riderrgirl Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Pol tud hidravlika odpove Tukaj je verjetn mišljen, da ga gor upašeš tut vedet nočem.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Kaj je vapo? Pecaš ha, pecaš??? :evilgrin: Frantisek, Kurec, MacekMuri in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Nogice, pridi ti bom pokazal Brez zamere, ampak mooooočno dvomim. Še sam sem se moral pošteno potrudit.... MacekMuri, Policija, Frantisek in 12 others 11 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Brez zamere, ampak mooooočno dvomim. Še sam sem se moral pošteno potrudit.... Če pa ne znaš... :trance_33_sleep: Takoj v tečaj Kurec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Boš ga ti naučo?? :naughty: MacekMuri, RockyBalboa, Frantisek in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Boš ga ti naučo?? :naughty: Ne, orodje mu bo posodil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Junij 11, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Boš ga ti naučo?? Jebotebog, kaj bi te mene močvirnik lahko naučo? Zakaj misliš, majo "žabarke" nas, štajerce rade? Zaradi visokega standarda ziher ne!!! pajkica, RockyBalboa, Rokenrola in 16 others 15 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 11, 2009 Deli Objavljeno Junij 11, 2009 Qurc cajta pa imamo res na pretek :naughty: ...aja, pa šlampasti tud nismo.... :evilgrin: Frantisek, Policija, RockyBalboa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 12, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2009 (popravljeno) Jst bom jut'r tolk', kot sem včeri mislu...?!! Popravljeno Junij 12, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 spet mi neki zvoni ...... :unsure: Geiger Sturzflug, Alpinist, soncnca in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Je mogoče kak Lon Dong Silver pozvonil pri vratih?? :evilgrin: Frantisek, RockyBalboa, Kurec in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 ma kaki...sam poštar mi zvoni thumper, RockyBalboa, FrancKarnjo in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 ma kaki...sam poštar mi zvoni a 2X?? :naughty: MacekMuri, Alpinist, Frantisek in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 a 2X?? :naughty: ... s putrom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 :unsure: poštar nos položnce ne putr :angry: FrancKarnjo, thumper, Colonel Trautman in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 O, pa lahko prinese tud kaj druzga... :naughty: RockyBalboa, Kurec, MacekMuri in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 O, pa lahko prinese tud kaj druzga... :naughty: a papirčke s slikcam tud nos Geiger Sturzflug, osa rider, spuzva in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 O, pa lahko prinese tud kaj druzga... :naughty: oz. natančneje...neki druzga ima vedno s sabo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 (popravljeno) a papirčke s slikcam tud nos Oja....take radarske.... npr.delane s to napravo... Popravljeno Junij 16, 2009. Popravil GRUNF MacekMuri, RockyBalboa, Kurec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 oz. natančneje...neki druzga ima vedno s sabo :evilgrin: Poštarsko torbo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Oja....take radarske.... npr.delane s to napravo... takih pa men ne nosjo ..sm prehitra ze tele radarje, me ne morjo posnet Poštarsko torbo... :naughty: moj poštar kr z avto pride, sploh torbe ne rab PoreRoman, Colonel Trautman, Geiger Sturzflug in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 (popravljeno) Jebotebog, kaj bi te mene močvirnik lahko naučo? Zakaj misliš, majo "žabarke" nas, štajerce rade? Zaradi visokega standarda ziher ne!!! Hm, ne razumem zakaj se morate vi kozorogarji ves čas nekaj hvalit... Je to pomanjkanje samozavesti in resničnih rezultatov?... Nam se ni treba (no vsaj nekaterim), je vse jasno na prvi pogled... :glare: . Drugače pa... Jasno, da vas imajo žabarke rade... Imajo še mačke na ketnah in oblečene v roza kiklce. Baje je roza letos moderna. lp bv Popravljeno Junij 16, 2009. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 :naughty: moj poštar kr z avto pride, sploh torbe ne rab Upam, da ma vsaj orng karavana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Upam, da ma vsaj orng karavana ma 4x4 ...je bulš Ghost_R1, PoreRoman, spuzva in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 dobr vi šopate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se