Matori Hanzo Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Dobro....vemo da voziš fazerja, da si že malo v letih tudi, da še fukaš zdaj tud vemo .......razen tega, počneš še kaj?? Grunf, sčasoma boš spoznal, da ljudje pri določeni starosti raje še kaj dodamo kot pa da bi kaj prikrivali. Torej je treba marsikako izjavo jemati z rezervo. Vkolikor je to sploh pomembno. Alla, urssa in ImenitnaPriložnost 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Grunf, sčasoma boš spoznal, da ljudje pri določeni starosti raje še kaj dodamo kot pa da bi kaj prikrivali. Torej je treba marsikako izjavo jemati z rezervo. Vkolikor je to sploh pomembno. Vzeto na znanje.... Sabonis, BlahBlah, Squawk in 16 others 16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 vemo da voziš fazerja......da še fukaš zdaj tud vemo Zelo zanimivo, ker načeloma se ti 2 "zadevi" izključujeta... RockyBalboa, urssa, Kurec in 21 others 21 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Zelo zanimivo, ker načeloma se ti 2 "zadevi" izključujeta... Čuj, cajt je da kaki pir plačaš... BlahBlah, Alpinist, LongLegs in 15 others 15 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Čuj, cajt je da kaki pir plačašm... ja, men se tut zdi, da je skrajni cajt za kaj takega!!! :angry: motoristka7, SuperFukac, LongLegs in 15 others 15 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Dobro....vemo da voziš fazerja, da si že malo v letih tudi, da še fukaš zdaj tud vemo .......razen tega, počneš še kaj?? A ti kej manka od vsega tega,zgleda,čene se nebi spotikau na mene :naughty: :naughty: Marsikaj še jst delam,nisem lenoba zabasana,kot nekatere-stari moj ko bi ti mene poznau..... Je že bolš tako,nisi nič zamudu-jst pa verjetn enga.....manj poznam,ki bolše za mene Alpinist, motogp1999, vuk76 in 19 others 7 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 A ti kej manka od vsega tega,zgleda,čene se nebi spotikau na mene Marsikaj še jst delam,nisem lenoba zabasana,kot nekatere-stari moj ko bi ti mene poznau..... Je že bolš tako,nisi nič zamudu-jst pa verjetn enga.....manj poznam,ki bolše za mene No daj, povej še kaj....bomo na MS imeli svojo "Kmetijo forumašev". Kaj bi blo, če bi te poznal?? A bi mi štrudl spekla, pa volnene štumfe zaštrikala, bi mi grde besede govorila, pa vrt preštihala? Ostalo sem pa ti že povedal...... Furioso, halls, PunaKapa in 20 others 18 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Cel dan so me jebal pol pa da bi še fu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 No daj, povej še kaj....bomo na MS imeli svojo "Kmetijo forumašev". Kaj bi blo, če bi te poznal?? A bi mi štrudl spekla, pa volnene štumfe zaštrikala, bi mi grde besede govorila, pa vrt preštihala? Ostalo sem pa ti že povedal...... Zakaj tko govoriš,jst ti nisem nobenih grdih besed govorila!!!!! Kaj ma pa veze,da jst tebi sedaj tu razlagam o tebi-brez veze Dala bgi te....... Daj mal veselja od sebe,ne pa delovat zagrenjeno Kurec, domina, thumper in 15 others 7 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Čuj kak se smajliji limajo?? motoristka7, Squawk, ImenitnaPriložnost in 18 others 16 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Čuj kak se smajliji limajo?? Enostavno Vzameš NEOSTIK in prlimaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 11, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Enostavno Vzameš NEOSTIK in prlimaš Ti mater, kak sn lahko pozabo Rokenrola, LongLegs, vuk76 in 15 others 15 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 11, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Zelo zanimivo, ker načeloma se ti 2 "zadevi" izključujeta... ja , pravilno se reče , da fezeraši "prcajo" ... Čuj, cajt je da kaki pir plačaš... Kaj se zmenimo v torek v mariborskem krožku???? LongLegs, Rokenrola, Kurec in 18 others 18 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 11, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Čuj kak se smajliji limajo?? Teško, moreš znat plunit ... PunaKapa, RockyBalboa, MacekMuri in 18 others 18 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 11, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Kaj se zmenimo v torek v mariborskem krožku???? Definitivno! :grim Pa kako frišno pičko poleg pripeli, da neom skoz sam furija tam gledo... motoristka7, BlahBlah, Alpinist in 19 others 19 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 11, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Definitivno! :grim Pa kako frišno pičko poleg pripeli, da neom skoz sam furija tam gledo... frišna gre za 2 dni v Esterajh, tak da ... ne vem, kaj pa če bi pol nasledni torek??? Colonel Trautman, LongLegs, vuk76 in 19 others 18 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Definitivno! Pa kako frišno pičko poleg pripeli, da neom skoz sam furija tam gledo... OK zmejeno, baje da anja37 pride Sabonis, MacekMuri, Squawk in 14 others 15 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 OK zmejeno, baje da anja37 pride A anja24 pa ne? FrancKarnjo, Furioso, SuperFukac in 18 others 18 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 A anja24 pa ne? Stara koka te baje pokrefta..... RockyBalboa, Furioso, Colonel Trautman in 15 others 15 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Stara koka te baje pokrefta..... Još se nije takva rodila... pederajsl, SuperFukac, motoristka7 in 17 others 17 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Još se nije takva rodila... mislo sn na juho.... grepavl, PoreRoman, klimbra in 17 others 17 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 mislo sn na juho.... Aja, te pa ja!!! Za župo je pa še ok... spuzva, PoreRoman, MacekMuri in 21 others 19 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Aja, te pa ja!!! Za župo je pa še ok... Jao, jao....koja lajtnga, evo na, sn ti dol stopo..... PoreRoman, MacekMuri, RockyBalboa in 19 others 18 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 OK zmejeno, baje da anja37 pride Ja seveda pridem,sam vprašaj kje anje ni Kako ti veš,da se še taka ni rodila :glare: Ti se moreš še velik naučit vapotek....leta grejo bo ko ššpužva kmalu domina, motoristka7, nancko in 15 others 6 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 A anja24 pa ne? a una anja24 k ima nik po letnici rojstva 1924 pa kaj je sploh dingl-dongl ... mogoče sem jaz tudi, pa ne vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se