maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Ja pa je res, :blink: :blink: hvala bogu sam za kratek čas. JUPI že dela a tud vela, če med smrčanjem, govoriš dingl-dong anja37 in xceno 2
TONTO Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 a tud vela, če med smrčanjem, govoriš dingl-dong Ja sevede de vela, sam zjutri pa drva ne bodo razžagana, ker ne boš žagu ampek dingl-dongu anja37 1
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Ja sevede de vela, sam zjutri pa drva ne bodo razžagana, ker ne boš žagu ampek dingl-dongu mah... jebeš drva... glavn, da lohka rečem, JAZ SEM S'NOČ DINGL-DONGU xceno in anja37 1 1
thumper Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 Ja sevede de vela, sam zjutri pa drva ne bodo razžagana, ker ne boš žagu ampek dingl-dongu tudi briketi gorijo ... pa sekanci.. pa nasekanci...in nažganke... anja37 in maus 1 1
thumper Objavljeno Oktober 30, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2009 a snoč? :unsure: a lani ? motoristka7 in anja37 1 1
TONTO Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 a lani ? Naša si je pa uno zapela ŠE POMNITE TOVARIŠI anja37 in pajkica 1 1
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 mah... jebeš drva... glavn, da lohka rečem, JAZ SEM S'NOČ DINGL-DONGU A čš rečt,da to kr tko rečeš iz navade Alpinist, Squawk, motoristka7 in 16 others 6 13
maus Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Naša si je pa uno zapela ŠE POMNITE TOVARIŠI js pa še ne pomnem več :unsure: xceno, SCORPIONS in anja37 3
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Zbudila sem se. Se hitro umila, pomolzla krave, nahranila kure in zajce, koze spustila na pašo. Zbudila otroke, pripravila zajtrk, jih odpeljala v šolo in pokosila travo. Šla v službo, se sprla s šefom in ga vrgla iz pisarne. Obračunala potne naloge, služila podjetju, dobila plačo. Doma nasekala drv, pripravila kosilo, šla po otroke in jih nahranila, okopala vrt, tekla k frizerki. Potem vkup zgnala živino, pokidala in nastlala, dala krmo, podaljšala avto zavarovanje. Otroke dala spat, oprala stroj cunj, prek neta plačala račune, obesila cunje, vrgla vase kruh z maslom. Ko sem se pripravljala k spanju, sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! takle mamo Rokenrola, BlahBlah, Colonel Trautman in 23 others 7 19
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Zbudila sem se. Se hitro umila, pomolzla krave, nahranila kure in zajce, koze spustila na pašo. Zbudila otroke, pripravila zajtrk, jih odpeljala v šolo in pokosila travo. Šla v službo, se sprla s šefom in ga vrgla iz pisarne. Obračunala potne naloge, služila podjetju, dobila plačo. Doma nasekala drv, pripravila kosilo, šla po otroke in jih nahranila, okopala vrt, tekla k frizerki. Potem vkup zgnala živino, pokidala in nastlala, dala krmo, podaljšala avto zavarovanje. Otroke dala spat, oprala stroj cunj, prek neta plačala račune, obesila cunje, vrgla vase kruh z maslom. Ko sem se pripravljala k spanju, sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! takle mamo BRAVO PAJKICA GRUNF, domina, pajkica in 17 others 7 13
TONTO Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 sem se spomnila- GROZA!!! Mož leži že cel dan v kavču, BREZ SEKSA! takle mamo HA HA HA si pa pošteno napisala. :naughty: Terorist babji- revež še NA kavč ne upa, je raj kar V njega zlezu gandi, motoristka7 in pajkica 3
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 HA HA HA si pa pošteno napisala. :naughty: Terorist babji- revež še NA kavč ne upa, je raj kar V njega zlezu a ni boljš V k NA :naughty: nekak se more potolažt LongLegs, Colonel Trautman, RockyBalboa in 21 others 4 20
Guest Brumer Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Kar tu vas bom nekaj vprašal, še posebno Pajkico in Anjo.Zakaj so neveste(skoraj) vedno oblečene v belo obleko!!! Ps; to je tudi Janez vprašal mami in mu je odgovorila zato, ker smo čiste in lepe!! oče pa mu je to stvar popolnoma drugače razložil - odgovor sledi!!! soncnca, Sabonis, motoristka7 in 15 others 5 13
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Zakaj so neveste(skoraj) vedno oblečene v belo obleko!!! zato da pašejo zravn belih gospodinskih aparatou :blink: še sreča da niso več sam beli da lah oblečejo tud kero drugo barvo Alpinist, spuzva, xr800 in 22 others 5 20
Guest Brumer Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) zato da pašejo zravn belih gospodinskih aparatou :blink: še sreča da niso več sam beli da lah oblečejo tud kero drugo barvo Prav razmišljaš in še hitra povrhu!! Ps: mi ti te minuse daješ, jaz tebi vedno kak +++ pripopam!!! Popravljeno November 3, 2009. Popravil Brumer klimbra, LongLegs, Kor13 in 19 others 6 16
pajkica Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Prav razmišljaš in še hitra povrhu!! Ps: mi ti te minuse daješ, jaz tebi vedno kak +++ pripopam!!! ti dam enga z veselem....unga iz računa spuzva, motoristka7, anja37 in 23 others 6 20
anja37 Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 zato da pašejo zravn belih gospodinskih aparatou :blink: še sreča da niso več sam beli da lah oblečejo tud kero drugo barvo to si pa pravo povedala Furioso, Alla, xceno in 16 others 5 14
anja37 Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Prav razmišljaš in še hitra povrhu!! Ps: mi ti te minuse daješ, jaz tebi vedno kak +++ pripopam!!! A ma še en ki ga žigosajo z minusi Nisem edina..pa ne se jokat brumer Geiger Sturzflug, xceno, Squawk in 18 others 7 14
maus Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 :grrr ... sem spal k ubit xceno in anja37 1 1
anja37 Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 :grrr ... sem spal k ubit ja saj noč je za spat :naughty: grepavl, FrancKarnjo, Geiger Sturzflug in 12 others 4 11
TONTO Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 ja saj noč je za spat :naughty: A se jo da še za kej druga ponucat? noč mislim, da ne bo pomote. vuk76, anja37 in pajkica 2 1
Popularna objava vapotek Objavljeno November 5, 2009 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5, 2009 Včeraj nisem mel kaj dost cajta, tak da mi ga je na brzino potegnila. A to vsaj malo šteje? Berilij, RockyBalboa, Kurec in 20 others 17 6
maus Objavljeno November 5, 2009 Opozori Objavljeno November 5, 2009 Včeraj nisem mel kaj dost cajta, tak da mi ga je na brzino potegnila. A to vsaj malo šteje? šteje , vendar le pod pogojem, da je med grgranjem govorila "dinl-dong" xceno in anja37 2
Popularna objava GRUNF Objavljeno November 5, 2009 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5, 2009 Ti, a misliš, da ga je z mandli stimulirala, al ne??? Deep throat rules..... Alpinist, FrancKarnjo, soncnca in 19 others 17 5
Popularna objava vapotek Objavljeno November 5, 2009 Popularna objava Opozori Objavljeno November 5, 2009 Ti, a misliš, da ga je z mandli stimulirala, al ne??? Deep throat rules..... Ja, je. Po moje jo celo poznaš... :evilgrin: Sabonis, Kurec, soncnca in 20 others 19 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se