Arriba Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 ja, ja prefinjeno, pa na "suh" tudi p.s.: Pa govorila sem o liziki, ne o kornetu Kaj ni ribica nič polzka ratala, sj sem ti pa mladga ribiča prlimo..... anja37 in mojamiska 2
mojamiska Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Veš kaj, če te na suho si pa sama kriva....jst sm tut o liziki govoru, prej in pol a zdaj bom pa tebi tudi risala :surrender: , splošno mišljeno in pomeni besedno občevanje . Pa itak sem vedela, da se boš s pepelom posul anja37 1
Zivnorc Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 mojamiška... a teb ta tvoj magic touch dela ...al si ga pa jest čist narobe predstavljam.... anja37 1
mojamiska Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Kaj ni ribica nič polzka ratala, sj sem ti pa mladga ribiča prlimo..... A češ iskren odgovor ? Prej bi mi ratalo ob gledanju tvojega avatarja kot pa ob tisti skoraj sliki Kaj ni ribica nič polzka ratala, sj sem ti pa mladga ribiča prlimo..... A češ iskren odgovor ? Prej bi mi ratalo ob gledanju tvojega avatarja kot pa ob tisti skoraj sliki anja37 1
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 a pol te ni noben hotu? Dami ti si zamenjau spole anja37 in mojamiska 2
DAMI34 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 A češ iskren odgovor ? Prej bi mi ratalo ob gledanju tvojega avatarja kot pa ob tisti skoraj sliki A češ iskren odgovor ? Prej bi mi ratalo ob gledanju tvojega avatarja kot pa ob tisti skoraj sliki zdej ti je pa 2x pršlo ahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa Dami ti si zamenjau spole Nisam, sm te vprašu zakaj te nuben ni oduzad hotu piknt? mojamiska in anja37 2
Arriba Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 A češ iskren odgovor ? Prej bi mi ratalo ob gledanju tvojega avatarja kot pa ob tisti skoraj sliki A češ iskren odgovor ? Prej bi mi ratalo ob gledanju tvojega avatarja kot pa ob tisti skoraj sliki Normalno, oldiji pa ja znamo poskrbet za ribico..... mojamiska in anja37 2
anja37 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Dami mam rada sam postrani ne OD ZADI anja37 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Dami mam rada sam postrani ne OD ZADI lej, tale stavek bi lahko tudi drugače formirala in sicer: mam rada Dami OD ZADI en postrani... :grim anja37 in mojamiska 2
mojamiska Objavljeno December 2, 2011 Opozori Objavljeno December 2, 2011 zdej ti je pa 2x pršlo ahahhaaaaaaaaaaaaaaaaa ko ostanem brez besed, jaooo anja37 1
DAMI34 Objavljeno December 2, 2011 Opozori Objavljeno December 2, 2011 ko ostanem brez besed, jaooo dihej, diheeeeeeeeeej mojamiska in anja37 2
Zivnorc Objavljeno December 2, 2011 Opozori Objavljeno December 2, 2011 ..mojamiška ostane brez besed...oz. je tiho, samo ko ga ima v.... :xx: ... pa ne me kregat, miška... pliiizzzzz, prooosiiimmmmm... ....neee meee speet... anja37 1
mojamiska Objavljeno December 2, 2011 Opozori Objavljeno December 2, 2011 dihej, diheeeeeeeeeej Saj diha-a-a-aaam, sam go-o-o-ovo-o-o-ooo-ri-i-i-iit ne morem anja37 1
mojamiska Objavljeno December 2, 2011 Opozori Objavljeno December 2, 2011 ..mojamiška ostane brez besed...oz. je tiho, samo ko ga ima v.... :xx: ... pa ne me kregat, miška... pliiizzzzz, prooosiiimmmmm... ....neee meee speet... kdor išče ta najde :evil: A si ti siguren, da obvladaš zadevo? Imam namreč občutek, da ti manjka kaka lekcija iz ... . hajoktejn, anja37 in DAMI34 3
Zivnorc Objavljeno December 3, 2011 Opozori Objavljeno December 3, 2011 ... ej... mojamiška... .. ... pa bi se dal zment pol za kako lekcijo... .. mi je fotr zadnič dal 20€, pa je reku, da nej si prvošim eno, da ne bom tko spraševal naokoli....( k mu je že mal nerodno....) DAMI34 in anja37 2
