DAMI34 Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 Sexajo sam še lenobe, k se jim ne da drkat anja37, mojamiska in sayo 3
anja37 Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 Dami kaj zdej sexaš al si lenoba DAMI34 in anja37 2
DAMI34 Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 js ne, ležim čisto pri miru, k se bojim da mi ga bo zlomila moja..to me naskakuje, kot da bo YU3 konc sveta anja37 in mojamiska 2
mojamiska Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 js ne, ležim čisto pri miru, k se bojim da mi ga bo zlomila moja..to me naskakuje, kot da bo YU3 konc sveta anja37 1
DAMI34 Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 ja kaj, a zdej pa ne verjemeš? ko gre ženska proti 40im letom se ji čist odpuli...najbrž se bom danes pod pojslo skriu mojamiska in anja37 2
anja37 Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 js ne, ležim čisto pri miru, k se bojim da mi ga bo zlomila moja..to me naskakuje, kot da bo YU3 konc sveta Po mojem se boji da bo pr teb konec...... ja kaj, a zdej pa ne verjemeš? ko gre ženska proti 40im letom se ji čist odpuli...najbrž se bom danes pod pojslo skriu Seveda pod pusljo,če te bo jebala in boš najebau pa poslja odjebala,hahahahahahhaa anja37 1
DAMI34 Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 Po mojem se boji da bo pr teb konec...... Seveda pod pusljo,če te bo jebala in boš najebau pa poslja odjebala,hahahahahahhaa al si ti mal zej zakomlicirala.... anja37 in mojamiska 2
anja37 Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 ...nč nism jst zakomplicirala :grrr kaj zdej obračaš besede :grim tku pač je,jebat ga dami :grim anja37 in mojamiska 2
mojamiska Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 ja kaj, a zdej pa ne verjemeš? ko gre ženska proti 40im letom se ji čist odpuli...najbrž se bom danes pod pojslo skriu Jaz tebi vse verjamem, od štila naprej A tako potem izgleda ta stvar proti 40-im? Jao kako garanje me čaka anja37 1
DAMI34 Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 Jaz tebi vse verjamem, od štila naprej A tako potem izgleda ta stvar proti 40-im? Jao kako garanje me čaka ne tebe, tipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pajkica in MoTo G_P 2
mojamiska Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 ne tebe, tipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Čakaj mal :surrender: , ti si rekel, da ona skače in jaz kolikor vem sem še ona, vsaj še mal prej sem bila . Se pravi, da bom jaz garala in kater del pripada tebi kot garanje . anja37 1
Zivnorc Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 ... to se pravi, da sem imel zadnič čisto prav... kot zgleda se mojimiški po dolgi abstinenci kmalu obeta en sex.... ... samo še žrtev se mora najti... hahahaaa ...morda pa jo kje čaka kak MUC... ...ej.. mojamiška... vem, da me boš zdej zatrla, ampak, nisem se mogel zadržat... anja37 1
DAMI34 Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 Čakaj mal :surrender: , ti si rekel, da ona skače in jaz kolikor vem sem še ona, vsaj še mal prej sem bila . Se pravi, da bom jaz garala in kater del pripada tebi kot garanje . Počak še par let, pa ti bo vse jasno anja37 in mojamiska 2
mojamiska Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 ... to se pravi, da sem imel zadnič čisto prav... kot zgleda se mojimiški po dolgi abstinenci kmalu obeta en sex.... ... samo še žrtev se mora najti... hahahaaa ...morda pa jo kje čaka kak MUC... ...ej.. mojamiška... vem, da me boš zdej zatrla, ampak, nisem se mogel zadržat... Pa daj no, saj ne more bit res . Ja, a si ti začel vodit evidenco mojih seksualnih udejstvovanj al kaj? Se pravi, če občasno kaj napišem v kako temo, kjer se obravnavajo vroče posteljne zadeve me že imaš za "sexdehidriranko"? No naj te potolažim v tej tvoji zaskrbljenosti in zmotnem razmišljanju, pa še dopisal boš lahko manjkajoče podatke . Veš srček , dobivam redno svoje doze, ki vsebujejo ljubezen začinjeno s sexom in dragi moj veš zagotovo nihče od naju ni nikomur žrtev . Me pa zanima ena stvar, a si ti na kaki dieti ali kazni? DAMI34 in anja37 2
