maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Ja pa je res, :blink: :blink: hvala bogu sam za kratek čas. JUPI že dela a tud vela, če med smrčanjem, govoriš dingl-dong xceno in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 a tud vela, če med smrčanjem, govoriš dingl-dong Ja sevede de vela, sam zjutri pa drva ne bodo razžagana, ker ne boš žagu ampek dingl-dongu anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Ja sevede de vela, sam zjutri pa drva ne bodo razžagana, ker ne boš žagu ampek dingl-dongu mah... jebeš drva... glavn, da lohka rečem, JAZ SEM S'NOČ DINGL-DONGU anja37 in xceno 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Ja sevede de vela, sam zjutri pa drva ne bodo razžagana, ker ne boš žagu ampek dingl-dongu tudi briketi gorijo ... pa sekanci.. pa nasekanci...in nažganke... maus in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 a snoč? :unsure: a lani ? anja37 in motoristka7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 a lani ? Naša si je pa uno zapela ŠE POMNITE TOVARIŠI pajkica in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 mah... jebeš drva... glavn, da lohka rečem, JAZ SEM S'NOČ DINGL-DONGU A čš rečt,da to kr tko rečeš iz navade PoreRoman, nancko, domina in 16 others 6 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Naša si je pa uno zapela ŠE POMNITE TOVARIŠI js pa še ne pomnem več :unsure: anja37, xceno in SCORPIONS 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Zbudila sem se. Se hitro umila, pomolzla krave, nahranila kure in zajce, koze spustila na pašo. Zbudila otroke, pripravila zajtrk, jih odpeljala v šolo in pokosila travo. Šla v službo, se sprla s šefom in ga vrgla iz pisarne. Obračunala potne naloge, služila podjetju, dobila plačo. Doma nasekala drv, pripravila kosilo, šla po otroke in jih nahranila, okopala vrt, tekla k frizerki. Potem vkup zgnala živino, pokidala in nastlala, dala krmo, podaljšala avto zavarovanje. Otroke dala spat, oprala stroj cunj, prek neta plačala račune, obesila cunje, vrgla vase kruh z maslom. Ko sem se pripravljala k spanju, sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! takle mamo RockyBalboa, Rokenrola, PoreRoman in 23 others 7 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Zbudila sem se. Se hitro umila, pomolzla krave, nahranila kure in zajce, koze spustila na pašo. Zbudila otroke, pripravila zajtrk, jih odpeljala v šolo in pokosila travo. Šla v službo, se sprla s šefom in ga vrgla iz pisarne. Obračunala potne naloge, služila podjetju, dobila plačo. Doma nasekala drv, pripravila kosilo, šla po otroke in jih nahranila, okopala vrt, tekla k frizerki. Potem vkup zgnala živino, pokidala in nastlala, dala krmo, podaljšala avto zavarovanje. Otroke dala spat, oprala stroj cunj, prek neta plačala račune, obesila cunje, vrgla vase kruh z maslom. Ko sem se pripravljala k spanju, sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! takle mamo BRAVO PAJKICA Alla, Squawk, xr800 in 17 others 7 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! takle mamo HA HA HA si pa pošteno napisala. :naughty: Terorist babji- revež še NA kavč ne upa, je raj kar V njega zlezu gandi, pajkica in motoristka7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 HA HA HA si pa pošteno napisala. :naughty: Terorist babji- revež še NA kavč ne upa, je raj kar V njega zlezu a ni boljš V k NA :naughty: nekak se more potolažt spuzva, Nagaya, anja37 in 21 others 4 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Kar tu vas bom nekaj vprašal, še posebno Pajkico in Anjo.Zakaj so neveste(skoraj) vedno oblečene v belo obleko!!! Ps; to je tudi Janez vprašal mami in mu je odgovorila zato, ker smo čiste in lepe!! oče pa mu je to stvar popolnoma drugače razložil - odgovor sledi!!! anja37, PoreRoman, LongLegs in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Zakaj so neveste(skoraj) vedno oblečene v belo obleko!!! zato da pašejo zravn belih gospodinskih aparatou :blink: še sreča da niso več sam beli da lah oblečejo tud kero drugo barvo Rokenrola, Alpinist, RockyBalboa in 22 others 5 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) zato da pašejo zravn belih gospodinskih aparatou :blink: še sreča da niso več sam beli da lah oblečejo tud kero drugo barvo Prav razmišljaš in še hitra povrhu!! Ps: mi ti te minuse daješ, jaz tebi vedno kak +++ pripopam!!! Popravljeno November 3, 2009. Popravil Brumer xceno, klimbra, grepavl in 19 others 6 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Prav razmišljaš in še hitra povrhu!! Ps: mi ti te minuse daješ, jaz tebi vedno kak +++ pripopam!!! ti dam enga z veselem....unga iz računa Sabonis, spuzva, Squawk in 23 others 6 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 zato da pašejo zravn belih gospodinskih aparatou :blink: še sreča da niso več sam beli da lah oblečejo tud kero drugo barvo to si pa pravo povedala SCORPIONS, xceno, Furioso in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 Prav razmišljaš in še hitra povrhu!! Ps: mi ti te minuse daješ, jaz tebi vedno kak +++ pripopam!!! A ma še en ki ga žigosajo z minusi Nisem edina..pa ne se jokat brumer Colonel Trautman, Squawk, Alpinist in 18 others 7 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 :grrr ... sem spal k ubit anja37 in xceno 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 :grrr ... sem spal k ubit ja saj noč je za spat :naughty: GRUNF, Colonel Trautman, Squawk in 12 others 4 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 4, 2009 Deli Objavljeno November 4, 2009 ja saj noč je za spat :naughty: A se jo da še za kej druga ponucat? noč mislim, da ne bo pomote. anja37, pajkica in vuk76 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno November 5, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2009 Včeraj nisem mel kaj dost cajta, tak da mi ga je na brzino potegnila. A to vsaj malo šteje? Alpinist, Colonel Trautman, MacekMuri in 20 others 17 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 Včeraj nisem mel kaj dost cajta, tak da mi ga je na brzino potegnila. A to vsaj malo šteje? šteje , vendar le pod pogojem, da je med grgranjem govorila "dinl-dong" anja37 in xceno 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno November 5, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2009 Ti, a misliš, da ga je z mandli stimulirala, al ne??? Deep throat rules..... Sabonis, RockyBalboa, Rokenrola in 19 others 17 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno November 5, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2009 Ti, a misliš, da ga je z mandli stimulirala, al ne??? Deep throat rules..... Ja, je. Po moje jo celo poznaš... :evilgrin: Rokenrola, motoristka7, Colonel Trautman in 20 others 19 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se