mojamiska Objavljeno December 3, 2011 Opozori Objavljeno December 3, 2011 ... ej... mojamiška... .. ... pa bi se dal zment pol za kako lekcijo... .. mi je fotr zadnič dal 20€, pa je reku, da nej si prvošim eno, da ne bom tko spraševal naokoli....( k mu je že mal nerodno....) :evilgrin: no potem pa le pogumno v kak "kupleraj" , te bodo tete tam naučile marsikaj . A ja pa tam boš imel 20€ premalo, mislim za toliko lekcij, ko jih ti rabiš anja37 1
Zivnorc Objavljeno December 3, 2011 Opozori Objavljeno December 3, 2011 :grrr mojamiška.. ni kar kak kupleraj za nabiranje prvih vtisov... kaj pa če se mi potem vse skupaj zagnusi... .. jaz hočem eno, ki stvar obvlada :grim Mojamiška ...nimam dnarja, vse kar sem pršparal za rojstni dan, pa od birme pa od Mikalvža, dedka Mraza in Božička sem dal v prašička... ... a bi mi ti... hkhm... anja37 1
mojamiska Objavljeno December 3, 2011 Opozori Objavljeno December 3, 2011 :grrr mojamiška.. ni kar kak kupleraj za nabiranje prvih vtisov... kaj pa če se mi potem vse skupaj zagnusi... .. jaz hočem eno, ki stvar obvlada :grim Mojamiška ...nimam dnarja, vse kar sem pršparal za rojstni dan, pa od birme pa od Mikalvža, dedka Mraza in Božička sem dal v prašička... ... a bi mi ti... hkhm... mislim, da je tvoj prvi vtis že zdavnaj mimo in, da kar je, pač je . Želim ti velik sreče pri iskanju hkhm dobre "obvladavke" z jeklenimi živci :evilgrin: . Moram pa rečt, da denar dolgo drži pri tebi :yes: , od birme umetnica51 in anja37 2
Zivnorc Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 ... o.k. , če pa ne gre za prvi vtis, pa nej bo pol tko: ..če bi obvladal vsaj pol, kar zna mojomiška, bi obvladal vseee na svetu... to je isto kot izpit nevem katere kategorije, pa ne vem keri dan pri pasu pri karateju, pa ne vem... kot Čak Noris bi se počutu... vse ostale bi se hotle učit od mene... :grim miši... .. ate bom imel kdaj čast spoznati... pliiizz ... ej, samo da te vidim... pliiizzz, ej, obljubim, da ne pridem bliže kot na en meter.... pliiizzzzz .) .) umetnica51 in anja37 2
mojamiska Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 ... o.k. , če pa ne gre za prvi vtis, pa nej bo pol tko: ..če bi obvladal vsaj pol, kar zna mojomiška, bi obvladal vseee na svetu... to je isto kot izpit nevem katere kategorije, pa ne vem keri dan pri pasu pri karateju, pa ne vem... kot Čak Noris bi se počutu... vse ostale bi se hotle učit od mene... :grim miši... .. ate bom imel kdaj čast spoznati... pliiizz ... ej, samo da te vidim... pliiizzz, ej, obljubim, da ne pridem bliže kot na en meter.... pliiizzzzz .) .) Ej, a pretiravanje je tvoj hobi , ti veliki Casanova ? Veš kaj, če se mi boš pa sam na1 meter približal me pa prav zanima v čem je "point", saj nisem razstavni eksponat :surrender: . Ideja, unih 20€ lahko porabiš v Celju na sejmu ... anja37 in umetnica51 2
Zivnorc Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Ej, a pretiravanje je tvoj hobi , ti veliki Casanova ? ... ne, ne , čisto nič ne pretiravam, samo pol toliko bi bil rad..... Veš kaj, če se mi boš pa sam na1 meter približal me pa prav zanima v čem je "point", saj nisem razstavni eksponat :surrender: . ...a pol si za... Ideja, unih 20€ lahko porabiš v Celju na sejmu ... ...a pa niso tam samo "razstavni eksponati", ti pa praviš da nisi........ahaa že vem, tam dobiš navdih, pa te prime da te prime..pol po šihtu na stojnici.....pa bo tudi 20€ dovolj.... miši... :004 havalaaa, hvalaaa .) anja37 1
anja37 Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 ....razstavni eksponantpotrošni materjal Zivnorc 1
moto rider Objavljeno December 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2011 Sem po dolgem času mal' pogledu tle pa vidim, da od 20.05.2006, ta "oddaja" dobro laufa... Vzpodbudno!! Torej se ni bati za motoristično nataliteto. anja37 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se