TONTO Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 NEEEEEEE :yawn: :yawn: vse zrihtano, pol pa POZABU anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 NEEEEEEE :yawn: :yawn: vse zrihtano, pol pa POZABU sej če si pozabil je itak vseeno.. potem so že taka leta da pozabiš kako, tudi če ne pozabiš kdaj - pa se potem vprašaš : kaj že ?????? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 :yea1:jest pa nism pozabu snoč pa še pasal je ful :xx: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 :yea1:jest pa nism pozabu snoč pa še pasal je ful :xx: še dobr de maš mlajšo..se vsaj kej pametnga spomne... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 14, 2009 Deli Objavljeno December 14, 2009 še dobr de maš mlajšo..se vsaj kej pametnga spomne... to ti dam pa čist prou :lol: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 to ti dam pa čist prou :lol: kaj mi daš prov ? a de zgledaš starejš k ona al bol neumn al bol sklerozn ??? :lol: halls, anja37, Kramp in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 kaj mi daš prov ? a de zgledaš starejš k ona al bol neumn al bol sklerozn ??? :lol: ojej pa preber na kaj sem ti odgovoru :wacko: tebe že nekam postran vleče a to od kolena verjetn anja37, Alla in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 :unsure: klinc.... pa tole zvonenje...zihr je blo preveč mraz učer pol pa neče zvonit.... Geiger Sturzflug, motoristka7, anja37 in 9 others 5 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 :unsure: klinc.... pa tole zvonenje...zihr je blo preveč mraz učer pol pa neče zvonit.... Mraz ti je blo, to pa ni dobr! Bo treba mal pogret. Al si pa bol gosto mrežo splet: :xx: :xx: anja37 in Greeny 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Mraz ti je blo, to pa ni dobr! Bo treba mal pogret. Al si pa bol gosto mrežo splet: :xx: :xx: mreža ni slaba ideja.... :naughty: da vidm če pali skalpiranec, Kurec, pederajsl in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 ojej pa preber na kaj sem ti odgovoru :wacko: tebe že nekam postran vleče a to od kolena verjetn misliš da od kolena-pa saj se je ja pocajtav že....al že drugo grepavl, Alla, Greeny in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 mreža ni slaba ideja.... :naughty: da vidm če pali Pali sam nitko za hitro podiranje mreže boš mogla pokazat :evilgrin: :naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 Pali sam nitko za hitro podiranje mreže boš mogla pokazat :evilgrin: :naughty: za zlaganje..... mreže sej to sam mal cukneš, pa se podre.... edin problem če se kej ujame :lol: Geiger Sturzflug, anja37, soncnca in 9 others 4 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 17, 2009 Deli Objavljeno December 17, 2009 misliš da od kolena-pa saj se je ja pocajtav že....al že drugo no pa nej ostanem pri kolen da se ti slučajno še bl ne zamerm :xx: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 no pa nej ostanem pri kolen da se ti slučajno še bl ne zamerm :xx: saj ne znam merit jst,me boš nauču še PoreRoman, halls, GRUNF in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 za zlaganje..... mreže sej to sam mal cukneš, pa se podre.... edin problem če se kej ujame :lol: moški da ne oslepite...pajkica v 0 si zadela Alla, Greeny, PoreRoman in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 moški da ne oslepite...pajkica v 0 si zadela Kdo je 0 zadel ??ON ali ONA, vejš ne zastupim sm še mld pa naumn. domina in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Kdo je 0 zadel ??ON ali ONA, vejš ne zastupim sm še mld pa naumn. Zestupiš ti,sam kr je ta tebe..Da je v nulo zadela Alla, domina, grepavl in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 saj ne znam merit jst,me boš nauču še A jest zakwa pa spet jest :zzz: :zzz: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 moški da ne oslepite...pajkica v 0 si zadela Ojej, ta kos ekrana me pa res ne bo :yawn: :yawn: :yawn: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Ojej, ta kos ekrana me pa res ne bo :yawn: :yawn: :yawn: saj ne gre za ta kos ekrana-slikica dobra-ma razporek točno v o... TBoxer, Alla, halls in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 mi že par dni zvoni......v glavi :wacko: sam ne vem al od vremena al je kej druzga pederajsl, Furioso, Kurec in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 30, 2009 Deli Objavljeno December 30, 2009 mi že par dni zvoni......v glavi :wacko: sam ne vem al od vremena al je kej druzga Zvoni-hm...Ne vem kaj bi moglo bit Alla, grepavl, klimbra in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 31, 2009 Deli Objavljeno December 31, 2009 Zvoni-hm...Ne vem kaj bi moglo bit ZVONČEK domina in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 31, 2009 Deli Objavljeno December 31, 2009 želim vam čim več zvonjenja v novem letu to je želja od pajkice no moja je pa podobna...sam da bi vam prav zvonilo pederajsl, PoreRoman, MacekMuri in 7 others 4 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se