TONTO Objavljeno November 14, 2009 Deli Objavljeno November 14, 2009 ne bi o tem PA NEČ anja37, gandi in xceno 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 21, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2009 Je vprašala kolegica kolegico: "A ti vedno možu poveš, ko ti prihaja?" "A si ti čist' nora?" ji odvrne. "Moj može ne mara, da ga motim ko je v službi!" gandi, pajkica, urssa in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2009 Se mi je včeraj ena motosvetovka zaupala, da je čisto malo manjkala, da bi... :grim Nagaya, pajkica, halls in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Ja kr pohval e,da ne bo zgledalo,da se samo jst hvalim itd.... GRUNF, Colonel Trautman, grepavl in 10 others 4 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 Po prvi kitici :zzz: na kavču sem tako lepo za DINGL-DONGU v spalnici da kr ne mureš de vrjameš :yawn: :yawn: xceno in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 Po prvi kitici :zzz: na kavču sem tako lepo za DINGL-DONGU v spalnici da kr ne mureš de vrjameš :yawn: :yawn: tko k js ... edin js nisem delu premike iz kavča v posteljo xceno in Miha27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno November 28, 2009 Deli Objavljeno November 28, 2009 tko k js ... edin js nisem delu premike iz kavča v posteljo tud men učas takle rata :yes: pa še boli ne thumper, anja37, Nagaya in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 tko k js ... edin js nisem delu premike iz kavča v posteljo OO a ti si DINGL-DONGLu kar na kavču.....PRASE taku se pa ne dela, zatu je delaunca u bajt xceno, motogp1999, anja37 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 tud men učas takle rata :yes: pa še boli ne Zakaj bi pa bolet moglo???? PoreRoman, gandi, xceno in 14 others 8 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 30, 2009 Deli Objavljeno November 30, 2009 Zakaj bi pa bolet moglo???? Za tole.....prvič od mene + !!!!! GRUNF, Furioso, motogp1999 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 Za tole.....prvič od mene + !!!!! joj hvala.... a sedaj ko mi dau +,gremo še na kafe :grrr motogp1999, gandi, ninjaxx in 13 others 6 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 učer je zvonc crknu, sam dons pa dela.... tku da zih bo kej :naughty: Sabonis, GRUNF, gandi in 15 others 7 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 ta mesec še nisem... šment... se bo treba nagažirat. grem kupit salomonca, ajde! xceno, anja37 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Zakaj bi pa bolet moglo???? ja kdo se bo pa odvleku do spalnce :naughty: :naughty: thumper in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2009 ta mesec še nisem... šment... se bo treba nagažirat. grem kupit salomonca, ajde! Ja, kwa pa, če bi kar preko interneta probu...? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Ja, kwa pa, če bi kar preko interneta probu...? lepo da si se pozdravil.... ups..da ne bodo znoreli... od gripe !!! :grim brembo in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 8, 2009 Deli Objavljeno December 8, 2009 Ja, kwa pa, če bi kar preko interneta probu...? s salamoncom je verjetn bolj romantično "old fashion, old stile" :naughty::lol1::lol1: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 s salamoncom je verjetn bolj romantično "old fashion, old stile" :naughty::lol1::lol1: tud ni pomagal.... neki druzga se bo treba spomnt soncnca, anja37, MacekMuri in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 tud ni pomagal.... neki druzga se bo treba spomnt se bomo zbral pa ti bomo telegrame pošilal na vsako uro...slej kot prej bo tud poštarju moral upalit za kaj se gre....:naughty: halls in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 se bomo zbral pa ti bomo telegrame pošilal na vsako uro...slej kot prej bo tud poštarju moral upalit za kaj se gre....:naughty: Naročta pr ACK Express:yea1: tud žive živali lohka ukol vozjo ne sam pakete .) anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Naročta pr ACK Express:yea1: tud žive živali lohka ukol vozjo ne sam pakete .) kva nej pa z žvaljo delam :wacko: dejte se kej boljšga spomnt halls, Kurec, pederajsl in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 (popravljeno) kva nej pa z žvaljo delam :wacko: dejte se kej boljšga spomnt Ja kaj Grenny se bo z njo igral, tist čas ko boš ti donglala :yes: :yes: A snoč???? ne ne -je veseli december- ne znese Popravljeno December 11, 2009. Popravil TONTO Greeny, pajkica in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Ja kaj Grenny se bo z njo igral, tist čas ko boš ti donglala :yes: :yes: A snoč???? ne ne -je veseli december- ne znese Ja kwa, u karton skoč pa par luken, da te živo dostavjo, nau treba telegrame pošilat Kar se pa donglanja tiče pa nea vem če to za na kruh namazat je, čuj! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 12, 2009 Deli Objavljeno December 12, 2009 Kar se pa donglanja tiče pa nea vem če to za na kruh namazat je, čuj! kaj naj ti rečem... vse je odvisno od ženskega fetiša pa lakote ... zarad mene tud če si na kruh namaže... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 12, 2009 Deli Objavljeno December 12, 2009 kaj naj ti rečem... vse je odvisno od ženskega fetiša pa lakote ... zarad mene tud če si na kruh namaže... sej se mi je zdel, da sam na hrano mislš anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se