bikez Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 ma 4x4 ...je bulš Zakaj že Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Zakaj že nč ne koplje FrancKarnjo, Rokenrola, Alpinist in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 nč ne koplje Pa Poljski mora biti. Kitajski je preslab... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Dejte....deca......raj sexajte......ne pa se tle neki.....kao pecat!!!!! Fuk je slovenskim fantom v užitek........in kasneje ( ko te sprivatizira ) v trplenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Dejte....deca......raj sexajte......ne pa se tle neki.....kao pecat!!!!! Fuk je slovenskim fantom v užitek........in kasneje ( ko te sprivatizira ) v trplenje. kdo peca :unsure: čak da pogruntamo kva poštar u torb nos thumper, PizdinPolda, LongLegs in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Pajkica, a maš ti kronično preveč časa? :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Pajkica, a maš ti kronično preveč časa? :trance_33_sleep: a ti mene kontroliraš? moj čas je moj problem, delam z njim kar hočem in koker hočem.... še kakšno prašanje? sicer pa če se ne motim, mojih 24 ur je tolk dolgih k tvojih, verjetn hitrejš tipkam pa več nardim u istem cajtu k drugi pa loh še kdaj kej natipkam ti kr praši če rabš še kakšen odgovor ..... mam še mau časa ....... FrancKarnjo, Frantisek, motoristka7 in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 kdo peca :unsure: čak da pogruntamo kva poštar u torb nos Morda pa poštar k tebi pride kaj iskat? A si mu ponudla kej? Pajkica, a maš ti kronično preveč časa? :trance_33_sleep: Pajkica, se mi zdi da ti Alla zavida...pomoje k njej poštar ne prihaja :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Kontroliram? :unsure: Se ti zdi, da je kvantiteto tvojih postov možno spregledat? :trance_33_sleep: OK, očitno si res tako multiopravilna. Se opravičujem za svojo nevednost. In posipam s pepelom. Zavidam? Ja, to bo! Nedvomno čakam samo še na poštarja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Kontroliram? :unsure: Se ti zdi, da je kvantiteto tvojih postov možno spregledat? :trance_33_sleep: OK, očitno si res tako multiopravilna. Se opravičujem za svojo nevednost. In posipam s pepelom. Zavidam? Ja, to bo! Nedvomno čakam samo še na poštarja! mojih, še kerih drugih, sploh ni važn..... use piše, kolk je mojih postov, ne skrivam in kaj pol? loh pa forum zapreš, če misliš da preveč tipkamo :blink: aja, poštarja pa nau k teb, ker se je pr men preveč zamudu..... aja, pa dons je sam 1x pozvonu.... p.s. Pazi, pepel ni fajn stvar.... k se zaleze čist pusod Policija, soncnca, Alpinist in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Morda pa poštar k tebi pride kaj iskat? A si mu ponudla kej? Pajkica, se mi zdi da ti Alla zavida...pomoje k njej poštar ne prihaja :xx: ma jaz se tko skoz sam podpisujem k pride :wacko: PoreRoman, Sabonis, Rokenrola in 21 others 5 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Kje so administratorji, ki so včasih bremzali take traparije v forumih. Ko otroci tukaj prbijajo je prava muka tole prebavljat. ... še seksajo ne več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 Saj bi jih ustavila, pa se bojo potem spet drle in kokodakale, da gre za osebno vendetto ene konzetivne tercialke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Junij 18, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 18, 2009 (popravljeno) da gre za osebno vendetto Si se mi vedno zdela malo "orlovski" tip, tak da ni čudno... Popravljeno Junij 18, 2009. Popravil vapotek SuperFukac, Alpinist, PunaKapa in 19 others 18 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 bil zelo priden :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 pol pa puter prines Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 @Pajkica: ej dečva, bi se včlanla v klub črnogorcev???? dobiš status črnogorca in če ti kdo mori tko k naprimer tam da maš preveč časa, samo rečeš: sklicujem se na status črnogorca in nimajo več kej tečnart... Pozor!!!!! v klub črnogorcev se lahko včlanijo vsi, ki imajo preveč časa (ne delajo), radi počivajo itd.... LP thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 @Pajkica: ej dečva, bi se včlanla v klub črnogorcev???? dobiš status črnogorca in če ti kdo mori tko k naprimer tam da maš preveč časa, samo rečeš: sklicujem se na status črnogorca in nimajo več kej tečnart... Pozor!!!!! v klub črnogorcev se lahko včlanijo vsi, ki imajo preveč časa (ne delajo), radi počivajo itd.... LP Kaj pa če ona dela :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 @Pajkica: ej dečva, bi se včlanla v klub črnogorcev???? dobiš status črnogorca in če ti kdo mori tko k naprimer tam da maš preveč časa, samo rečeš: sklicujem se na status črnogorca in nimajo več kej tečnart... Pozor!!!!! v klub črnogorcev se lahko včlanijo vsi, ki imajo preveč časa (ne delajo), radi počivajo itd.... LP napaka.... jaz delam časa mam tolk k ti počivam pa tud bl mal...... :blink: Kaj pa če ona dela :naughty: ? motoristka7, Colonel Trautman, PoreRoman in 21 others 5 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 18, 2009 Deli Objavljeno Junij 18, 2009 ti si na slabšem hahahahahhha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 21, 2009 Deli Objavljeno Junij 21, 2009 po moje me poštar ne mara več, k že doulh ni nč zvonil :wacko: SuperFukac, RockyBalboa, Sabonis in 19 others 5 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Junij 22, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2009 po moje me poštar ne mara več, k že doulh ni nč zvonil :wacko: Pa sem ti reku, da mej šnelfukarce pod kombinežo gor ko mu odpiraš!!! Reims, LongLegs, MacekMuri in 19 others 18 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 Pa sem ti reku, da mej šnelfukarce pod kombinežo gor ko mu odpiraš!!! če pa zgleda ne vid dobr FrancKarnjo, Reims, Policija in 18 others 5 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 pa sama kej nared :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AtaSmrk Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Ding-dongl, hmmm, kaj je že to...... ampak je blo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se