto? :whistle: Bom priden :evilgrin: Saj me ti ne skrbiš ... mene bi skrbelo zate! :whistle: :P Tejle prošnji v prednovoletnem času se nobena "tašča" nebi mogla upret po moje :whistle: Pob je pa res fejst, jaz jamčim za njega :worship: Zelo lepo od tebe, bmwslo, veliko dam na tvojo besedo, vendar, ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Naj vas predraga tašča ne skrbi zame :evilgrin: Sm treniral karate pršu sm do rjavga pasa :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 dost kurbarije tle na Štamprliji........ :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 dost kurbarije tle na Štamprliji........ :winkiss: :winkiss: No no, kdo se pa oglaša. Pa dober večer tati . Tule maš enga virtualnega :004 , ker te ni blo na XXX , mene pa v MB ne bo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 To ni kurbarija...To je ljubezen na prvi pogled :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Naj vas predraga tašča ne skrbi zame :evilgrin: Sm treniral karate pršu sm do rjavga pasa :naughty: Princesko čuva sam Barada... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Točno,tako da je lahko pomoje Mutika brez skrbi cel večer :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Točno,tako da je lahko pomoje Mutika brez skrbi cel večer :whistle: :rolleyes: Seveda sem in bom brez skrbi. V vsakem primeru. Na Akrapoviča pa kar pozabi. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Točno,tako da je lahko pomoje Mutika brez skrbi cel večer :whistle: Jaz ti lahko pokažem sliko princeske... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Nep...ta ni prava :evilgrin: Sem že vidu pravo sliko... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Kaj je ta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) Tut ne...Ta moja bodoča je doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooost lepša :whistle: Sej že po mami lahko sklepaš da je fajn punca... Popravljeno December 27, 2007. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Ok, ok te že kliče.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Hmmmm...barva las je že prava kolk tolk,ampak ta je še zmer kako leto starejša od nje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Hmmmm...barva las je že prava kolk tolk,ampak ta je še zmer kako leto starejša od nje :whistle: ... ups, vmes se je že pobarvala ... :unsure: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se