KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Če bi videl kako zgleda naša hiša bi videl zakaj ni šlo z delitvijo dela, vsaj pri barvanju ne, sem pa marsikaj drugegav tem času naredila He he sej ne mislim delitev dela med partnerjema :D Delitev dela v smislu da obstajajo za določene zadeve ljudje ki so v teh zadevah specializirani ti pa si specializiran v čem drugem :D.
suzi Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 ja sam to pa dodatno stane! bravo 1:0 pa sej ti veš kak je naša bajta velka
DIESEL Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) ženske je treba ahtat :D sj veš da pol zvečer niso utrujene :D :P Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil DIESEL
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Ups pozabite zadnje vprašanje, z dvema ženskama se ne mislim spuščat v prepir :D :blush: pa obema :004 :004
suzi Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Ni panike Kec, sej se ne bomo nč prepiral. :rolleyes: U vidim da je tati gor. No tati boš kaj objasnila tvoj zapor? :unsure: Pa lepo bi te bilo kaj oz kdaj videt v naš štamperl majčki :D
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 he he ok bomo raje se spustli v konstruktivno debato. :lol1:
suzi Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Ti bom jat dala :lol1: , sej boš videl ko se srečamo :devil: :devil: :devil: :devil:
DIESEL Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 ja pa res kdaj je pa naslednje srečanje :? :)
suzi Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Mislim da v sredo na Vranskem, grepa se v muzej, mislim
border Objavljeno Julij 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) Bmwslo je pozabu povedat, da je včeraj borderja čist zmešu z bmw-jem, tak da se lahka zgodi da bo v drugo kasto prestopu. Da res je. :blush: Bmwslo mi je dal za peljati njegovega BMWja: mehak, zasciten pred vetrom, udoben, zelo pregledna ogledala, kardan... :) Samo kaj, ce si kaj novejsega vmislim bom dal krepko cez 3.000.000 SIT. Neki sicer imam nagledano, ki se bo prodalo v sezoni 07/08, za okoli 2.000.000 SIT. Za prestop, se vsaj dve leti ni bojazni, ker zdejle nimam gnarja za menjavo motorja. Zdej se bom pa se Suzukija drzal in prevoziti cim vec varnih kilometrov. Ja moj suzuki je sport/turing in je malo trd za dolge razdalje pa se malo sem prevec naprej nagnjen, moram si malo se popustit vzmeti, upam, da bo pol malo mehkjesi. :yes: Je pa tudi Honda moj favorit. ;) Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil border
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Emm 6500km z [attachmentid=75839] Vse se da če se hoče, ne rabiš bmwja za ture delat. Če mene vpršaš bi raj mel to kar maš ti sedaj kot pa kej od bmwja (razen če ne gre za k1200s) :D
border Objavljeno Julij 17, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) Emm 6500km z Vse se da če se hoče, ne rabiš bmwja za ture delat. Če mene vpršaš bi raj mel to kar maš ti sedaj kot pa kej od bmwja (razen če ne gre za k1200s) :D Emmm... kdo ma ze taksnega? :P Lej... za daljse razdalje je BMW bolsi od mojega... to je moje misljenje, ki sem ga okusil na lastni kozi. Sj nerecem, taksni turing motorji imajo tudi svoje pomankljivosti. Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil border
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Emmm... kdo ma ze taksnega? :P Lej... za daljse razdalje je BMW bolsi od mojega... to je moje misljenje, ki sem ga okusil na lastni kozi. Sj nerecem, taksni turing motorji imajo pomankljivosti - o tem se da še debatirati. Hm no dobro da boš še malo počakal ker lahko ti recimo hitro polaganje ovinkov pa kakšno kolenčkanje zapaše :D Drugače pa vsak motor se da dobr vozit. Premisli o kakšnem Z750S :D
rosse20 Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 bravo 1:0 pa sej ti veš kak je naša bajta velka nimam pojma kk je vaša bajta velka, ker niti ne vem, kdo si in kje stanuješ :blush: Mislim da v sredo na Vranskem, grepa se v muzej, mislim jst pa se tega ne bom mogla udeležit, ker bomo kosil na parceli :cry:
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Ej banda, ker vidim da vas je dost gor dajte malo napisat, kdo pride, da javim do jutri v muzej. Torej Sreda 19.00 Vransko pred muzejem !! Pište kdo pride. Zlati je opravičen, ker je lep potopis napisou, pa smo ga na pičitnce spustil, ostali ZBOR !
Vikking Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 jst se bom pritepel, z majčkami seveda.
Zdrawc Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Emmm... kdo ma ze taksnega? :P Lej... za daljse razdalje je BMW bolsi od mojega... to je moje misljenje, ki sem ga okusil na lastni kozi. Sj nerecem, taksni turing motorji imajo tudi svoje pomankljivosti. probaj endurca.... :grim
Vikking Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 probaj endurca.... :grim tole je moj favorit, to bi jst mel oz. bi se zlo teško odloču med tem in dučetom.
bmwslo Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) jst se bom pritepel, z majčkami seveda. Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil bmwslo
master 007 Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Mogoče pride še moja malenkost. :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se