moto rider Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 (popravljeno) Zarad' mene, lahko tud' p'rjateljčka(o) naznan'te!!! :hmm: J'st nisem... Popravljeno Maj 20, 2006. Popravil fičo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Marjana Ročaj zagotovo ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 jz tud nisem :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 vsaka država, ki ima fičota, je zelo bogata ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 a si mal temo falil :hmm: rajš povej a si al nisi al pa bod tih :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Sanda7 pridi na Janče bosta s fičom nadoknadila. Če bo premalo zate se javim za naslednjega. Lahko pa še Tanjuško nagovoriš, ko se malo več vkup družita. P.S.: Snoč nisem.......žene :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 a si mal temo falil :hmm: rajš povej a si al nisi al pa bod tih :angry2: a tako, kot ti? ;) ninjaxx in Gasperr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 A vela tut, če se sam mal potrudš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Sanda7 pridi na Janče bosta s fičom nadoknadila. Če bo premalo zate se javim za naslednjega. Lahko pa še Tanjuško nagovoriš, ko se malo več vkup družita. P.S.: Snoč nisem.......žene :whistle: ma če Tanjuko sabo vzamem se bojim da bom sama brez ostala :D za to bom rajš probala danes not prinest vreme je že na moji strani,sicer pa tega ne morš nikol not prinest :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 ...sicer pa tega ne morš nikol not prinest :grrr Hvala za te spodbudne besede. Jaz se pa že 20 let šparam v upanju, da bom enkrat vse not prnesu... <_< ...aja, jaz tud nisem s'noč nič dingl-dong! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 pa kaj tega nihče več ne dela dajte se malo potruditi aja jaz tudi nisem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 kej dingl-dong kaj vse šteje pod to? analno, oralno, vaginalno, zoo, sam-s-sabo...itd. :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 :grrr :blush: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 vsaka država, ki ima fičota, je zelo bogata :topic: Sem mislil, da bi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 jz sem :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Čez dan ne šteje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Jest sem pa ta teden skoraj vsak dan vigi-vagi. :P :worship: :worship: Skoraj v ponedeljek, skoraj v torek, skoraj v redo, skoraj v cetrtek, skoraj v petek, itd :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Čez dan ne šteje. za kaj pa ne sej je bla skor tma k sem rolete dol spustila mogoče bi bilo primerno napisati tudi čas da vidmo gdaj smo slovenci najbl aktivni ena anketa kao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Jaz nisem, sem bil v Ljutomeru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Že dolgo nisem bil v Ljutomeru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Čez dan ne šteje.... ...noč je pa tako kratka... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 Kje pa! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 2x umes pa na motor :grim :grim ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 2x umes pa na motor :grim :grim ni boljse kombinacije :OK: ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Maj 21, 2006 Deli Objavljeno Maj 21, 2006 A šteje samo dingl-dongl, in samo sinoči?? Ker jaz sem cingl-congl, pa še to podnevi........ :? :? ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se