riderrgirl Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Ding-dongl, hmmm, kaj je že to...... ampak je blo fajn Ata samo še spomini? :naughty:
AtaSmrk Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Ata samo še spomini? :naughty: Spomini ???, kaj pa je zdej to (a to tud ene vrste dongl)
riderrgirl Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Spomini ???, kaj pa je zdej to (a to tud ene vrste dongl)
AtaSmrk Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Greva z ženo na zdravniški pregled. Doktor me pregleda:"Izgledate kar v redu, a imate kakšen problem ?" "Sicer nič resnega, ampak ko z ženo prvič seksava je vse OK. Ko pa drugič pričneva z novo rundo se začnem pa grozno potiti. To je malce moteče!" Doktor pregleda še ženo in ji pravi:"Tudi z vami je vse v redu, samo vaš mož pravi da ko seksata prvo rundo je vse OK, samo pri drugi se začne on potiti. A morda veste zakaj ? "Seveda vem doktor. Prva runda je januarja, druga pa avgusta !"
riderrgirl Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Greva z ženo na zdravniški pregled. Doktor me pregleda:"Izgledate kar v redu, a imate kakšen problem ?" "Sicer nič resnega, ampak ko z ženo prvič seksava je vse OK. Ko pa drugič pričneva z novo rundo se začnem pa grozno potiti. To je malce moteče!" Doktor pregleda še ženo in ji pravi:"Tudi z vami je vse v redu, samo vaš mož pravi da ko seksata prvo rundo je vse OK, samo pri drugi se začne on potiti. A morda veste zakaj ? "Seveda vem doktor. Prva runda je januarja, druga pa avgusta !" Gorenjci.... pol pa res lahko pozabiš....
AtaSmrk Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Gorenjci.... pol pa res lahko pozabiš.... Kaj sm že hotu reč ??? se mi zdi, da bi mogu zdej spat, . . . pa brez zamere
pajkica Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Kaj sm že hotu reč ??? se mi zdi, da bi mogu zdej spat, . . . pa brez zamere lahko noč pa ne pozab odklopt zvonca, da te nau ponoč kdo zbudu osa rider, Squawk, pederajsl in 25 others 5 23
pajkica Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 A spet si bla ti na delu , hehe ja pa mi ni ratal Furioso, osa rider, Rokenrola in 24 others 5 22
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 še zmer ne najdem unga zvonca .... :unsure: kam nek sem ga spravla Sabonis, Rokenrola, Frantisek in 23 others 5 21
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2009 po dolgem času včeraj - no je bl moja,jst sm kr ležal lepo pa na kolenček pazil.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 po dolgem času včeraj - no je bl moja,jst sm kr ležal lepo pa na kolenček pazil. Hvala za te predragocene informacije. Kurec, MacekMuri, xyznanixyz in 17 others 14 6
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2009 najdla zvonc ups, poštar ga je najdu :naughty: Geiger Sturzflug, PunaKapa, BlahBlah in 22 others 6 19
pajkica Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 sploh več ne zvoni... zdej že ve... da loh kr uleti .... soncnca, thumper, LongLegs in 25 others 6 22
pajkica Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 sploh več ne zvoni... zdej že ve... da loh kr uleti .... smotka, pozabla napisat da poštar ..... Alpinist, RockyBalboa, motoristka7 in 24 others 6 21
thumper Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 smotka, pozabla napisat da poštar ..... če boš slučajno s poštarjem ke z mopijem pride zanosila, bo tamal zihr motorist... mopedist5 in Alla 1 1
pajkica Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 če boš slučajno s poštarjem ke z mopijem pride zanosila, bo tamal zihr motorist... pa k ne pride z motorjem Colonel Trautman, Nagaya, BlahBlah in 23 others 6 20
thumper Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 pa k ne pride z motorjem fleksarco v roke pa avto na pol ! bo pač tamal mel zraven cestaka še enduro.... pa več kolegov.... Alla 1
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 pa k ne pride z motorjem Poznaš to pesem: Poštar zvoni samo dvakrat in če mu vrat ne odpreš, nikoli ne izveš da drugo ljubi motogp1999, xyznanixyz, Geiger Sturzflug in 16 others 5 14
anja37 Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 tu je tema,če si snoč kaj dinge dange,pa se bom tud jst pohvalila,da sem,pa zjutraj tud..... xyznanixyz, domina, ImenitnaPriložnost in 17 others 6 14
pajkica Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 a big ben tud vela :xx: Rokenrola, LongLegs, BlahBlah in 18 others 6 15
dukemb Objavljeno Oktober 8, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2009 Dekleta tolk pišete, da ne vem če kaj sexate. Jaz pa bom sedaj raje , ker moja še tud samo govori o tem. thumper, urssa, ImenitnaPriložnost in 1 other 1 3
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2009 tu je tema,če si snoč kaj dinge dange,pa se bom tud jst pohvalila,da sem,pa zjutraj tud..... Dobro....vemo da voziš fazerja, da si že malo v letih tudi, da še fukaš zdaj tud vemo .......razen tega, počneš še kaj?? SuperFukac, Sabonis, suhi in 18 others 17 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se