ELO Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 vapotek, te sva pa skorajda na istem... imeti mir doma, priceless! xceno in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Jaz mam pa to tak rešeno. Med tednom sem na šihtu in ko pridem domov, sem tak utrujen, da grem itak samo še spat. Čez vikend sem pa itak vedno nakresan, tak da spet ni nič od mene. Najprej se je nekaj bunila, zdaj mam pa doma že 3 leta mir... Ona je pa ugotovila,da nimaš samo ti luleka!!! Sanda7, anja37, gandi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ona je pa ugotovila,da nimaš samo ti luleka!!! Pje, ne mi rečt!!! Zaj se ji bom pa tak maščeval, da bo pokalo!!! A misliš da ma še ktera druga luliko? anja37, SuperFukac, Kurec in 16 others 13 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Jaz mam pa to tak rešeno. Med tednom sem na šihtu in ko pridem domov, sem tak utrujen, da grem itak samo še spat. Čez vikend sem pa itak vedno nakresan, tak da spet ni nič od mene. Najprej se je nekaj bunila, zdaj mam pa doma že 3 leta mir... no lepa sm se že mau zamislila, da mam sam jz čudnga deca,.. čeprav mira pa moj nem bo mel z moje strani nikol vapotek, te sva pa skorajda na istem... imeti mir doma, priceless! še en revček,..ne sej dejansko se mi mal smilte Pje, ne mi rečt!!! Zaj se ji bom pa tak maščeval, da bo pokalo!!! A misliš da ma še ktera druga luliko? uh češp kolkr čš... dns je sreda radni dan crnogorcev,..tko da najbrž počivamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 no lepa sm se že mau zamislila, da mam sam jz čudnga deca,.. čeprav mira pa moj nem bo mel z moje strani nikol še en revček,..ne sej dejansko se mi mal smilte uh češp kolkr čš... dns je sreda radni dan crnogorcev,..tko da najbrž počivamo Jaz nikoli ne počivam! :naughty: Izkoristim vsako priložnost,da ga dam na toplo!!! :grim anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Jaz nikoli ne počivam! :naughty: Izkoristim vsako priložnost,da ga dam na toplo!!! :grim pa ne da ste že kurt začel spuzva, LongLegs, halls in 19 others 6 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 pa ne da ste že kurt začel A pri vas še ne???? motogp1999, pajkica in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 A pri vas še ne???? tud že, sam ni nujn da zmer na toplem MacekMuri, motoristka7, motogp1999 in 19 others 5 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Jaz nikoli ne počivam! :naughty: Izkoristim vsako priložnost,da ga dam na toplo!!! :grim Jst ga tudi dam na toplo... :naughty: spuzva, Colonel Trautman, domina in 12 others 6 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Jaz nikoli ne počivam! :naughty: Izkoristim vsako priložnost,da ga dam na toplo!!! :grim jst tud ga dam na toplo... :yes: pajkica, domina, soncnca in 11 others 5 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 jst tud ga dam na toplo... :yes: A ga daš,al ga vzameš na toplo? anja37, GRUNF in gandi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Jst ga tudi dam na toplo... Pravijo, da je to normalno LongLegs, Berilij, Furioso in 10 others 11 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Jaz ga dam pa vedno NAMRZLO, da se umiri!!!! xr800, anja37, halls in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Pri tebi je pa to že razumljivo....da se trosi... :evilgrin: MacekMuri, grepavl, Geiger Sturzflug in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Jaz ga dam pa vedno NAMRZLO, da se umiri!!!! Pa to ne morem no verjet, glih prav!!! Ful poceni prodam zamrzovalno skrinjo. Če kupiš, ti zvrtam tut luknje in to spredi, zadi, gori in ob straneh, pač da ti ne bo prehitro enolično ratalo... Kurec, anja37, pederajsl in 14 others 13 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2009 Koliko besed! Povejte že... A ste, al' niste??! hehehe... anja37, GRUNF in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Koliko besed! Povejte že... A ste, al' niste??! hehehe... kdaj boš pa ti povedu pederajsl, GRUNF, ninjaxx in 17 others 5 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2009 kdaj boš pa ti povedu Sej boš ti... gandi, anja37, xceno in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Jaz o tem nočem pisat, ker bi mi še kteri reko, da hočem poste nabijat... xceno, pajkica, anja37 in 18 others 14 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Sej boš ti... morm suseda prašat prej xceno, Colonel Trautman, PoreRoman in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 13, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2009 Jaz o tem nočem pisat, ker bi mi še kteri reko, da hočem poste nabijat... xceno in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 hehe mate hude evo iskreno od zadnga posta še nism Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 hehe mate hude evo iskreno od zadnga posta še nism Zadnji post-v kateri temi xceno, anja37 in gandi 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 A ga daš,al ga vzameš na toplo? Oboje hallsek.... ninjaxx, Geiger Sturzflug, Colonel Trautman in 9 others 2 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 Zadnji post-v kateri temi ne bi o tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se