Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 dokler BMWSLO ne pošlje fotografije tiskarske škratinje, bom modro molčal.. :xx:
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Daj kr zemni se... nekak bi narcoli okoli 30 t-shirt majic... logo je v eni barvi in je bel... pokazi mu kako bi naj izgledalo... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...e=post&id=70263 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...e=post&id=70264 OK torej si kapituliral. Ja kilometrina da svoje. Sej se boste tamladi tudi kaj naučil od nas starcev :lol1: No JI bom pokazal ko pride , če bo hotla gledat logotipe. Mogoče bo prezaposlena s čim drugim :devil: dokler BMWSLO ne pošlje fotografije tiskarske škratinje, bom modro molčal.. :xx: A ti pošljem krtačni odtis :lol1:
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Špil, ne bodi fovš. Redke so dandanes dvajsetletnice, ki imajo svoje tiskarne. Verjetno bo bolj tisti sistem tolažbe: stara koka, dobra supa. :D :P
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Špil, ne bodi fovš. Redke so dandanes dvajsetletnice, ki imajo svoje tiskarne. Verjetno bo bolj tisti sistem tolažbe: stara koka, dobra supa. :D :P Kad nema za meso, nek bude barem za supicu :lol1:
KeC Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Matr tile hropci se kr ne nehajo šopirit :D Sej vam privoščim. :naughty:
tati Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Kad nema za meso, nek bude barem za supicu :lol1: mislim, da vam tale dvo dnevna vročina že prav pošteno napada možgančke, svaka čast :worship: fajn se vozite, jaz moram pa do Trsta, gre kdo zraven :blink: :? vem, da ne, ker ste predaleč, pa drugič :yea1:
KeC Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Vreme lepo napovedano za v četrtek. Kakšen interesent za ogrevanje?
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Matr tile hropci se kr ne nehajo šopirit :D Sej vam privoščim. :naughty: Kaj češ. Saj poznaš uno staro. "Tisti pes ki fejst laja mal ugrizne " :lol1:
Vikking Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Za majice sem se spomnil na EUROTON.SI mislim da imajo ene FRUITofTheLOOM t-majice v akciji po 350SIT. Sicer imajo kr pestro izbiro majic. Tudi za tisk na majice imajo poskrbljeno: "Za vse izdelke Vam lahko organiziramo vezenje in dotisk za kar smo izbrali najboljše zunanje sodelovce tako, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke." Treba vprašat za cene tudi pri Euroton-u!
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Za majice sem se spomnil na EUROTON.SI mislim da imajo ene FRUITofTheLOOM t-majice v akciji po 350SIT. Sicer imajo kr pestro izbiro majic. Tudi za tisk na majice imajo poskrbljeno: "Za vse izdelke Vam lahko organiziramo vezenje in dotisk za kar smo izbrali najboljše zunanje sodelovce tako, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke." Treba vprašat za cene tudi pri Euroton-u! Vprašaj :doze: mislim, da vam tale dvo dnevna vročina že prav pošteno napada možgančke, svaka čast :worship: fajn se vozite, jaz moram pa do Trsta, gre kdo zraven :blink: :? vem, da ne, ker ste predaleč, pa drugič :yea1: Previdno na cesti pa lepo se mej :yea1:
Zdrawc Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 jap, pridem, oz. se pripelem B) :angry2: če sprawim motorino skup :fredy:
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 :angry2: če sprawim motorino skup :fredy: takle odgovor zahteva prevod..
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 :angry2: če sprawim motorino skup :fredy: Kaj dogaja :?
Zdrawc Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) takle odgovor zahteva prevod.. Štrom - zinšpula.. še morm pogruntat7najt kaj je Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil Zdrawc
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 si prepričan, da ni akumulator crknil? :devil:
Vikking Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Sem poklicu v euroton, tisk na majice stane od 200 sit naprej. Odvisno, morjo dobiti ponudbo (št. majic, logo) da potem to oni pošljejo tiskarni nato dobijo povraten info od tiskarne, pa se zve točna cena. Naj eden pošlje ponudbo prek mejla eurotonu (zagotovil da odgovorijo v 1-2 dneh). Če se dons mejl pošlje pol bo do četrtka že ziher tud konkretna ponudba s ceno! Jst pa šibam v Louisa, da vidim štacunco v živo :).
KeC Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 @Zdrawc, 2 dni maš časa. TIK TAK! :alien1:
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Jst pa šibam v Louisa, da vidim štacunco v živo :). kupi nam darila!
Vikking Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 kupi nam darila! Če rabiš kej iz louisa povej, sam odrinem za 15 minut.
border Objavljeno Maj 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) Jaz bi mel Hondo CBR 1000 RR... :P Kupi mi to darilo... ampak ne modelcek, tapravo hocem... Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil border
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Sem poklicu v euroton, tisk na majice stane od 200 sit naprej. Odvisno, morjo dobiti ponudbo (št. majic, logo) da potem to oni pošljejo tiskarni nato dobijo povraten info od tiskarne, pa se zve točna cena. Naj eden pošlje ponudbo prek mejla eurotonu (zagotovil da odgovorijo v 1-2 dneh). Če se dons mejl pošlje pol bo do četrtka že ziher tud konkretna ponudba s ceno! Jst pa šibam v Louisa, da vidim štacunco v živo :). Pisal na euroton bomo vidli kako in kaj . :grim
Vikking Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Jaz bi mel Hondo CBR 1000 RR... :P Kupi mi to darilo... ampak ne modelcek, tapravo hocem... tale krasi mojo polico, kdor z počasnim ni zadovoljen, cbr-ke vreden ni :D
motoristek Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 To sm tuhtal... mozno je tudi Motocvet, Motosmet, Motosled, Motosladoled, Motomed... ipd ipd... pac ustavrimo parodijo na Motosvet... ampak.. kaj bi dajali druge logote na naso majico? Ali pa MotoO3 DANES: 1.motor-matjazek 2.motor:mare+suzi pot:celje-črnivec-kamnik-litija-marija reka-celje. start cca 17.30. kak interesent? Jaz bi štartal iz Celja :kva2: kdaj- kje??? alkatraz in njofra 2
mare Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Ali pa MotoO3 Jaz bi štartal iz Celja :kva2: kdaj- kje??? 17.30+akademskih 5min=pri xxx pa gremo dalje
KeC Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Grrr mi lušte delate :BUA: Matr vam bom vrnil pa če potem takoj crkne motor. :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se