riderrgirl Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Ding-dongl, hmmm, kaj je že to...... ampak je blo fajn Ata samo še spomini? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AtaSmrk Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Ata samo še spomini? :naughty: Spomini ???, kaj pa je zdej to (a to tud ene vrste dongl) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Spomini ???, kaj pa je zdej to (a to tud ene vrste dongl) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AtaSmrk Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Greva z ženo na zdravniški pregled. Doktor me pregleda:"Izgledate kar v redu, a imate kakšen problem ?" "Sicer nič resnega, ampak ko z ženo prvič seksava je vse OK. Ko pa drugič pričneva z novo rundo se začnem pa grozno potiti. To je malce moteče!" Doktor pregleda še ženo in ji pravi:"Tudi z vami je vse v redu, samo vaš mož pravi da ko seksata prvo rundo je vse OK, samo pri drugi se začne on potiti. A morda veste zakaj ? "Seveda vem doktor. Prva runda je januarja, druga pa avgusta !" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Greva z ženo na zdravniški pregled. Doktor me pregleda:"Izgledate kar v redu, a imate kakšen problem ?" "Sicer nič resnega, ampak ko z ženo prvič seksava je vse OK. Ko pa drugič pričneva z novo rundo se začnem pa grozno potiti. To je malce moteče!" Doktor pregleda še ženo in ji pravi:"Tudi z vami je vse v redu, samo vaš mož pravi da ko seksata prvo rundo je vse OK, samo pri drugi se začne on potiti. A morda veste zakaj ? "Seveda vem doktor. Prva runda je januarja, druga pa avgusta !" Gorenjci.... pol pa res lahko pozabiš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AtaSmrk Objavljeno Junij 30, 2009 Deli Objavljeno Junij 30, 2009 Gorenjci.... pol pa res lahko pozabiš.... Kaj sm že hotu reč ??? se mi zdi, da bi mogu zdej spat, . . . pa brez zamere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Kaj sm že hotu reč ??? se mi zdi, da bi mogu zdej spat, . . . pa brez zamere lahko noč pa ne pozab odklopt zvonca, da te nau ponoč kdo zbudu RockyBalboa, PunaKapa, GimmeSome in 25 others 5 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AtaSmrk Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 A spet si bla ti na delu , hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 A spet si bla ti na delu , hehe ja pa mi ni ratal soncnca, thumper, pederajsl in 24 others 5 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exaGee Objavljeno Julij 28, 2009 Deli Objavljeno Julij 28, 2009 Žal ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 še zmer ne najdem unga zvonca .... :unsure: kam nek sem ga spravla soncnca, Ghost_R1, Frantisek in 23 others 5 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 po dolgem času včeraj - no je bl moja,jst sm kr ležal lepo pa na kolenček pazil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 po dolgem času včeraj - no je bl moja,jst sm kr ležal lepo pa na kolenček pazil. Hvala za te predragocene informacije. FrancKarnjo, SuperFukac, thumper in 17 others 14 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 najdla zvonc ups, poštar ga je najdu :naughty: Colonel Trautman, Sabonis, SuperFukac in 22 others 6 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 sploh več ne zvoni... zdej že ve... da loh kr uleti .... Frantisek, motoristka7, PunaKapa in 25 others 6 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 sploh več ne zvoni... zdej že ve... da loh kr uleti .... smotka, pozabla napisat da poštar ..... BlahBlah, Rokenrola, soncnca in 24 others 6 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 smotka, pozabla napisat da poštar ..... če boš slučajno s poštarjem ke z mopijem pride zanosila, bo tamal zihr motorist... Alla in mopedist5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 če boš slučajno s poštarjem ke z mopijem pride zanosila, bo tamal zihr motorist... pa k ne pride z motorjem damjan77, Alpinist, Alla in 23 others 6 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 pa k ne pride z motorjem fleksarco v roke pa avto na pol ! bo pač tamal mel zraven cestaka še enduro.... pa več kolegov.... Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 pa k ne pride z motorjem Poznaš to pesem: Poštar zvoni samo dvakrat in če mu vrat ne odpreš, nikoli ne izveš da drugo ljubi grepavl, Nagaya, Alpinist in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 tu je tema,če si snoč kaj dinge dange,pa se bom tud jst pohvalila,da sem,pa zjutraj tud..... maus, Geiger Sturzflug, ImenitnaPriložnost in 17 others 6 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 a big ben tud vela :xx: pederajsl, LongLegs, Geiger Sturzflug in 18 others 6 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dukemb Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Dekleta tolk pišete, da ne vem če kaj sexate. Jaz pa bom sedaj raje , ker moja še tud samo govori o tem. ImenitnaPriložnost, thumper, Alla in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 tu je tema,če si snoč kaj dinge dange,pa se bom tud jst pohvalila,da sem,pa zjutraj tud..... Dobro....vemo da voziš fazerja, da si že malo v letih tudi, da še fukaš zdaj tud vemo .......razen tega, počneš še kaj?? Alla, MacekMuri, grepavl in 18 others 17 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se