Burnout Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Ribice so čist fajn mojamiska 1
DAMI34 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ženšče ti na nosu zraslo, žlehta :angry: , pa tipična tudi nisem bila nikoli. Očitno so na tvojem meniju samo take, pa misliš, da smo zdaj vse iste . Ne vlečem nikamor posebej, sem še na istem tiru in zakaj se pri tolk pišočih ravno vame zapičiš. Uff, kako tipično za nekoga, ki je ... . A ja, pa še to, ko smo že pri tej temi, a si ti tudi kaj sinoči ... Ja ni ne, zato pa tebe peca anja37 in mojamiska 2
mojamiska Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 pa ne tooolk mlad anja37 in Arriba 2
mojamiska Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Ja ni ne, zato pa tebe peca pol je pa to poseben način , pravzaprav me spominja na zgodnja šolska leta, bolj, ko sem bila fantku všeč, bolj me je cukal in mi nagajal, kasneje mi je pa liziko prinesel DAMI34 in anja37 2
hajoktejn Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 pol je pa to poseben način , pravzaprav me spominja na zgodnja šolska leta, bolj, ko sem bila fantku všeč, bolj me je cukal in mi nagajal, kasneje mi je pa liziko prinesel beri točko 4.
mojamiska Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 (popravljeno) ATT: mm 1. jap, ženšče ... like all the rest 2. po pisanju sodeč si fejst tipična 3. na mojem meniju je zelo veliko jedi različnih okusov, zaključek pa le eden 4. tvoji tiri (tipično za žensko) so pač speljani po svoje 5. če sm sinoči? no, na to ti pač ne bom podal odgovora ... en stavek za t.1,2 in 4: Ne veš kaj je tipično in kaj pomeni beseda ženšče. Pod t.3 - znam brat med vrsticami in še t.5 - saj ne bi bil odgovor namenjen meni, poglej naslov teme v kateri pišeš, a si mal iztiril Popravljeno December 1, 2011. Popravil mojamiska anja37 1
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ATT: mm 1. jap, ženšče ... like all the rest 2. po pisanju sodeč si fejst tipična 3. na mojem meniju je zelo veliko jedi različnih okusov, zaključek pa le eden 4. tvoji tiri (tipično za žensko) so pač speljani po svoje 5. če sm sinoči? no, na to ti pač ne bom podal odgovora ... če sm sinoči? no, na to ti pač ne bom podal odgovora ... ker nisipo mojem si biu neuspešen ribiš-se ni nobena ujela,nisi meu dobre vabe na TRNKU mojamiska 1
DAMI34 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 (popravljeno) pol je pa to poseben način , pravzaprav me spominja na zgodnja šolska leta, bolj, ko sem bila fantku všeč, bolj me je cukal in mi nagajal, kasneje mi je pa liziko prinesel Sej to še vedno delamo, sam mal drgač...včasih smo vas za kitke vlekli, pa krilca dvigovali, sedaj vas pa malce bolj prefinjeno p.s. lizika ja pa itak potem na koncu... Popravljeno December 1, 2011. Popravil DAMI34 anja37 in mojamiska 2
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Ribice so čist fajn mojamiska 1
hajoktejn Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 če sm sinoči? no, na to ti pač ne bom podal odgovora ... ker nisipo mojem si biu neuspešen ribiš-se ni nobena ujela,nisi meu dobre vabe na TRNKU tješi se tješi ...
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Hajo kaj se čjm tješt,jst vednu na sigurnu mojamiska 1
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 pol je pa to poseben način , pravzaprav me spominja na zgodnja šolska leta, bolj, ko sem bila fantku všeč, bolj me je cukal in mi nagajal, kasneje mi je pa liziko prinesel ...a te ni z svinčnikom odzadi pikou
DAMI34 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ...a te ni z svinčnikom odzadi pikou Mona, teb so rekli da je svinčnik... mojamiska 1
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Mona, teb so rekli da je svinčnik... ..sm vidla mona mojamiska 1
Zivnorc Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ... pr men se pa tut na prazen trnek ujame.....
Zivnorc Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ..tiste tasitne ribe, ko jih ne moreš ne na trnek ujet, ne v mrežo... ..JO PA NA šTROM NA SUHO SPRAVIMO... ...a ne, miši....
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 No ziv da spišim,preberem 1x a si dons al nisi dons mojamiska 1
Arriba Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 pa ne tooolk mlad Še en dokaz da ženske niso nikoli in z ničemer zadovoljne........
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 si čutla mona ...nje,če sm sam vidla mona...
DAMI34 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ...nje,če sm sam vidla mona... a pol te ni noben hotu? anja37 1
mojamiska Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Sej to še vedno delamo, sam mal drgač...včasih smo vas za kitke vlekli, pa krilca dvigovali, sedaj vas pa malce bolj prefinjeno p.s. lizika ja pa itak potem na koncu... ja, ja prefinjeno, pa na "suh" tudi p.s.: Pa govorila sem o liziki, ne o kornetu anja37 1
Zivnorc Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ...miši... to pa ne bi pričakoval kaj takega od tebe... O:-) anja37 1
mojamiska Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ...miši... to pa ne bi pričakoval kaj takega od tebe... O:-) kaj že ? 0:-) a, ko pa ti meni neke "štrome" obljubljaš :grrr: ...miši... to pa ne bi pričakoval kaj takega od tebe... O:-) kaj že ? 0:-) a, ko pa ti meni neke "štrome" obljubljaš :grrr: anja37 1
DAMI34 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ja, ja prefinjeno, pa na "suh" tudi p.s.: Pa govorila sem o liziki, ne o kornetu Veš kaj, če te na suho si pa sama kriva....jst sm tut o liziki govoru, prej in pol anja37 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se