rosse20 Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Štamperli... zdej pa tkole... glede na to, da smo kr močni... če ne druga vsaj postajamo... bi bli treba postavt en web page... tkole se zmenmo... jaz častim domeno za eno leto... jst sem takoj za :blush:
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Se motiš tati. Mi bi te odklenl, da bi le lahko prišla :lol1: :yea1: :grim :worship: :worship:
DIESEL Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 :grim :worship: :worship: :worship:
Vikking Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Štamperli mam eno vprašanje: kje v bližini Celja bi dobu olje in oljni filter, pa da majo oljni filter na zalogi za mojga mopeda.
bmwslo Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Štamperli mam eno vprašanje: kje v bližini Celja bi dobu olje in oljni filter, pa da majo oljni filter na zalogi za mojga mopeda. Zdejle mislim, da je že vse zaprto, jutri zjutraj pa v Drešinji vasi ziher. Pri Pil.... imajo (skoraj) vse. :fredy:
KeC Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Jebo vas, kaj ste se pa danes popoldan usul tule gor. Svaka čast :worship: Erik čestitke za razdevičenje 100-tke! Tko kot so rekli runda pade. :beer2: (duploništasaledompress) Tati še vedno se neki delaš :ninja: Da nas ne bo skrbel no. Ajdi do jutri na svidenje :grim
mare Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Zdejle mislim, da je že vse zaprto, jutri zjutraj pa v Drešinji vasi ziher. Pri Pil.... imajo (skoraj) vse. :fredy: majo, majo. sem tud jaz kupil tam. sam sem bil tam popoldan. :devil:
brzi Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 sm prišu domov,skoz delu :wacko: (na p&c) @mare nahajamo se na malem igrišču od šole isti mest kot lani .)
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Tati še vedno se neki delaš :ninja: Ajdi do jutri na svidenje :grim ti povem v četrtek, če bom še imela dostop do interneta.............so presneto resne zadeve, se družte z kriminalko.... :grim .) .) :wacko:
Dadi Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 ti povem v četrtek, če bom še imela dostop do interneta.............so presneto resne zadeve, se družte z kriminalko.... :grim .) .) :wacko: kva a ne moreš spat ? :grim
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 (popravljeno) Dadi - še ne spiš, še mal pa se boš moral začeti družiti z Štamprli, spiješ sigurno dovolj, da bi bil dober član..... .) .) :OK: :wacko: kva a ne moreš spat ? :grim sem še vedno v delavnici pri Juretu, saj veš on šravfa in šravfa, skupi pa sva samo tako, da jaz tuki mal bluzim, on pa itak dela... tako je, če bi vsi motoristi radi kar naenkrat meli vse .) .) .) mislim, da je ravno sestavil en lep motor zate - FJR 1300, pa tudi zame ne bi bil slab, čeprav bi bila sigurno kdaj v pušpanu...... :D :hmm: :hmm: :wacko: Popravljeno Julij 11, 2006. Popravil tati
Dadi Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Dadi - še ne spiš, še mal pa se boš moral začeti družiti z Štamprli, spiješ sigurno dovolj, da bi bil dober član..... .) .) :OK: :wacko: Ma sm glih jene petga odpru, ta črnga laškega pol pa jutr grem u faterland, ups že dons, a misliš da res zadost spijem a? Ma sem zdej ugotovil, da je TDM zakon jebemti sm se včeri pelal, uuuuu dobr !
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 (popravljeno) Ma sm glih jene petga odpru, ta črnga laškega pol pa jutr grem u faterland, ups že dons, a misliš da res zadost spijem a? Ma sem zdej ugotovil, da je TDM zakon jebemti sm se včeri pelal, uuuuu dobr ! mislim no :slap: :slap: :slap: kakšen naš član te csigurno prekaša, ampak si ta prav žurant.... :grim :grim , da bi šlo daj kupi TDM-ko mi boš delal lušte, saj veš, da je ta motor moja naslednja opcija in želja čez kakšno leto ali dve, če mi bo gospod minister finančni to dopuščal..... :whistle: Popravljeno Julij 11, 2006. Popravil tati
Dadi Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Žal sem ugotovil, da FZ6 ni zame, mal švoh, žal, je pa gvišn najlepši, TDM je bomba čist tak kot ga rabim ! Ma zdej grem pa kr spat, čau se slišmo konc meseca ko se vrnem ! Spat ker sm tazadnega laškega spil, jebiga !
tati Objavljeno Julij 11, 2006 Opozori Objavljeno Julij 11, 2006 Žal sem ugotovil, da FZ6 ni zame, mal švoh, žal, je pa gvišn najlepši, TDM je bomba čist tak kot ga rabim ! Ma zdej grem pa kr spat, čau se slišmo konc meseca ko se vrnem ! Spat ker sm tazadnega laškega spil, jebiga ! Varno in lepo potujte, pa da nauš po Evropi delal kakšne sramote, saj veš, bolj ko se trudimo, večji Balkanci smo............ .) .) .)
bmwslo Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Glede ogleda muzeja Vransko, načelno ni problema za ogled tudi ob 19.00 uri. Samo poklicat mormo malo prej :OK: P.S. tale je pa moj 1000 :photo:
KeC Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Glede ogleda muzeja Vransko, načelno ni problema za ogled tudi ob 19.00 uri. Samo poklicat mormo malo prej :OK: P.S. tale je pa moj 1000 :photo: Super potem se bomo kaj zmenili. Pa čestitke za tisočico. Pravi nabijač si ratal :grim
mare Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 (popravljeno) Glede ogleda muzeja Vransko, načelno ni problema za ogled tudi ob 19.00 uri. Samo poklicat mormo malo prej :OK: P.S. tale je pa moj 1000 :photo: fajn tudi jaz še nisem pogledal muzeja in komaj čakam. čestitke za prvo 1000. kje sem še jaz :whistle: Popravljeno Julij 12, 2006. Popravil mare
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 tale je pa moj 1000 :photo: kongratuliram :worship: a bo padla kaka runda zato :whistle:
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 a bo padla kaka runda zato :whistle: dopade se mi tvoj nezgrešljivi način razmišljanja.. :OK:
Vikking Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 dopade se mi tvoj nezgrešljivi način razmišljanja.. :OK: Špil nedolgo nazaj si prebil magično mejo 6k, pa se si čist potuhnu, tko da boš meu še kazensko :devil:
Špilferderber Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 Špil nedolgo nazaj si prebil magično mejo 6k, pa se si čist potuhnu, tko da boš meu še kazensko :devil: a to je za tebe magična meja? ja ni problema, rundo za vse ob prvi priliki.. :)
bmwslo Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 kongratuliram :worship: a bo padla kaka runda zato :whistle: :grim lahko tudi kaka pleskavica
Zdrawc Objavljeno Julij 12, 2006 Opozori Objavljeno Julij 12, 2006 :grim lahko tudi kaka pleskavica Od viška ne boli glava :grrr pa še Stello povabmo, k ma rada pire :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se