Zivnorc Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 a si ti na kaki dieti ali kazni? ...obatroje.... DAMI34 in anja37 2
mojamiska Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 ...obatroje.... Evo moj ženski čut me ni prevaral A ja skoraj sem pozabila nate anja37 1
mojamiska Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 Počak še par let, pa ti bo vse jasno A ti to men hočeš povedat, da se naj držim onega reka naših južnih bratov:"čekaj magare dok trava naraste, pa češ, da paseš" DAMI34 in anja37 2
anja37 Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 ...miška a si kej zadnje čase šmc,šmc... :grim dami nas hoče prepričat,da z leti nam se krajša čas sexa,sam dami se ne strinjam z tabo :grrr če povem po sebi dami starja sem bolj se mi... :grim damiiiii jebat treba redno,če ne daš zato pole vse z leti omaga po moje... mojamiska 1
mojamiska Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 ...miška a si kej zadnje čase šmc,šmc... :grim dami nas hoče prepričat,da z leti nam se krajša čas sexa,sam dami se ne strinjam z tabo :grrr če povem po sebi dami starja sem bolj se mi... :grim damiiiii jebat treba redno,če ne daš zato pole vse z leti omaga po moje... Ja Anja, to mora bit, mašinca mora bit redno vzdrževana Tisto pa, da se sex krajša, pa ni zaradi nas, ampak deci nimajo več tolk kondicije, pa volje, pa ... . In tisto kar je napisal Dami je res, res, da moramo me več garat anja37 1
DAMI34 Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 ...miška a si kej zadnje čase šmc,šmc... :grim dami nas hoče prepričat,da z leti nam se krajša čas sexa,sam dami se ne strinjam z tabo :grrr če povem po sebi dami starja sem bolj se mi... :grim damiiiii jebat treba redno,če ne daš zato pole vse z leti omaga po moje... Čist narobe si to razlagaš, z leti se sam daljša, babe ste bolj potrebne, nam se pa lahko jebe ure in ure....tak da je to čisti fuk maraton , pa vse žive poze (najraje imam KAWAsutro). Sej pravm, kaj bo šele ko bomo 60 let stari...ajajajaaaa anja37 1
DAMI34 Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 (popravljeno) Ja Anja, to mora bit, mašinca mora bit redno vzdrževana Tisto pa, da se sex krajša, pa ni zaradi nas, ampak deci nimajo več tolk kondicije, pa volje, pa ... . In tisto kar je napisal Dami je res, res, da moramo me več garat Kašne kondicije, šele sedaj jo imamo, pr 16 je blo sam not-vn in špric ene 5x na noč....zdej pa lahko drgnemo in drgnemo!!!Pa se sprašuješ zakaj začnete garati? Pismu, do sedaj vam ni blo treba, k se je nam mešalo, ja zdej se pa vam..... Popravljeno November 30, 2011. Popravil DAMI34 anja37 1
Zivnorc Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 ... DAMI, nea ga seri... ti dam zdele eno 22 letnico... pa bo isto kuj ŠPRIC..... anja37 1
anja37 Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 ... DAMI, nea ga seri... ti dam zdele eno 22 letnico... pa bo isto kuj ŠPRIC..... Kašne kondicije, šele sedaj jo imamo, pr 16 je blo sam not-vn in špric ene 5x na noč....zdej pa lahko drgnemo in drgnemo!!!Pa se sprašuješ zakaj začnete garati? Pismu, do sedaj vam ni blo treba, k se je nam mešalo, ja zdej se pa vam.....
anja37 Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 (popravljeno) dami nena zdej obračej besede tko pač je z vami..... Popravljeno November 30, 2011. Popravil anja37
anja37 Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 zivnorc kolk te pa si ti star,da še zmerej sam
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se