bikez Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 pa kaj je sploh dingl-dongl ... mogoče sem jaz tudi, pa ne vem Dingl-dongl je menda naraven pojav, ki se pojavi, ko ga več kot 3x otreseš . riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Dingl-dongl je menda naraven pojav, ki se pojavi, ko ga več kot 3x otreseš . a misliš da kjermu rata ga 3x na dan otrest GRUNF, motoristka7, xyznanixyz in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 a misliš da kjermu rata ga 3x na dan otrest Živem se vse sorte nardi . riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 13, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Ja seveda pridem,sam vprašaj kje anje ni Kako ti veš,da se še taka ni rodila :glare: Ti se moreš še velik naučit vapotek....leta grejo bo ko ššpužva kmalu "Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega." :evilgrin: Sabonis, LongLegs, Kurec in 18 others 17 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Živem se vse sorte nardi . A ma to po sebi pripoveduješ,lepo,lepo da vsaj edn sposoben ga 3x na dan peljat na sprehot grepavl, motoristka7, xyznanixyz in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 A ma to po sebi pripoveduješ,lepo,lepo da vsaj edn sposoben ga 3x na dan peljat na sprehot Tebi pa full dogaja ane riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 13, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 A ma to po sebi pripoveduješ,lepo,lepo da vsaj edn sposoben ga 3x na dan peljat na sprehot Pa saj ne more biti res. Tanjuška, a si ti??? :naughty: MacekMuri, Alpinist, RockyBalboa in 16 others 16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Dingl-dongl je menda naraven pojav, ki se pojavi, ko ga več kot 3x otreseš . streseš spet si se zatipku BlahBlah, RockyBalboa, PoreRoman in 16 others 3 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Tebi pa full dogaja ane 3x ga men otres je mačkin kašel,sam če.... Pr men pa je 3x minimalno,ko začne moj ..... Bodite resni,prosim motogp1999, RockyBalboa, grepavl in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Pa saj ne more biti res. Tanjuška, a si ti??? :naughty: veš da nisem to noč mogla spat,ker sem sam mislna,kako to pr tebi zgleda,ko ga otresaš FrancKarnjo, klimbra, Geiger Sturzflug in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Tebi pa full dogaja ane ja res se mi zadnje čase,kako si uganu Alla, Squawk, Colonel Trautman in 19 others 7 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 A ma to po sebi pripoveduješ,lepo,lepo da vsaj edn sposoben ga 3x na dan peljat na sprehot To pa ja ne bi smev bit problem,še posebej,če ga ona malo stimulira! :naughty: Čist druga situacija je če baba leži na hrbtu kot ploh. :trance_33_sleep: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 14, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 veš da nisem to noč mogla spat,ker sem sam mislna,kako to pr tebi zgleda,ko ga otresaš Ponavadi, takim kot si ti, v lape .....zdaj si pa vzami kolko rabiš... xr800, Alpinist, Sabonis in 21 others 19 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Ponavadi, takim kot si ti, v lape .....zdaj si pa vzami kolko rabiš... kašne kot jst????? saj veš da jst vzamem,če ne daš,tko da ti druge ne bo.....tko al tako,omoču ga boš sam da se ve jezik v vino nancko, motoristka7, Geiger Sturzflug in 18 others 6 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 14, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 kašne kot jst????? saj veš da jst vzamem,če ne daš,tko da ti druge ne bo.....tko al tako,omoču ga boš sam da se ve jezik v vino Pusti ovega, saj vidiš, da itak pojma nima. Kaj praviš, če bi midva malo "otresala"... :naughty: FrancKarnjo, anja37, BlahBlah in 22 others 21 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 Pusti ovega, saj vidiš, da itak pojma nima. Kaj praviš, če bi midva malo "otresala"... :naughty: saj ni problema,saj sedaj dobr reklamirajo po tv za otresanje-ABTRONIK Furioso, FrancKarnjo, gandi in 17 others 6 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 a snoč? :unsure: Rokenrola, Sabonis, Alpinist in 22 others 7 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Čist druga situacija je če baba leži na hrbtu kot ploh. :trance_33_sleep: leži kot gozdarski sendvič.... v sredi ploh , spredaj deska , zadaj pa krajnik .... potem moraš pa še pazit , da se ti kakša iver kam ne zapiči.. Kor13 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Danes bom še 2, mogoče 3x, ker sem pač obljubil, pol pa res nucam kak dan pavze... SuperFukac, Squawk, RockyBalboa in 19 others 17 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Danes bom še 2, mogoče 3x, ker sem pač obljubil, pol pa res nucam kak dan pavze... sedaj bo vikend,dž,pa se spočij in.... :zzz: halls, motoristka7, RockyBalboa in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Sinoči????? :lol: nebi vedu se ne spomnim tolk nazaj. Bom vprašu pa vam povem. Sem vprašal! Nobeden nič ne ve Danes si bom pa napisal, tako da ne bo zagate pri odgovoru Kor13 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Sinoči????? :lol: nebi vedu se ne spomnim tolk nazaj. Bom vprašu pa vam povem. Sem vprašal! Nobeden nič ne ve Danes si bom pa napisal, tako da ne bo zagate pri odgovoru pa ja ni svinčnik crknu Rokenrola, anja37, Alpinist in 19 others 4 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 pa ja ni svinčnik crknu Če pa mu je mraz,ga še ošiliu ni,kaj šele da bi v tem mrazu funkcionirau Pajkica ti pa kr skoristi tvoj svinčnik,sem videla ga zadnjič,je še kr a ponucat,ne ga zanemarit motogp1999, PoreRoman, FrancKarnjo in 14 others 4 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Če pa mu je mraz,ga še ošiliu ni,kaj šele da bi v tem mrazu funkcionirau Pajkica ti pa kr skoristi tvoj svinčnik,sem videla ga zadnjič,je še kr a ponucat,ne ga zanemarit dokler na robčke piše, je res še dobr FrancKarnjo, Squawk, Colonel Trautman in 18 others 4 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 pa ja ni svinčnik crknu Ja pa je res, :blink: :blink: hvala bogu sam za kratek čas. JUPI že dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se