rosse20 Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 ja... imam katalog od luisa... samo problem je, ker niti en model nosilca ni za moj motor. tako da bo treba dat po naročilu delat. a bi bil aluminij za to uredu?
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 bmwslo... veš ka me zanima... kam si dal delat nosilce za kovček? pa iz česa so? a kdo pozna koga, ki švasa aluminij? bi rabila nosilec za kovček :blush: BMWSLO = samsvojmajstor :worship: Nosilci = ploščato FE 5 x 20 mm :eek: Poznam koga = :grrr
Špilferderber Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) ja... imam katalog od luisa... samo problem je, ker niti en model nosilca ni za moj motor. tako da bo treba dat po naročilu delat. a bi bil aluminij za to uredu? saj te mam rad, ampak tisto zgoraj je bilo namenjeno kecu i njegovi Z750.. .) lahko pa pogledap na www.hepco-becker.de , če je kaj za tebe! :OK: http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/650262.0001.pdf popravek http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/650297.0001.pdf in http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/650297.0101.pdf :? potem pa kakšen http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10024400 Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil Špilferderber
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Zdrawc si vidu imenjakinjo Zdrawka :whistle:
Špilferderber Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Zdrawc si vidu imenjakinjo Zdrawka :whistle: tole je bolj Guzzi (nimapovešenihbokserskihjoškpress)
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 tole je bolj Guzzi (nimapovešenihbokserskihjoškpress) :grim :eek:
Vikking Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Bmwslo je pozabu povedat, da je včeraj borderja čist zmešu z bmw-jem, tak da se lahka zgodi da bo v drugo kasto prestopu. Pol je hotu še mene, me je pelu gledat fajne motorje, bmw-je spet :hmm:
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) ja... imam katalog od luisa... samo problem je, ker niti en model nosilca ni za moj motor. tako da bo treba dat po naročilu delat. a bi bil aluminij za to uredu? Evo mojstre za aluminij švasat (baje) Firma Ključavničar (mislim da je to bivša) na teharski cesti v Celju (nekje pod pokopališčem) Upam da je prav, preveri in javi če je res . :( Bmwslo je pozabu povedat, da je včeraj borderja čist zmešu z bmw-jem, tak da se lahka zgodi da bo v drugo kasto prestopu. Pol je hotu še mene, me je pelu gledat fajne motorje, bmw-je spet :hmm: Ja Border že oglase gleda . Na dobro se človek hitro navadi. :lol1: Ti pa nč nisi reku da bi rad kaj poštenga pelau . A bi ? P.S. Stara koka dobra supa BMW K 75 RT - tehnični podatki :OK: Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil bmwslo
rosse20 Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 hvala bmwslo... bo danes ati stopu v akcijo, pa če ne bo našu nobenga, bom jst stopla do tega strica :D
Vikking Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Hehe, bmw-ji me ne interesirajo :closedeyes: Sam zdej k sm to povedu bom itak lahka še sam dopisni član štamperl sekcije. :P
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 He he mislim da se ti ni treba bat, dokler si financ minister :devil:
Vikking Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 He he mislim da se ti ni treba bat, dokler si financ minister :devil: Sej ne bom več izzivu, k me lahka potem predsednik odstavi, pa zgubim fajno ministrsko plačo. .)
Špilferderber Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Hehe, bmw-ji me ne interesirajo :closedeyes: to je podobno situaciji, ko v družbi žene bereš playboy in se zgražaš, kake prasice grde so not.. p.s. :devil:
Vikking Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 to je podobno situaciji, ko v družbi žene bereš playboy in se zgražaš, kake prasice grde so not.. p.s. :devil: :lol1: :lol1:
tati Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (inzeloosamljenopress) :grrr :grrr :grrr od ribezoga špricerja ni bil še noben pijan :grrr :headbang: :headbang: Bmwslo je pozabu povedat, da je včeraj borderja čist zmešu z bmw-jem, tak da se lahka zgodi da bo v drugo kasto prestopu. Pol je hotu še mene, me je pelu gledat fajne motorje, bmw-je spet :hmm: BMW-ji crkujejo............ .) .)
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 :grrr :grrr :grrr Hm ne mi rečt da jim ti delaš družbo :D (thegrimripperpress) :krneki:
Špilferderber Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 BMW-ji crkujejo... a se boš sama po grdem kljunu?
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Špilpozer ti naj prikličem v spomin mojo garažo? :grim
Špilferderber Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Špilpozer ti naj prikličem v spomin mojo garažo? :grim napaka mehanika.. :nono:
Zdrawc Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 BMW-ji crkujejo............ .) .) :doze: a že spet <_<
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) Hehe, bmw-ji me ne interesirajo :closedeyes: Sam zdej k sm to povedu bom itak lahka še sam dopisni član štamperl sekcije. :P :nono: To pa ne . Tudi Suzike so OK, čeprav una k sem se jest nazadnje z njo muču :nono: . :lol1: BMW-ji crkujejo............ .) .) To pa ne. BMW samo ni sposoben nadaljevati poti ! (nevemčigavpodpisžetoleje) :OK: Tati ne ga srt :krneki: P.S: Svaki cigan svoga konja hvali ! Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil bmwslo
border Objavljeno Julij 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 @border v soboto nisem našel energije za laško. upam, da ste spil še enga zame. ... oja... smo, smo... :beer1:
suzi Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 ... oja... smo, smo... :beer1: No lepo, da ste še enega za naju spil, mare je bil res priden in še bolj kot to utrujen ker hiša velika ko sam vrag.
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Eden izmed razlogov zakaj so razvite civilizacije izumile delitev dela ... :nono:
suzi Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Eden izmed razlogov zakaj so razvite civilizacije izumile delitev dela ... :nono: Če bi videl kako zgleda naša hiša bi videl zakaj ni šlo z delitvijo dela, vsaj pri barvanju ne, sem pa marsikaj drugegav tem času naredila
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se