Popularna objava GRUNF Objavljeno November 5, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2009 Ja, je. Po moje jo celo poznaš... Nea jebi PunaKapa, Rokenrola, Sabonis in 20 others 17 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 Nea jebi a znaš ti jebat....al sam mene v glavo.. Colonel Trautman, Furioso, Squawk in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 6, 2009 a znaš ti jebat....al sam mene v glavo.. Ma ti si meni na prvem mestu, nea se boj..... pajkica, FrancKarnjo, BlahBlah in 22 others 18 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Ma ti si meni na prvem mestu, nea se boj..... sam da sem na 1 mestu,me veseli glej da boš dober xceno, Furioso, Colonel Trautman in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Đabe njemu, da bi bil dober........će boš ti zanič! :evilgrin: xceno, soncnca, anja37 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Đabe njemu, da bi bil dober........će boš ti zanič! :evilgrin: joj kaj si sedaj povedau,kr s... me ..... xceno, Alla, Geiger Sturzflug in 11 others 4 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 mal manj govort pa več ffffuuukatttt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 Evo sandika......evo, žajfe tud za tebe.... BlahBlah, Kurec, grepavl in 16 others 14 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 mal manj govort pa več ffffuuukatttt majke mi.... ninjaxx, halls, Colonel Trautman in 12 others 5 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 mal manj govort pa več ffffuuukatttt To že jaz pravim................ anja37, Sanda7 in xceno 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 To že jaz pravim................ Se strunjam.... xceno, Furioso, domina in 13 others 5 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 mal manj govort pa več ffffuuukatttt Šta ti to znači??? možda kavu pit. Samo vprašam če smem?????????????? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 6, 2009 Deli Objavljeno November 6, 2009 prbližn tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 prbližn tole KAKO SI TO LEPO POVEDALA :winkis grepavl, GRUNF, halls in 13 others 6 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno November 7, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 7, 2009 KAKO SI TO LEPO POVEDALA :winkis Višek romantike, anede?? PoreRoman, LongLegs, vuk76 in 20 others 17 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno November 7, 2009 Deli Objavljeno November 7, 2009 prbližn tole Živeli teoretiki ... zato mene boli roka anja37 in GRUNF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 8, 2009 Deli Objavljeno November 8, 2009 prbližn tole Bravo partizani anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2009 Deli Objavljeno November 9, 2009 A dns šteje...zornjak pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vapotek Objavljeno November 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 9, 2009 A dns šteje...zornjak pa to Ja, ampak jutranje pokanje šteje samo polovično, ker udeleženci po navadi še niso čist pri sebi... LongLegs, Berilij, motoristka7 in 14 others 14 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno November 9, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno November 9, 2009 Ja, ampak jutranje pokanje šteje samo polovično, ker udeleženci po navadi še niso čist pri sebi... Vaserdruk nea šteje, si mislo povejat??? grepavl, Kurec, Rokenrola in 13 others 13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 kaj pa potem okol poldne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 jaz sem se včeraj komajda otepel žene, ki me je hotela zlorabit... kot da moški nimamo pravice do glavobola... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 kaj pa potem okol poldne Zjutraj pa še opoldan??? O ti pohotnica ti... SuperFukac, Kurec, Berilij in 17 others 14 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 jaz sem se včeraj komajda otepel žene, ki me je hotela zlorabit... kot da moški nimamo pravice do glavobola... Jaz mam pa to tak rešeno. Med tednom sem na šihtu in ko pridem domov, sem tak utrujen, da grem itak samo še spat. Čez vikend sem pa itak vedno nakresan, tak da spet ni nič od mene. Najprej se je nekaj bunila, zdaj mam pa doma že 3 leta mir... soncnca, xceno, Rokenrola in 16 others 13 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Jaz mam pa to tak rešeno. Med tednom sem na šihtu in ko pridem domov, sem tak utrujen, da grem itak samo še spat. Čez vikend sem pa itak vedno nakresan, tak da spet ni nič od mene. Najprej se je nekaj bunila, zdaj mam pa doma že 3 leta mir... TO nek se ve kdo je gospodar pri hiši!!!!!! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se