ludiluka Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 jah lej sej tega ne govorim jst http://www.jonco48.com/blog/bmw_small.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 3, 2014 Deli Objavljeno September 3, 2014 jah lej sej tega ne govorim jst http://www.jonco48.com/blog/bmw_small.jpg .... u tvojmu računalniku imaš verjet kšn virus .... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 Itak si zajebu, nalepko BMW bi meu zalimat gor, pa bi lahko donglau, kaj se pa baba u motorje spozna Jaz imam gor nalepko ducatija ali aprilije in vsaka takoj ve, da sem navajen šraufat. KARMEN1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 (popravljeno) Sej ne vem al bi povedu al ne sam dans sem bil na ridah in opazu norca pa kmeta ka sta cing-cing delala Popravljeno September 5, 2014. Popravil ludiluka Kmet2, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Sej ne vem al bi povedu al ne sam dans sem bil na ridah in opazu norca pa kmeta ka sta cing-cing delala dokler nista dingl-dongl medsebojno je ok. V nasprotnem se bom pa mau zamislil nad mojmi prjatli Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 sta tudi neki dingl-dongl omenjala tko da jst bi se kr zamislu nad njima Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Dingl dongl je bil omenjen v povezavi z tvojo mamo,smo ji kosili vrtiček,mal se zamisli:-) Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Js nism! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Dingl dongl je bil omenjen v povezavi z tvojo mamo,smo ji kosili vrtiček,mal se zamisli:-) Zato je dans tko tečna Zivnorc, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 Jp nisem mel časa dons:-) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 kaj je že to ? DAMI34 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 a tk slabo ti gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 (popravljeno) kaj je že to ? To se ponavad v soboto zjutraj zgodi.... ti spiš sladko, mogoče sanjaš kaj sexualnega potem pa: DIIING, DONNNGGGG se ti prekleti poštar obesi na zvonc in ne gre dol, dokler ne odpreš vrat. Le zakaj vsa priporočena pošta pride v soboto zjutraj???????? Popravljeno September 7, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2, TOMCAT in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 ... sem zdele zjutri ... .. ker sem učeri zvečer pozabu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno September 7, 2014 Deli Objavljeno September 7, 2014 A je bil kdo zraven al si bil spet sam DAMI34, TOMCAT, Pips in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 kaj ko bi bla se tema ? Kdo sinoć ni ..... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 No jz nism......:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 ...Prosim, da moderator naredi red tlele gor...in da lahko napišejo tu notri samo tisti, ki SO "dingl - dong"..... ... ker če bi vsi pisali, ki niso "dingl-dong" se bo tema zasvinjala do amena...in postala totalno nepregledna. In če bi kdo potreboval kak nasvet ali priporočilo, bo moral pregledovati vseh 285 strani!....in mu bo zaradi tega potem verjetno zmanjkalo cajta za "dingl-dong"... ....in potem bo napisal tule zakaj ni mogel "dingl-dong"....in potem to postane neverending story.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Zase se brigi,papučar:-) Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Men se zdi, da sem, baba pa pravi, da nisem. Pol pa bodi pameten. TOMCAT, DAMI34, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 ... prov no ... ... pol bom pa nehu sem not objavlat vtise iz "ding-dog"-ov ... ... skregan ... :( alko1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 .... če si nad 50... se je dovoljeno tudi malo pohvaliti...da si... ampak ne več kot 1x na teden..... DAMI34, Bmflar in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 .... če si nad 50... se je dovoljeno tudi malo pohvaliti...da si... ampak ne več kot 1x na teden..... Pa kaj nisi tega prej povedal pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 ... ja ampak ne se zdej hvalit, da si doma porihtal.... to mi tvoja redno poroča... ... aja.. pa sej se itak samo pohvališ, da SI... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 9, 2014 Deli Objavljeno September 9, 2014 ... ja ampak ne se zdej hvalit, da si doma porihtal.... to mi tvoja redno poroča... ... aja.. pa sej se itak samo pohvališ, da SI... Ampak tvoja pa čist vse zgofla ... To pa ni v redu Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se